- 12 Ocak 2007
- 481
- 0
mein name ist elif,ich bin 29 jahre alt,ich bin zeit 1993jahren verheiratet und lebe ich 12 jahren in deutschland.ich habe schon einen deutschkurs besuch und bekomme ich meinen zertifikat.aber deutsch ist wirklich sehr schwer sie wissen schon.
ich habe zwei söhne,8 und 11 jahren.3.klasse und 6.klasse.ich arbeite zurzeit und mache ich jezt führerschein hoffentlich schaffen.
bis bald,,,jezt ich muss arbeiten.
entschuldigung,ich habe vergessen:ich komme aus der türkei aus istanbul-zonguldak
meine süse mausschene frauen.
aslinda sanki senin yazdigin bana yanlis görünüyor ama iyi bilen biri varsa yardim etsin?????
Almanca ile aran iyi olmadigini söylüyorsun ve sonra yazinin sana yanlis yazildigini gördügünü söylüyorsun.
Allah iyiligini versin bluesky:Roflol:
Kursta bir arkadas vardi, almancasi iyi degildi(oraya da cene calmaya gidiyordu) ve sürekli söylerdi '' sanki bana yanlis bir cümle gibi geliyor" diyordu. Onu hatirladim simdi.a.s.
Cicilsu Ben Sinavimi Verdim Zertifikami Aldim Ve Notumda 3 Idi:aslinda Iyi Ama Sana Tavsiyem Kontak Cok Kurman Lazim:yoksa Olmuyor:valla Ben Su Almanyada Ne Arbeitsamt Kaldi Ne Jugendamt Kaldi Nede Sozialamt Kaldi Birbirine Katmadik:saydigim Bütün Bu Devlet Daireleriyle Gidip Bigüzelde Kavga Ettim:hep Yabancilik Yaptilar Onun Icin:simdi Yazik öyle Bellemislerki Beni Hatta Bu Sabah Bi Memur Calistigim Is Yerini Bana Saglayan Daireden Bir Kadin Benimle Hususi Tanismaya Geldi Calistigim Yere:asla Konusurken Acaba Yanlismi Yapiyorum Diye Düsünmiyeceksin Merak Etme Onlar Sana Yardim Ediyor:einfach Konus Bildigin Kadariyla:es Ist Sehr Wichtig:
sprachbausteine 30 du en düsük olani oydu.ötekiler hep 80,99,bide 100 idi.zaten sprachbausteine und schriebbausteine düsük olunca biraz kiriyorlar.benimde öyleydi.gerci kontaktaufnahmeden 100 de 100 aldiydim.
hi gülsemin gut und dir? Wo warst du hmm:dilcikar:
Heyy ich warte euch msn:asigim: