Almancanizi ilerletmek istiyorsaniz yardimci olurum

off canim ya ailemi özledim ikinci test cok bozdu beni 3üncüsü okula gitmem gerek tedavi görüyorum ayrica kafam allak bullak:KK14::KK14:

takma canim senii cok ama cok iyi anliyorum ..bende senin gibiyim izini dar gözlüyorum.
ama cocuk konusuna gelince olur ya daha gencsin .hem bu kadar stres yaparsan olacagi varsada olmaz.tedavide görüyon gelir bak yakinda melegin.

okul almanca okulu ise hic dert degil ne olcak gidersin bebek gelmeden ilerletirsin.

takma canim senii cok ama cok iyi anliyorum ..bende senin gibiyim izini dar gözlüyorum.
ama cocuk konusuna gelince olur ya daha gencsin .hem bu kadar stres yaparsan olacagi varsada olmaz.tedavide görüyon gelir bak yakinda melegin.

okul almanca okulu ise hic dert degil ne olcak gidersin bebek gelmeden ilerletirsin.

bakalim artik ama söylemekler olmuyor tedavi yipratiyor insani 1bucuk yil oldu umudumu yitirmedim ama burda olmakta pek daraltiyo insani:KK53:

bakalim artik ama söylemekler olmuyor tedavi yipratiyor insani 1bucuk yil oldu umudumu yitirmedim ama burda olmakta pek daraltiyo insani:KK53:

üyle canmm. sanki dört duva arasinda gibi oluyor insan dilde iyi olmayinca..burayi takma kafana bak gör cocugun olsun buraya baglanicaksin.bende öyle oldu.

üyle canmm. sanki dört duva arasinda gibi oluyor insan dilde iyi olmayinca..burayi takma kafana bak gör cocugun olsun buraya baglanicaksin.bende öyle oldu.

gercektenmi gerci haklisin o zaman bi sebebim olurdu yaa sen burdamiydin yoksa ithalmisin ben gibii:KK9:

aynen senin gbi ithalim :KK4::KK34:
gercekten bak cocukla hersey dagiliyo ben simdi baska bir Almanca ögrenmek icin cabaliyorum.kizim icin .artik tr yok benim icin.izne dahi gitmeyi dsnmüyrum.

aynen senin gbi ithalim :KK4::KK34:
gercekten bak cocukla hersey dagiliyo ben simdi baska bir Almanca ögrenmek icin cabaliyorum.kizim icin .artik tr yok benim icin.izne dahi gitmeyi dsnmüyrum.
cok sevindim inan senin adina allah mutlulugunu daim etsin canim darisi benim basimaa:KK59:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
e okula felan devam ediyon mu??

yok canim 8 aya yakin gittim sinav oldum 9,ayda a 2 aldim iste sanirim yine gidecegim ama ögretmenler buz gibi ne bu yaa kücük cocuk gibi cok üstüne geliyolr insanin:63:

yok canim 8 aya yakin gittim sinav oldum 9,ayda a 2 aldim iste sanirim yine gidecegim ama ögretmenler buz gibi ne bu yaa kücük cocuk gibi cok üstüne geliyolr insanin:63:

hadi be bizim cok iyiydi.
ben a 2 yi aldim.b1 bir puanla kacirdim.
mecburmusun gitme degistit.

hadi be bizim cok iyiydi.
ben a 2 yi aldim.b1 bir puanla kacirdim.
mecburmusun gitme degistit.

aslinda bu psikolojiyle gitmek istemiyorum simdilik yani nasil engel olabilirim buna bilgin varmi bu arada nerdesin sehir olarak

evet orasi öyle olsun burdan yaz özel olmayanlari ben 25 yasindayim 3 yillik evliyim ve yaklasik 20 ay falan oldu burdayim iste:KK59:

ich habe 2 jahre verheiretet und seit 2 lahre hier leben.ich bin 24 jahre alt.
birazda almanca yazalim dimi ama. sen evlendikten sonrami geldin sinavla dimi.

ich habe 2 jahre verheiretet und seit 2 lahre hier leben.ich bin 24 jahre alt.
birazda almanca yazalim dimi ama. sen evlendikten sonrami geldin sinavla dimi.

Ja natürlich ich habs prüfung gemacht in die türkei und a 1bestanden

X