• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alman erkegi tůrk kizi iliskisi...

aynen turk erkeklerinden tiksindim resmen. ben turk olmazsa olmaz diyenlerden suan arap sevgilim var :KK8:
gelin ata binmis ya nasip demis, tabikide gelecegi kesin gorup konusamam ama bana akli fikri cok mantikli geldi
afedersin bizim turk erkekleri ayi ya bildigin ayi asarim keserim bicerim benim dedigim olacak...

Babanda mı yalancı AYI vs. babandanda mı tiskindin? sevgilin arapmış arapların içinde yaşıyorum ne yazık ki sardılar etrafımızı onlar mı çok iyi :))) elleri ile yemek yiyorlar leş gibi kokuyorlar 3-4 kadın ile evleniyorlar bunlar mı iyi? eczanemin olduğu site arap turist dolu biri karısını cadde ortasında dövdü zor kurtardı otelin güvenlik görevlileri bırak Allah aşkına ya yemişsin herhalde kazığı darbeyi acısını böyle çıkartıyorsun. Ayı ne demek ya ayı ne demek sende bir ayıdan geldin dünyaya o zaman dimi?

Benim Alman bi sevgilim vardi kisa sureli birlikteydik ama cok rahatti hic kasmiyordu cok cooldu. Ama bazi konularda cok takikti mesela dakik olmak gibi...

Yani herkes ayni degil ama bence guzel bir alternatif olabilir senin icin cigdemlik :)

Babanda mı yalancı AYI vs. babandanda mı tiskindin? sevgilin arapmış arapların içinde yaşıyorum ne yazık ki sardılar etrafımızı onlar mı çok iyi :))) elleri ile yemek yiyorlar leş gibi kokuyorlar 3-4 kadın ile evleniyorlar bunlar mı iyi? eczanemin olduğu site arap turist dolu biri karısını cadde ortasında dövdü zor kurtardı otelin güvenlik görevlileri bırak Allah aşkına ya yemişsin herhalde kazığı darbeyi acısını böyle çıkartıyorsun. Ayı ne demek ya ayı ne demek sende bir ayıdan geldin dünyaya o zaman dimi?

Ayi yavrusu :D

Turk erkeginden niye nefret edeyim iyi misiniz ya?almandan hoslaninca turkten nefret etmis olmuyorum...
ekonomisk sosyal acidan avrupadan geriyiz bu gercek..bunlari yazdigim icin kendi irkimdan nefret etmis olmam..

Selam hanimlar..
Benim bir arkadasim var cok yakin erkek .bu arkadasin alman bir arkadasi var.almanyada yasiyor.türkiyeye geliyor bazen tatile vs.ben onu faceden falan taniyordum bende ekliydi.bir kac kez konustuk ama epey zaman gecti.üstünde durmadim ben zaten o dönem aklimda baska biri vardi.zaten hep evlilik amacli insanlarla tanisiyorum olmuyor ortaya baska kadinlar çıkıyor acikcasi cok sıkıldım .
Neyse bu alman cocuk turkiyeye geldi geçen hafta.arkadaşim beni çağırdı birlikte takilalim dedi.bende gittim güzel geçti hersey.bir günü de yalniz gecirdik.sohbet ettik.benden hoşlandigini soyledi tanımak istiyor beni.
simdi sorum almanlar nasil insanlar?bu forumda almanyada yasatanlar vardir muhakkak...yorumlarinizi bekliyorum ...
Yabancı damat sezon finalini şimdiden merak ettim :KK57:

Ama kizin cogu tesbiti yerinde :KK70:

Benim Alman bi sevgilim vardi kisa sureli birlikteydik ama cok rahatti hic kasmiyordu cok cooldu. Ama bazi konularda cok takikti mesela dakik olmak gibi...

Yani herkes ayni degil ama bence guzel bir alternatif olabilir senin icin cigdemlik :)

Haha bence de, ben severim merveyi ;)

Dakik olmayan, takıntılı derecede dakikliğe önem vermeyen bir alman tanımadım ben valla. Ortak özellikleri sanırım. ;)

Alman kizlarin cogu türk erkeklerine bayiliyor :KK14:
Artik sen bu cocukla iyice tanisdiktan sonra bunun nedenini anlarsin belki ...
Hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Haha bence de, ben severim merveyi :KK66:

Dakik olmayan, takıntılı derecede dakikliğe önem vermeyen bir alman tanımadım ben valla. Ortak özellikleri sanırım. :KK66:

Bir de cok sinirli olsa bile gulerek konusurdu boyle aci aci gulumserdi laf sokarken asaletimden odum vermem havalarinda :D

Hey gidi gunler vay bee :P

Benim anlamadığım şey ne biliyor musun konu sahibi. Neden seninle zıt düşünen biri olunca direk çemkiriyorsun? Bu başlığı fikir almak için açmadın mı?
Alman kizlarin cogu türk erkeklerine bayiliyor :KK14:
Artik sen bu cocukla iyice tanisdiktan sonra bunun nedenini anlarsin belki ...
Hayirlisi olsun
Alman kizlari turklere mi bayiliyor?almanyada ucuza tatil bulup buraya gelen kadinlardan bahsediyorsan bilemem..
Bayılsinlar ayrica turk erkegi cok alsinlar gelip bize ne...hem kultur kaynasmasi olur ne guzel..

Bence almanlar gayet hos ve kibar.
Ordakileri bilemem ama burdaki cogu türkde hos.
Ben secimimi türkden yana kullandim, ve iyide yaptim :KK37:
Alman, türk evlilikleride biliyyorum cok mutlularda.
Sana kalmis, begendiysen dene derim :KK51:

Sagol deneyimini paylastigin icin..allah mutlulugunu daim etsin...
Sans haklisin...
Kiskanc degil onlar derken hic bir akli selim adam karisini baskasiyla paylasmaz zaten..bu evrensel birsey medeni toplumlarda..

Teşekkür ederim.
Yalnız fikrimce çok kırıcı olur sünnet olmasını istemeniz. Muhtemelen 20li yaşların sonundaki bir erkekten bahsediyorsunuz, ben eşime böyle bir şey teklif ettiğimi düşünemiyorum bile, kaldı ki ne haddime bunu teklif edebilmek.

Teşekkür ederim.
Yalnız fikrimce çok kırıcı olur sünnet olmasını istemeniz. Muhtemelen 20li yaşların sonundaki bir erkekten bahsediyorsunuz, ben eşime böyle bir şey teklif ettiğimi düşünemiyorum bile, kaldı ki ne haddime bunu teklif edebilmek.
30 yasinda haklisin..ama ufak bir operasyon ..benden istese yapardim. .neyse oraya gelene kadar cok var zaten..siz türkiyede mi yaşıyorsunuz

Back
X