kizlar, yazdiklarinizin turkcesini de yazin da ogrenelim. Sohbet etmek icin baska yere gidin yada. Yani burda almanca ogrenmk istiyorum lutfen hanimlar yanlis anlamayin.
Almancayi sesli ogrenebilmek istiyorum yani yazdigim kelimeyi dinleyebilmek bana iyi gelir ogrenmem icin. Acaba bildiginiz bir site varmi boyle?
yaz gülü seninle yazışmıştık canım böyle öğrenemezsin pek fazla, ben kursa yazıldım... 3 haftadır gidiyorum ve kendimi az çok tarif edebiliyorum adımı yaşımı oturduğum yeri mesleğimi telefon numaramı vs şeyleri öğrendim sen de bir kursa yazıl canım ben böyle denedim ama pek etkili olmadı en iyisi herşeyi baştan almak canım... sana kolay gelsin rabbim yardımcın olsun... biliyorsun biz karadenizliyiz başaramayacağımız hiç birşey yok... rabbimin izniyle başarırız... viel erfolg....
Arkadaslar tüm mesajlari inceleyemedim, bir link vermek istiyorum daha önce verildiyse kusuruma bakmayin, tüm mesajlari okuyacak kadar vaktim yok :çok üzgünüm: Internette buldugum bu online test umarim cok isinize yarayacak yerimseniben
http://www.dialogueokul.com/data/test/Yazdir.asp?Tst_ID=5
Sevgiyle kalin... a.s.