• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

en hizlimiz o ozaman:1::1:.canim ben cok kusdugum icin 31 agustosdan beri hastanedeyim.kizima kaynanam bakiyor.ama evimiz yakin 1 km.her gun geliyor yanima.ama doyamiyorum iste,:50::50:

iyide evine yakinmis hastane...:16::16::16::16::16:kizini en azindan devamli getirirler...:10:

kiz gumusüm o saydigin topikler neki simdide kasim topigine takiliyorum:8::8::8::8:...daha ismini sayamadigim her topikte varim:10::10::10:

en hizlimiz o ozaman:1::1:.canim ben cok kusdugum icin 31 agustosdan beri hastanedeyim.kizima kaynanam bakiyor.ama evimiz yakin 1 km.her gun geliyor yanima.ama doyamiyorum iste,:50::50:
ayy cnm üzüldüm anne olmak cok zor işte ama hamileliğin cilveleri bunlar yerinde olup bebeği sağlıkla karnında olup kusmaya razı olcak cok kişi var başta ben 15, haftamı doldursam alahın izniyle gerisinden korkum yok:ssz::ssz:

ayy cnm üzüldüm anne olmak cok zor işte ama hamileliğin cilveleri bunlar yerinde olup bebeği sağlıkla karnında olup kusmaya razı olcak cok kişi var başta ben 15, haftamı doldursam alahın izniyle gerisinden korkum yok:ssz::ssz:

canim sen kac haftalik hamissin.baska bebis varmi:26::26:

forum takipten bi konuya bakıyorum hemen altta yasakhayal hanımın yorumu kadın diyorum burayada yetişmiş :1::1:

gumusüm heryerdeyim artik:10::10::10::10::10::10:bu yüzden kizlar adimi degistirip kacakhayal koydu...:8::8::8:nasil begendinmi yeni nickimi:9::9::9:

cnm hamile değilim önümüzdeki ay korunmayı bırakıcam inş
4 düşük yaptm 3 tanesi 14.haftada o yüzden 15. haftadan sonrası kolay diyorum
malesef hiç çocuğum yok :5::5:

insallah yakinda olucak canim.RABBIM vericek hediyesini:16::16::16:

bide gebelik bölümündeki Kasım Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamiş Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın :) diye yeni topik var ,,,simdi oradada ben varim..:9::9::9:.bak sende gel tam senlik bi topik cünkü sen kasimda gebelik planliyosun....:52::52::52:

bide gebelik bölümündeki Kasım Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamiş Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın :) diye yeni topik var ,,,simdi oradada ben varim..:9::9::9:.bak sende gel tam senlik bi topik cünkü sen kasimda gebelik planliyosun....:52::52::52:
yarın gelirim üşendm uzak orası:23::23:

Back