• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alman erkegi tůrk kizi iliskisi...

Ben senin gerçekten tepkilerini anlamıyorum. Bak dedim bende, baba tarafımın yarısı orada, babamın kuzeni ilk eşinden çok çekti, 2. eşi alman ve çok mutlu dedim. Herkesin iyisi de var, kötüsü de. Neden seninle aynı düşünce de olmayan insanları sürekli tersliyorsun ki? Madem yurt dışında arkadaşların var sordun o zaman burada neden konu açıyorsun?

Turklerin nesli tukenmedi ama gördüğüm gozlemledigim turk erkekleri karisini dövuyor asagiliyor korkuttu turk erkegi beni..

Bu olay ırka bakmadan dünyanın heryerinde var tabii ama burada daha fazla olduğu kesin zira medeniyetten uzak bir milletiz...

Bence ırkına göre genelleme yapmak yerine sen adamı tanımaya bak, daha fazla zaman geçir çünkü sende ırk olarak Türksün ama klasik Türk kızları gibi değilsin, kendinden pay biç canım.

Benim eşim de yabancı, Alman değil ama Slav ırkından. Evlendikten sonra bütün hayatını bırakıp Türkiye' ye geldi ben gitmek istemediğim için.
Çoğu yorumun aksine hiç de rahat bir insan değil, hatta bazı konularda gereksiz kıskanç diyebilirim. İlk başlarda Türkçe bilmeyen Türk gibisin diyordum, artık Türkçe de biliyor iyice Türk erkeklerine benzedin diyorum :KK48: O kadar çabuk uyum sağladı ki bizim kültürümüze, ben onun kadar güçlü olamazdım sanırım.
Zorluk olarak bahsedersek ben eşimle Türkçe konuşmak isterdim mesela tek eksisi bu sanırım, eşim benden başka herkesle Türkçe konuştuğu halde benimle kendimi rahat hissedemiyorum diye nadiren Türkçe konuşur. Başka da bir olumsuzluğunu görmedim ben ki evlendikten sonra ırkının önemi olmuyor ki, klasik karı koca sorunları elbette yaşanıyor ama arada güçlü bir sevgi bağı varsa her şeyin üstesinden geliniyor.

Her şey bir yana evlilik şans işi biraz da, hoşlandıysanız denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

Aynen aynen..zaten asiri bir duygum yok..o cabaladi bu hosuma gitti yanlis bir hareketi olmadi simdilik..almanca sorun hic bilmiyorum bide oraya gitsem nerde caliscam bu tip sorunlar var...
aa bide sünnet olmasi lazim ne bileyim olur mu ki ..is onda bitiyor yani..

aman canım o kadar önemli şey değil..sünnet olunca başlar göğe mi eriyor..varsın kendi halinde kalsın..

Karşınızdaki insanı yargılamazsaniz kişiliğini oldugu gibi kabul ederseniz sorun olmaz. Ama kişiliğiniz buna uygun degilse, ben karşımdaki insanı benim yetiştiğim tarz ile değerlendiririm derseniz sorun çıkar.

Ortada böyle biri oldugunu bile sanmıyorum.
Millet ne güzel açıklamış hala gözünü kapatıp banane yapcam diyorsun ya.
E yap madem laf yetiştireceğine..

Türk erkeklerini de yerden yere vurmuşsın bir de.
Buradaki bayanların eşi Türk neredeyse hepsinin.
Zan altında bıraktığın erkekler arasında , babalar,abiler,kardeşler falan da var.
Ama sanırım sen sporla üredin ki genelliyorsun rahatça.

Saygı ne büyük erdemdir ki sadece asil insanlarda bulunuyor.
Sen kendine bak..bak kimseyi asagilamadim..sadece fikir istedim..size cevap bile vermek hata zaten.muhattab olmuyirum hala yaziyorsunuz
ayip ya.oyle bir adam yokmus.hadi ya uyduruyorum ben.sen once saygi duy saygi bekle.ayip kardesim bi gidin ..

Son düzenleme:
Bazilarinla muhattab olmuyorum bile hala yaziyorlar..ben olsam kaale almiyor derim yazmam..resmen cevap vermem icin yalvariyorlar ..muhattap olmayacagim..gidin baska konu sahiplerinin sinirini Bozmaya calisin..benden size hayir yok..

Karşınızdaki insanı yargılamazsaniz kişiliğini oldugu gibi kabul ederseniz sorun olmaz. Ama kişiliğiniz buna uygun degilse, ben karşımdaki insanı benim yetiştiğim tarz ile değerlendiririm derseniz sorun çıkar.
Bilmiyorum deniyecegim ..olmazsa olmaz zaten....uyusamazsak zorlamanin anlami yok..

Senin gerçekten ciddi sorunları var bence. Ya sen kimsin sana yalvarsınlar :KK70:
Sen buradakilere cevap versen ne olur vermesen ne olur? Ne kaybedeceğiz ne kazanacağız? :cool:
Bir şey yazıyorsun Türk erkekleri diyorsun doğal olarak buradakilerin çook büyük kısmının babaları TÜRK babaları TÜRK eşler TÜRK yazarlar tabi!

Benim eşim de yabancı, Alman değil ama Slav ırkından. Evlendikten sonra bütün hayatını bırakıp Türkiye' ye geldi ben gitmek istemediğim için.
Çoğu yorumun aksine hiç de rahat bir insan değil, hatta bazı konularda gereksiz kıskanç diyebilirim. İlk başlarda Türkçe bilmeyen Türk gibisin diyordum, artık Türkçe de biliyor iyice Türk erkeklerine benzedin diyorum :KK48: O kadar çabuk uyum sağladı ki bizim kültürümüze, ben onun kadar güçlü olamazdım sanırım.
Zorluk olarak bahsedersek ben eşimle Türkçe konuşmak isterdim mesela tek eksisi bu sanırım, eşim benden başka herkesle Türkçe konuştuğu halde benimle kendimi rahat hissedemiyorum diye nadiren Türkçe konuşur. Başka da bir olumsuzluğunu görmedim ben ki evlendikten sonra ırkının önemi olmuyor ki, klasik karı koca sorunları elbette yaşanıyor ama arada güçlü bir sevgi bağı varsa her şeyin üstesinden geliniyor.

Her şey bir yana evlilik şans işi biraz da, hoşlandıysanız denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
Sagol deneyimini paylastigin icin..allah mutlulugunu daim etsin...
Sans haklisin...
Kiskanc degil onlar derken hic bir akli selim adam karisini baskasiyla paylasmaz zaten..bu evrensel birsey medeni toplumlarda..

Benim babam ingilizdi zaten tovbe yarabbim ya...babalari turkmus hadi ya...benim babamda turk annemde..has mi has turkum..kendi irkimi mi asagiliyacam..

Bu olay ırka bakmadan dünyanın heryerinde var tabii ama burada daha fazla olduğu kesin zira medeniyetten uzak bir milletiz...

Bence ırkına göre genelleme yapmak yerine sen adamı tanımaya bak, daha fazla zaman geçir çünkü sende ırk olarak Türksün ama klasik Türk kızları gibi değilsin, kendinden pay biç canım.[/
haklisin..sans verdim bakalim...

Bence ırkına göre genelleme yapmak yerine sen adamı tanımaya bak, daha fazla zaman geçir çünkü sende ırk olarak Türksün ama klasik Türk kızları gibi değilsin, kendinden pay biç canım.
Sans verdim bakalim ..
haklisin tanimak lazim..

Back
X