• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alman erkegi tůrk kizi iliskisi...

Tamam da ben sevgilim amerikali mi dedim abd ornegini veeiyorsun..abd de turkum desen kimse anlamaz bile turkleri tanimiyorlar..almanyada cok turk yasiyor turkleri biliyor almanlar...
neden abd örnegi..abdede okul basan seri katiller var yok mu dedim ben..kadina saygi daha fazla toplum daha huzurlu dedim oda ekonomik durumlari daha iyi baskici buyumuyorlar diye..yoksa üstün irk falan degil kimse...orda da yan kesici hirsi sapiklae var tabiki..
Abd ornegini ben vermedim.
Ayrica ilk siddet tecavuz vs ornegini turkler uzerinden veren sendin.
Gereksiz kiyaslamalar bunlar. Her tur genellemeden nefret ediyorum.
Genelleme yapanlara da cevap veriyorum hepsi bu

Kültür farkı benim için büyük sorun olurdu.

Maneviyattan kastımın din olmadığını belirtmiştim. :) Olumsuz değil de gerçekçi olmaya çalışıyoruz. Neyse o halde tanışın, denemekten zarar gelmez. Bizim ya da en azından benim amacım çocuğu kestirip atmak değil, sadece durumu analiz etmeni, bu ilişkinin ciddileşmesi durumunda karşına çıkacak zorluklara hazırlık yapmanı sağlamak.
Tamam din demedim bende...
12 yasinda cocugun düğün dernek evlendirildigi bir ulkede yasiyoruz..bu mu maneviyat birakin ya...maneviyat falan degil cikarlar var ....bunu normal gösteren insanlar var...
Bu isten birsey cikmaz dedin gayette...bu msjin gibi degildi..tabiki analiz edicem adami..leyla gibi pesinden gitmiyorum...

fahri konsolos fahri konsolos Şimdi alakası şu; burada olan bir şey söylendiği zaman hemen "Yav onlar Avrupa'da, ABD'de de oluyor" diyenler çıkıyor. Sizin 911 örneği vermeniz de buna örnek. Bu bir eşitleme çabası ama boş bir çaba aynı zamanda. Tacize uğrayıp şikayetçi olmak isteyince 'Ya şimdi boşuna uğraşmayın' denilerek vazgeçirilmeye çalışılan kadınlar var bu ülkede. Artık o kadar kanıksanmış ki. Bu vay efendim polis geldi, gelmedi sorunu değil. Bu bir kültür sorunu. Mantalite sorunu. Anlatabildim mi?
Diğer dediğinize cevaben de şunu diyebilirim. Türk kadınları kendilere tanımadıkları biri iltifat edince önyargıyla yaklaşırlar. Bu doğru. Çünkü bu kadar pasif yetiştirilmiş bireyler iltifatın boş yere edilmeyeceğine inanırlar. İltifat eden taraf da bunu boş yere etmez zaten. Bunu biliyoruz değil mi? Büyük şehirlerinde dahi en büyük toplu etkinliği 'Bilmemnereliler Günü' olan, sanat adına hiçbir sanatçı çıkaramamış bir ülkeden güzelliği takdir etmesini bekleyemezsiniz. Beklerseniz de altında bir şey aramanız çok anormal değildir.

Tamam din demedim bende...
12 yasinda cocugun düğün dernek evlendirildigi bir ulkede yasiyoruz..bu mu maneviyat birakin ya...maneviyat falan degil cikarlar var ....bunu normal gösteren insanlar var...
Bu isten birsey cikmaz dedin gayette...bu msjin gibi degildi..tabiki analiz edicem adami..leyla gibi pesinden gitmiyorum...
İyi de onu yapan aileler belli. Türk kültüründe yok öyle bir şey. Bizim ailede çocuk gelin yok çok şükür, genellemek doğru değil. Biz yine de cömertlik olsun, misafirperverlik olsun, insaniyet olsun birçok ecnebiden iyiyiz. Maneviyattan kastım bu tip şeylerdi.
Zaten benim amacı iki ülkeyi kıyas değildi, hatta bu tip geyiklerden nefret ederim. Sen sordun diye anlatıyorum bunları.

