......Almanca Dilbilgisini Ogreniyoruz

hallo kk
ich bin kadriye ich lebe in der türkei aber ich geboren in deuchland
und 9 jahre habe ich in deuchland leben. meine eltern möchte in türkei zürückt kommen, yez leben wir 23 jahre in der türkei izmir ich bin yez 32 jahre alt
ich wil wider schöne deuche schprehen mit euch natürlich :)
bis bald

Wann fangen wir an?

.........

Selam Gülsemin Ben Aachenda Oturuyorum Umarim Sende Aachendasindir Belki Tanisir Arkdas Oluruz Yaklasik 7 Yildir Aachendayim Izmirden Geldim Buraya Almanca Konusuna Gelirsek Size Ve Düsüncenize Hayran Kaldim Neden Olmasin Belki Bir Alman Kadar Güzel Almanca Konusamayiz Ama Unutmamak Gerekki Bazen Onardan Daha Iyi Anliyoruz Bazi Seyleri Yani Bizim Onlardan Eksik Yanlarimiz Yokki Sevindim Bu Projeyi Baslatmis Olmana Tesekkür Ederiiiimmmmmm Eger Aachen Da Yasiyorsan Ben Europaplatz Dayim Belki Duymussundur Hoscakalll

kizlarrr
hadi ama
nerdesiniz yaa
simdi kimler derse baslamayi istiyor
bizimle beraber
öncelikle artikellerle baslariz bir kac
kelime ögrendikten sonra
ismin halleriyle devam ederiz
ve okuma parcalariyla pekistiririz
daha sonrasinda testlerimiz olucak
bende sizin gibi yeniyim kizlar
ve gönüllü olarak almanca bilen
arkadaslarimizdanda yardim alacagiz a.s.a.s.
ama herkes lütfen
yazsin kimler var baslamak isteyenŞeniz

Hallo Mädels....
(Slm Kizlar)

Na wie geht es euch denn so?
(Nasilsininiz bakalim gibi bisey)

Mir geht es leider nicht so gut, ich fühle mich etwas krank....
(Ben malesef pek iyi degilim, kendimi hasta hissediyorum)

Ich bin 20 Jahre alt und bin hier in deutschland geboren und aufgewachsen...(ben 20 yasindayim ve burda almanyada dogdum ve büyüdüm)

Ich hoffe wir werden hier gemeinsam eine schöne Zeit verbringen....
(Umarim burda hepbirlikte güzel vakit geciririz)

Bis dann...
(görüsürüz)

Arkadaslar bende size gönüllü olarak yardimci olurum...

Benim komsularimda burda almanca dersi görüyorlar, onlar öncelikle almanca fiil cekimleriyle baslamislardi derslere. Ardindan simdiki zaman cekiminde kökü degisen fiileri islemislerdi, vs. En sona cümle kurmaya gecmislerdi.

baslayacak olanlarrr

• sevgi8(gönüllü yardimcimiz)Şeniz
  • derya(gönüllü yardimcimiz)Şeniz
  • izmir guzeli(gönüllü yardimcimiz)Şeniz
  • hanimaga
  • ehad
  • selinxx25
  • yok
  • isparta gülü
  • pinark1
  • elifelif
  • kaya
  • havin83
  • maloni
  • figen
  • gulpare

hallo meine Lieben, ich heiße Emine lebe seit 18 Jahren in Österreich.yerimsenibenich finde es super:dance:das ihr so etwas vorhabt...es wird sicher sehr lustig, und damit lernen sicher einige mehr deutsch als irgendwo anders....ich wünsche allen viel viel spaß beim lernen...:1hug:
Kolay gelsin arkadaslar........:teytey:

arkadaslar cogumuzun en buyuk sorunu sanrim cümle kurma sorunu.almanca dilbilgisini bilenler cogunlukladami bilmiyorum.az cok kimimiz almanca dilbilgisini biliyoruz diye dusunuyorum.yani cok fazla baslara gitmeden bir cümle nasil kurulur ve bir kelime cümle icinde nasil degisik anlam kazanir bunlardan baslasak.cümkü örendigim bir kelimede cümle icinde baska anlam kazaniyor.tabii en iyisini siz bilirsiniz benimki sadece bir öneri ne zaman baslayacagiz defterim kitabim yanimda sizleri bekliyorum eee hadiii ama

slm arkadaşlar ben almanyadaki bebek mama çay vs. vs hipp markasını türkiyedeki raflarda neden göremediğimi ?ve görmek istediğimi bizimde çokcuklarımız bu ürünlerden yararlansın diye mail çektim cevap olarak bana hipp aşağıdaki mail geldi bazılarını anladım bazı yazılanları anlayamadım bana bir arkadaşımız tam olarak açıklamasını yapabilirmi ? çok sevinirim
ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederdim sevgiler...............

Sehr geehrte Frau Sakka,

vielen Dank für Ihre Email und für Ihr Interesse an HiPP Babynahrung. Leider steht uns in der Türkei zur Zeit kein Vertriebspartner zur Verfügung. Deshalb können wir unsere Babynahrung in diesem Land leider nicht anbieten. Wir sind jedoch bemüht, einen geeigneten Vertriebspartner zu finden und hoffen, unsere Babynahrung bald wieder auf dem türkischen Markt anbieten zu können.

Merhaba,

ben almanya düsseldorfta kaliyorum,msn adresin varsa görüsebiliriz,ben sana belki yardimci olabilirim,yani almanca sohbet ederiz msnde,ne dersin? [COLOR="Red"]xxxxxxxxxxxxxxxx[/COLOR]

sayin Bayan Sakka,
mailiniz ve bizim ürünlerimize olan ilginiz icin tesekkür ederiz.Malesef türkiyede su an bizim bir partnerimiz yok.O yüzden bebek ürünlerimizi türkiyede satisa sunamiyoruz.Ama calismalarimiz sürüyor ve umuyoruzki iyi bir partner buluruz ve bebek ürünlerimizi türkiyede de satisa sunabiliriz.

:) yeterli mi?

kizlar hersey hazir yarin ilk calismamiza baslayabiliriz fakat kimler hangi saatlerde girebilicekse bildirsin haberlerinizi bekliyorum kitabin ilk konusunu kopyalicam buraya ordan calisarak devam edicez hadi hepinizi bekliyorum

evet hacar bide google da deutsche lernen yazin bi suru site geliyor grammer le ilgili guzel örnekler var oturun calisin kitaba filanda gerek kalmiyo

kizlar dersimize katilmak isteyenler bana ozelden msnlerini verirlerse daha detayli konusabiliriz

ben almanyada dogmus büyümüs biri olarak her zaman yardima varim.yani sorusu olan vs. bana bi mail atin gelirim elimden geldigince..bürom bana ait olunca vaktim oluyor :) saygilar

und viel spass beim lernen

Hallo GülseminŞenizwie geht es dir heute?sengözlerimebaksanab
ich bin gerade bei der Arbeit:bbo::bbo:
siz baslayin biCADIARZUCADIARZU

Hallo GülseminŞenizwie geht es dir heute?sengözlerimebaksanab
ich bin gerade bei der Arbeit:bbo::bbo:
siz baslayin biCADIARZUCADIARZU

mir geht gut und dir?
gute basserung :roflol:
wir fangen heute an :sm_cool::sm_cool:

hadi kıslar başlayın artıkta bizde takip edelim belki bizde bişeyler kaparız :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…