canım iyi düşün taşın,almanca olarak ben önceki sayfalarda anlattım dönüş sürecini....uyum sorunu çekmem kıyaslamalara asla geçmem diyorsan bence sorun çekmezsin.sonuçta hür iradenle dönüyorsun,tamamen kişisel kararın...mich hatte niemand gefragt,ich musste zurück...Flocke almanyada dogdun ama suan türkiyede yasiyorsun öylemi??? Konuyla alakasiz olcak ama kommst du in der türkei gut zurecht? Bende üniversiteyi bitirince temelli dönüyorum türkiyeye insallah yani 2sene sonra almanya bitiyor benim icin ve bu konuda biraz fikir almaya ihtiyacim var birde senin yorumunu alsam valla cok iyi olur...
gel valla...ii olur...eh alm'da dogmus büyümüs belli oluyor...wenn du die Sprache später lernst, wird es niee perfekt
flocke komsu istiyosan gelelim
gel valla...ii olur...
flocke danke für deine Nachricht. ich konnte keine Nachricht zurückschreiben, obwohl ich schon einige geschickt hatte..ich müsse warten, bis ich die Zahl 100 erreiche
noluyo leyyyyyyyn?diğer tarafta meşgulken burada habire öpülüyos....
Danke parola,Hallo elmi, ich wünsche dir eine gute Nacht. Morgen werde ich hier vorbei schauen. Falls wir uns sehen, können wir uns unterhalten
wenn du bestimmte Fragen hast, kannst du mich jetzt fragen, damit ich mich für dich(für morgen) vorbereiten kann
eh alm'da dogmus büyümüs belli oluyor...wenn du die Sprache später lernst, wird es niee perfekt
flocke komsu istiyosan gelelim
şamatayı kaçırdın efsun...parola benim topicteydi,seninkine zıpladık arada...burayı dedikodu için kullanıp geri döndük hep...Was geht denn hier ab ?Hallöle ihr Lieben
şamatayı kaçırdın efsun...parola benim topicteydi,seninkine zıpladık arada...burayı dedikodu için kullanıp geri döndük hep....hoş gerçi parola beni ben fark etmeden burda öpücüklere boğmuş ama olsun...