Hristiyanlikla ilgisi yok çocuğun pek..hatta ben bazi şeyler soyledim onlari bile bilmiyor....uclarda ne yasayacak anlamadim..

onun yaptığı birşey onun için rutin sırdan birşeydir. ama belkide senin iiçin uç noktada olabilir. bu herşey olabilir bilmem..ama bu yabancı erkeklerin bazıları, türk kızlarla evlenmek istediklerini biliyorum. bunlar sürekli aldatılmaktan bıkmış, yorulmuş erkekler. duygusal birliktelik isteyip, kendisine sadakatli bağlanan bir bayan özlemi içindeler aslında..Sen kendi yetiştiğin kültürle yaklaş, kesin etkilenir :KK45: yaw tanıyınca olmadı, ayrılırsın artık ne yapalım.

Abd ornegini ben vermedim.
Ayrica ilk siddet tecavuz vs ornegini turkler uzerinden veren sendin.
Gereksiz kiyaslamalar bunlar. Her tur genellemeden nefret ediyorum.
Genelleme yapanlara da cevap veriyorum hepsi bu
Vidwoyu sen paylasmadin mi?
Evet dedigimin arkasındayım...turkiyede tecavuz basit bir olay ...14 yaşındaki kiza kendi rızasıyla oldu yok bagirmadi yok kısa etekliydi yok suydu yok buydu diye ceza vericeklerine o kizin hayatini söndürüyirlar...bunlari bilen kiz tecavüze ugrasa bile susuyor.bu forumda dayisinun amcasının tecavuzune ugrayan kisiler yazdi okumadiniz mi?

Vidwoyu sen paylasmadin mi?
Evet dedigimin arkasındayım...turkiyede tecavuz basit bir olay ...14 yaşındaki kiza kendi rızasıyla oldu yok bagirmadi yok kısa etekliydi yok suydu yok buydu diye ceza vericeklerine o kizin hayatini söndürüyirlar...bunlari bilen kiz tecavüze ugrasa bile susuyor.bu forumda dayisinun amcasının tecavuzune ugrayan kisiler yazdi okumadiniz mi?

Tamam kardesim ben kendimi daha aciklamak icin ugrasamayacagim.
Size sapla samani karistirmakta kolayliklar dilerim.

İyi de onu yapan aileler belli. Türk kültüründe yok öyle bir şey, Orta Doğu kaynaklı o adetler. Bir şeyler söylerim de yanlış anlayan olur. Bizim ailede çocuk gelin yok çok şükür, genellemek doğru değil. Biz yine de cömertlik olsun, misafirperverlik olsun, insaniyet olsun birçok ecnebiden iyiyiz. Maneviyattan kastım bu tip şeylerdi.
Zaten benim amacı iki ülkeyi kıyas değildi, hatta bu tip geyiklerden nefret ederim. Sen sordun diye anlatıyorum bunları.
Turkiye sinirlari içersinde oluyorsa bu ulkeyi baglar..benim ailemdede yok.olmamasi bu durumun olmadigini göstermez ve yaniliyorsun turk kokenli ailelerdede var ...zaten normal bizde...
misafirperver olmamiz guzel ben hersey kötü demiyorum..ama gencleri cok baskiliyor toplum..bir kadin olarak bunlari kabul etmemek gercekten sasirtici..

