dr günay öncelikle aramıza hoşgeldin sende...Merhaba arkadaslar.Ben Bakuden Gunay.Arkadaslar ben PCO hastasiyim.Ameliyat olundum.Yumurtaliklarimin uyarilmasina ragmen bende gebelik olusmadi.Simdi bana tup bebek oneriyor doktorlar.Arkadaslar bilmek istediyim bir sey var.Mesela ilk kez tutmazsa ikinci sefer yeniden yumurtalar toplaniyormu yani ilk seferde oldugu gibi islemler tekrarlaniyormu?
sevgili rosecum;ya bugün neler geldi başıma gece 3tü aşırı sancıyla uyandım gittik sabah hastaneye aldılar beni operasyona çıktığımda foliküllerin akşamdan bi kısmı çatlamış kanama yapmış diğer sağlam olanları alırkende kanamış hep yaklaşık 5-6 saat hastanedeydim 4 şişe serum yedim ağrı kesiciler filan bir sürü şey sancıdan kıvranıyorum şu anda çok zor bir gündü gerçekten ayılamadım filan yani 1000de 1 insanın başına gelen benim başıma gelmiş 20 folikül olmuş 4 tanesi kendi kendine çatlamış kanama yapmış 16 tanesi sağ sağlim çıkmış hiç boş çıkmadı yani doktor diğerleride çatlamasydı onlarda ii çıkardı dedi yarın 12 de belli olucak kaç tanesi döllendi nasıl filan die ama ben bittim yani allahım görsün hayırlısını versin
ya bugün neler geldi başıma gece 3tü aşırı sancıyla uyandım gittik sabah hastaneye aldılar beni operasyona çıktığımda foliküllerin akşamdan bi kısmı çatlamış kanama yapmış diğer sağlam olanları alırkende kanamış hep yaklaşık 5-6 saat hastanedeydim 4 şişe serum yedim ağrı kesiciler filan bir sürü şey sancıdan kıvranıyorum şu anda çok zor bir gündü gerçekten ayılamadım filan yani 1000de 1 insanın başına gelen benim başıma gelmiş 20 folikül olmuş 4 tanesi kendi kendine çatlamış kanama yapmış 16 tanesi sağ sağlim çıkmış hiç boş çıkmadı yani doktor diğerleride çatlamasydı onlarda ii çıkardı dedi yarın 12 de belli olucak kaç tanesi döllendi nasıl filan die ama ben bittim yani allahım görsün hayırlısını versin
AAAAA...ben de şaşırdım şimdi, ilk kez duydum.. Geçmiş olsun cnm ya. Neyse Allahtan 16 tanesi sağlam çıkmış. İnşallah hepsi de döllenir. Benden de yine ilk seferdeki gibi 13 tane çıktı ama içleri ne durumda onun hakkında bilgi alamdım. Çünkü ben hemen 2 saat sonra çıktım..Bu sefer kolay geçti, hatta çıktığımda işe bile gittim. İnşallah ilk seferdeki gibi 1 tanesi döllenmez...İnşallllaaaaaaahhh:):)
umutbebek inşallah rabbim gönlünüze göre versin ve bir daha uğraşmadan bu sefer olur herşey yolunda gider canım rabbim tüm çocuk isteyenlere nasıp etsininş
KIZLAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRbenimde çok ince cnm hemen iğneyi görünce kayıp kaçıomuş. laboratuvar da zaten tek bayan ve tek bey var sanırım ordaki o bayandan bahsediyosun herhalde. Murat beye gelicez işte cnm doğru 5. kattı sanırsam sekreter sabaha vericekti randevuyu ama ben edirneden geleceğim için 12 ye olsun dedim yoksa karşılaşabilirdik:)
sevgili ukbacım sen kimin ne dedğine fazla takılma.kızlar dün bi tanıdığa gittim bu arada ben tekrar denemek için lif örüyorum ve satıp para biriktirmeye başladım inş becerebilirim tabiki neyse dün bir tanıdığa gittim dedimya ona dedim lif felan isteyen olusa satıyorum gene tüp denemek istiyorum dedim bana dediki verecek rabbim verirdi 3defa yaptınız olmuyo neden zoluyosun demekki olmayacak dedi çok kötü oldum ona dedim neden oyle diyosun o kadar çokki 5de6da ta17. denemede bile olan var dedim bana halen zorlama dedi çok moralım bozuldu( ALLAHIM ne olur bir keredaha deneme şanşı ver ve bu sefer hayırlısıyla kucagıma almayı nasıp et nolur ALLAHım)kızlar duama amin deyin ne olur benim için de dua edin RABBİM okadar büyükki bu lafı o kişiye yedir ALLAHIM. inş. en yakın zamanda bende anne olurum.çok canım acıyo dualarınızı bekliyorum kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin
Canım Alman hastanesi bence en iyisi ben Ulun Uluğun hastasıydım kuzenim ve bir arkadaşım de ona gitti arkadaşımın ikiz oğulları kuzenimin kızı ve inşallah benimde bir kızım olacak.kızlar mrb ben 1,5 yıldır evliyim ilaç iğne tedavisi oldum ama çocuğum olmadı bugüne kadar hiç korunmamamıza rağmen olmuyo sonra doktorda pko olduğumu öğrendim tedaviler bir işe yaramıyo sinirim bozuluyo alman hastanesine gitmeyi düşünüyorum şu ara sizce nasıl bir hastane gidenler bama msj atsın lütfen alman hastanesi hakkında iyi şeyler duymaya ihtiyacım var eğer daha iyi bir hastane bilenler varsa onarda yardımcı olsun ve doktor ismi istiyorum tüp bebek yada aşılama bilmiyorum farketmez lütfen yardımcı olun
Canım senin yumurtalar çok olunca erken çatlamış hiç merak etme iyi sonuç çıkar önemli olan 1 tane bile olsa döllenmesi.ya bugün neler geldi başıma gece 3tü aşırı sancıyla uyandım gittik sabah hastaneye aldılar beni operasyona çıktığımda foliküllerin akşamdan bi kısmı çatlamış kanama yapmış diğer sağlam olanları alırkende kanamış hep yaklaşık 5-6 saat hastanedeydim 4 şişe serum yedim ağrı kesiciler filan bir sürü şey sancıdan kıvranıyorum şu anda çok zor bir gündü gerçekten ayılamadım filan yani 1000de 1 insanın başına gelen benim başıma gelmiş 20 folikül olmuş 4 tanesi kendi kendine çatlamış kanama yapmış 16 tanesi sağ sağlim çıkmış hiç boş çıkmadı yani doktor diğerleride çatlamasydı onlarda ii çıkardı dedi yarın 12 de belli olucak kaç tanesi döllendi nasıl filan die ama ben bittim yani allahım görsün hayırlısını versin
Böyle insanlara kulak asmamalısın bana herkes laf ediyordu 6 yıllık evliyim yazık diyorlardı yanım da torunlarını ve çocuklarını sevip sonra dalga geçiyorlardı şimdi hepsi sustu hayırlı olsuna bile gelmediler düşün fesatlıklarını insanların.kızlar dün bi tanıdığa gittim bu arada ben tekrar denemek için lif örüyorum ve satıp para biriktirmeye başladım inş becerebilirim tabiki neyse dün bir tanıdığa gittim dedimya ona dedim lif felan isteyen olusa satıyorum gene tüp denemek istiyorum dedim bana dediki verecek rabbim verirdi 3defa yaptınız olmuyo neden zoluyosun demekki olmayacak dedi çok kötü oldum ona dedim neden oyle diyosun o kadar çokki 5de6da ta17. denemede bile olan var dedim bana halen zorlama dedi çok moralım bozuldu( ALLAHIM ne olur bir keredaha deneme şanşı ver ve bu sefer hayırlısıyla kucagıma almayı nasıp et nolur ALLAHım)kızlar duama amin deyin ne olur benim için de dua edin RABBİM okadar büyükki bu lafı o kişiye yedir ALLAHIM. inş. en yakın zamanda bende anne olurum.çok canım acıyo dualarınızı bekliyorum kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin
Her seferinde aynı işlemlerden geçiyorsun canım benim 2. de tuttu mesela.Merhaba arkadaslar.Ben Bakuden Gunay.Arkadaslar ben PCO hastasiyim.Ameliyat olundum.Yumurtaliklarimin uyarilmasina ragmen bende gebelik olusmadi.Simdi bana tup bebek oneriyor doktorlar.Arkadaslar bilmek istediyim bir sey var.Mesela ilk kez tutmazsa ikinci sefer yeniden yumurtalar toplaniyormu yani ilk seferde oldugu gibi islemler tekrarlaniyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?