- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Iyi tamam...ben almani istiyorum...turk erkeklerini size biraktim..
Benimde gorduklerim hep olumsuzdu..bide yabanci deniyecegim...siddetaynen canım..onlar anlaşamadığı zaman dövmek yerine ayrılıyorlar..kaynana baskısı yok..anlaşabilirsen niye olmasın..benim kızım istese benim onayım evet olurdu..kızım zaten yabancı erkek olsa daha iyi olurdu diyor..yinede nasip..gez huyunu öğren..kararını ver..türk erkekleri Müslüman oluyor ne oluyor..kadınlarımızı öldürüyorlar..kadın ayrılmak istese kabullenmeyip öldürüyorlar..en azından hayatın tehlikede olmaz..inanın hiristiyanlar daha anlayışlı..çocuklarına ve eşlerine daha düşkünler..ama dediğim gibi seni yanılmak istemem..karar yinede senin..bizide tiksindirdi türk erkekleri komşularımızda çok böylesi..
Bu ne simdi.ben iki yorum yaptim ilkinde almanlarin hep kotusune denk geldigimi ama hepsinin bir olmadigini yazdim.Iyi tamam...ben almani istiyorum...turk erkeklerini size biraktim..
Alemsin...Öyle demaaa..Türk erkekleri ,kadınını sahiplenir,eşlerine saygılı ve aşk doludurlar,,göğüs kılları vardır,,ne yapıcan tüysüzleri,,eee yataktada güçlü olurlar,,çocuklarına iyi babadırlar,,bırak almanı sen gözlerinin rotasını türk erkeklerine çevirr..yeminlen pişman olmassın,,
Iyi mutlu ol...ara demedim..mutluysan mutlusun banae ya..uff siktiniz..Bu ne simdi.ben iki yorum yaptim ilkinde almanlarin hep kotusune denk geldigimi ama hepsinin bir olmadigini yazdim.
Bundada siz turk erkeklerinin hep kotusune denk gelmissiniz.sadece iyi orneklerinde oldugunu yazdim.
Erkek aramiyorum canim evliyim ben.
Belliki sen iyice strese girmissin.almanlarla mutluluklar o zaman sana.
Benimki seviyor turkleri zaten turk arkadasimiz tanustirdi..Benim kardesim almanyada yasiyor anlattigina gore genelleme yaparsam kati ruhsuz kaba iskolik prensipli insanlar ama cok samimi asla seni arkandan vurmayacak saglam kkarakterliler de cok var mukemmeliyetciler bazilari turklerden hiz haz etmiyor ama seninki oyle olsaydi seninle konusmazdi diye dusunuyorum
hakkinda hayirlisi olsun
Sen iyimisin ya.kafan iyimi senin.Iyi mutlu ol...ara demedim..mutluysan mutlusun banae ya..uff siktiniz..
Evet erkek diye deliriyorum.Sen iyimisin ya.kafan iyimi senin.
Saygisiz...sana destek olmaya calisanda suc.
Sen almanlarla olursun mutlu.kibirli ve saygisizssiz cunku.neyse ne halin varsa gor belli koca aramaktan siyirmissin
Yahu hatunnn.. bir konu açıyon sonra kendi konunun içine kendin ediyon ne olcak senin bu halinnn..Evet erkek diye deliriyorum.
sen iyiki turk bulmussun canim...sahip cik sahip cikil..mutlu mutlu yasa bize ne...
Ya bi dene karakterli insanlar benceBenimki seviyor turkleri zaten turk arkadasimiz tanustirdi..
Bu Almanya da yaşıyorum orada şiddet yok diyenler neresinde yaşıyor çok merak ediyorum? 17 yıl yaşadım ablamlar , abimler hala orada , abimin biri baden württemberd de polis. gayet ii biliyorum orayı. ben sevemedim orayı insanın kendi vatanı gibi yok.