fahri konsolos fahri konsolos Şimdi alakası şu; burada olan bir şey söylendiği zaman hemen "Yav onlar Avrupa'da, ABD'de de oluyor" diyenler çıkıyor. Sizin 911 örneği vermeniz de buna örnek. Bu bir eşitleme çabası ama boş bir çaba aynı zamanda. Tacize uğrayıp şikayetçi olmak isteyince 'Ya şimdi boşuna uğraşmayın' denilerek vazgeçirilmeye çalışılan kadınlar var bu ülkede. Artık o kadar kanıksanmış ki. Bu vay efendim polis geldi, gelmedi sorunu değil. Bu bir kültür sorunu. Mantalite sorunu. Anlatabildim mi?
Diğer dediğinize cevaben de şunu diyebilirim. Türk kadınları kendilere tanımadıkları biri iltifat edince önyargıyla yaklaşırlar. Bu doğru. Çünkü bu kadar pasif yetiştirilmiş bireyler iltifatın boş yere edilmeyeceğine inanırlar. İltifat eden taraf da bunu boş yere etmez zaten. Bunu biliyoruz değil mi? Büyük şehirlerinde dahi en büyük toplu etkinliği 'Bilmemnereliler Günü' olan, sanat adına hiçbir sanatçı çıkaramamış bir ülkeden güzelliği takdir etmesini bekleyemezsiniz. Beklerseniz de altında bir şey aramanız çok anormal değildir.
Valla sıkıldım artik yazamayacagim :ssz:

Turklerin nesli tukenmedi ama gördüğüm gozlemledigim turk erkekleri karisini dövuyor asagiliyor korkuttu turk erkegi beni..
aynen turk erkeklerinden tiksindim resmen. ben turk olmazsa olmaz diyenlerden suan arap sevgilim var :KK8:
gelin ata binmis ya nasip demis, tabikide gelecegi kesin gorup konusamam ama bana akli fikri cok mantikli geldi
afedersin bizim turk erkekleri ayi ya bildigin ayi asarim keserim bicerim benim dedigim olacak...

Turkiye sinirlari içersinde oluyorsa bu ulkeyi baglar..benim ailemdede yok.olmamasi bu durumun olmadigini göstermez ve yaniliyorsun turk kokenli ailelerdede var ...zaten normal bizde...
misafirperver olmamiz guzel ben hersey kötü demiyorum..ama gencleri cok baskiliyor toplum..bir kadin olarak bunlari kabul etmemek gercekten sasirtici..
Evet Türk toplumunda kadınlar çok baskılanıyor ben bunu hiç inkar etmedim zaten.:) Amacım ülkeler arası sidik yarışı da değil. Neyse her şey gönlünce olsun diyeyim ben. :)

ya afedersin konuya baska sekilde yorum yapmisim :D
simdi alman erkegi nsl olur sorusuna gelelim
en onemli etken hristiyan olmasi ve hristiyan bir erkekle cikmaya ben cesaret etmem sahsen cunku onlar cok cool oluyolar sana karismazlar etmezler ama sende ona kalkip niye justinayi, christinayi optun niye gece onla kaldin falan filan dersen ters tepkir verir daha birsuru ornek verebilirim ama en buyuk sorun zaten dinden cikar ;)

Alman değil de bir iskandinav kökenli erkek hoş olurdu. :P Yakışıklı ve romantik bir Alman erkeğiyse neden olmasın. Tanımaktan zarar gelmez, büyük beklentilerin olmasın hemen.Temkinli yaklaşırsın, hemen kaptırmazsın kendini bir şeycik olmazz.

aynen turk erkeklerinden tiksindim resmen. ben turk olmazsa olmaz diyenlerden suan arap sevgilim var :KK8:
gelin ata binmis ya nasip demis, tabikide gelecegi kesin gorup konusamam ama bana akli fikri cok mantikli geldi
afedersin bizim turk erkekleri ayi ya bildigin ayi asarim keserim bicerim benim dedigim olacak...
Benimde zenci sevgilim vardi :) ama cok rahatti ayrildim bazi huylari ters gelmisti.. fakat ne yalan soyleyeyim cok durusttu ne olduysa gelip diyordu hani.. turk erkekleei yalani sever

Back