iyiyim bende sagolun....ben de kilinikte cumaya randevu aldim,bakalim ,neler diyecek neler cikacak....cok umutsuz ve yorgun hissediyorum kendimi,hickimsenin olmadigi bir yerde,hic birseyi dusunmeden yasamak istyiorum....offfff
Kiz hayirdir oynuyosunnn
Neden canim umutsuzsun ne oldu :26:
Anlatın bakalım neler yapıyorsunuz
Belli bir nedeni yok aslinda,hersey ustuste gelince boyle hissettim kendimi birdenbire.
Layla napiyim canim calismalara devam ediyoruz bomba gibi hazirlaniyoruz bakalim artik gerisini Allaha birakiyoruz
Oyle oluyo birsey gelince hepsi birden geliyo... Ama alisiyoruz hayat alistiriyo bize..
Sen neden klinlige gidiyosun peki tup bebek icin fln mi?
ya 3 seneden beridir kadin doktorlariyla bir sonuca varamadim,artik ciddi ciddi pesine dusmem lazim,kilinkte daha detayli tahliller yapiyorlar,o yuzden bir gtmem lazim, bakalim esimin tahlilleride cikinca en uygun ve olasi tedaviye baslayacagiz insallah....
Dogru soyluyosun bencede aartik gidin insallah bi problem fln cikmaz yada yoktur yakin zamanda da bir bebisin olur..
evet canim,cok sagol,hepberaber insallah..hepimizin bebisi olur insallah tez zamanda
Layla yumurtlama gunlerini ogrendin mi canim
Soylemedınız kı ogreneyım canlarım benim :81:
aminnn insallahh....:)Insallah canim tek temennimiz o zaten umarim en kisa zamanda olurda bide onu tadariz
Soylemedınız kı ogreneyım canlarım benim :81:
neyse kizlar ben ciktim,iyi aksamlar tatli sohbetler size....
Iyi geceler canim buraya arada mmutlaka ugrayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?