Alman erkekler kaba, soğuk ve iticidir. İyilerde var tabi. Almanyada nasıl şiddet yok? Öyle bir var ki araştırmadan bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayınız. Birleşmiş Milletlerin araştırmalarını okuyun var mı yok mu? Ben kaç tanesine şahit oldum. Almanlarında var iyisi kötüsü. Diri diri insan (TÜRK) yakanları var mesela. Türklerinde iyisi var kötüsü. kafanıza göre genelleme yapıyorsunuz.
Artik cevap veemicem zaten..Yahu hatunnn.. bir konu açıyon sonra kendi konunun içine kendin ediyon ne olcak senin bu halinnn..
Yahu agzimdan boyle bi cumle ciktimi:) ben evlendim yasasin mutluyum oh diyemi nispetmi yaptim.cidden normal bi ruh hali yok.neyse bu son cumlem.cok siktin cunku.Evet erkek diye deliriyorum.
sen iyiki turk bulmussun canim...sahip cik sahip cikil..mutlu mutlu yasa bize ne...
Deniyecegim..iyi biri de uyum problemi olur mu diyw duşunuyorum..ben asiri kiskanc biri degilim zaten o konuda sıkıntı olmaz ama baska seyler var..Ya bi dene karakterli insanlar bence
Ama bunu denemeddn bilemessin anliyorum hep ciddi yaklasiyorsun bu sefer ciddi yaklasma olursa iyi olmassa olmasin modunda kendini kaptirmadan bi muhhabet kur beklentilerini de dusuk tut hani romantizm ilgi alaka gibi erkek sonucta ister alman ister turk olsunDeniyecegim..iyi biri de uyum problemi olur mu diyw duşunuyorum..ben asiri kiskanc biri degilim zaten o konuda sıkıntı olmaz ama baska seyler var..
Benim koca aradiimi nerden cikardin hadi ariyorum diyelim suc mu.ayrica nispet yapsan ne olur banane ya..saka fibisiniz..neyin nispetini yapicaksiniz...brad pittle evlisiniz sanki..Yahu agzimdan boyle bi cumle ciktimi:) ben evlendim yasasin mutluyum oh diyemi nispetmi yaptim.cidden normal bi ruh hali yok.neyse bu son cumlem.cok siktin cunku.
Uzaydan herif getirelim o zaman kizlarinizaTürkiye'de erkekler tecavüzcü, dayakçı diyorsunda Almanya'da her 4 kadından 1 i şiddet görüyormuş ona ne diyorsun?
İtalya'da her 3 günde 1 kadın sevgilisi ya da eşi tarafından öldürülüyormuş ona ne diyorsun?
Okulda abim tez hazırlamıştı oradan biliyorum. Fransa'da da çok varmış mesela. Arjantin, Brezilya buraları saymıyorum başı çekiyor.
Sadece Türkiye'de yok kadına şiddet.
Aynen aynen..zaten asiri bir duygum yok..o cabaladi bu hosuma gitti yanlis bir hareketi olmadi simdilik..almanca sorun hic bilmiyorum bide oraya gitsem nerde caliscam bu tip sorunlar var...Ama bunu denemeddn bilemessin anliyorum hep ciddi yaklasiyorsun bu sefer ciddi yaklasma olursa iyi olmassa olmasin modunda kendini kaptirmadan bi muhhabet kur beklentilerini de dusuk tut hani romantizm ilgi alaka gibi erkek sonucta ister alman ister turk olsun
Kızzz seni izlemeye aldım..durgun olan kadınlar kulübüne aksiyon getiriyorsun sevdim seni sen bir konuya girdinmi orda aksiyon,,hırala,gürele,,şu memlekette çatmadığın kişi yok..severimmmm atraksyon işleri takipteyim seni beybiiiBenim koca aradiimi nerden cikardin hadi ariyorum diyelim suc mu.ayrica nispet yapsan ne olur banane ya..saka fibisiniz..neyin nispetini yapicaksiniz...brad pittle evlisiniz sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?