allen carr destek seminerine gidiyorum...

Hkvk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
521
76
98
34
Ankara
merhabalar...

yaklaşık bir yıl önce bahsettiğim seminere katıldım 45 gün içmedim..hiç de zorlanmadım...ama sonra boşluğuma geldi tekrar başladım...

bırakma çabam hiç bitmedi ama baktım kendi başıma olmuyor tekrar seansa gitmeye karar verdim. umarım başarabilirim yine ve bu kez ömür boyu sürer...

çok yoruyor sigara beni bütün enerjimi alıyor sanki...

bu da benim günlüğüm olsun başaranları okudukça çok mutlu oluyor insan..

bana da destek olur musunuz...

allen car nedir? bunu buraya yazdığınıza göre, ve bu sizin ilk mesajınız olduğuna göre çok büyük ihtimal, ücretli ve kazanç amaçlı birşey bu, sizde gerçekten bağımlıysanız bırakırsınız umarım

canım reklam amaçlı gibi algılandıysa üzgünüm

daha önce de bunula ilgili başlıklar açılmış o yüzden sakınca duymadım...

bu adam 30 yıl günde 5 paket sigara kullanmış ve sonra bırakmış

bununla ilgili tecrübelerini de kitaba aktarmış veya youtube da videoları var 1 saatlik...

bi de seminerleri var ücretli...bunun türkiye şubesine gittim ben...yine gideceğim...inşallah bu sefer başarırım...

maalesef gerçekten bağımlıyım...bu kurumla bağlantım sadece böyle...

Bende Allen Car ın kitabını okuyarak 7 ay gibi uzun bir zaman bırakmıştım ama maalesef 1 tane içsem bişey olmaz diye tekrar başladı ve bu aralar oldukça arttı kitabı tekrar okumak istedim fakat eskisi gibi olmadı bende bırakmak istiyorum... umarım sende en kısa zamanda içindeki canavardan kurtulursun darısı benim başıma

saol canım o bitane yok mu zaten bütün büyüyü bozuyor sanki insana bir güven geliyor tekrar başlamam sanıyor ama hızla başlanıyor geri...

ben tekrar başladığımı bile itiraf edemiyorum kendime..

kitabı kaç kez okudum bilmiyorum..

videoyu kaç kez izledim...

son ümidim bu destek seansı...moralim de çok bozuluyor...ömür boyu içmek istemiyorum ya..sanki bu son şansım gibi..

bir senedir bırakmaya çalışıyorum...çok yoruldum artık psikolojim de iyice bozuldu....

önümüzdeki hafta gidicem bir aksilik çıkmazsa...sabırsızlanıyorum...

günde 5 paket miiiii hala yaşıyor mu bu adam :26: etkili bir kitap mı? ve etkili bir seminer mi gerçekten? önerir misiniz? annem için düşünüyorum

sanırım sigarayı bıraktıktan 20 yıl sonra ölmüş akciğer kanserinden emin değilim ama

bence çok etkili bir yöntem

sigaraya bakışını değiştiriyor..ben çok defalar bıraktım tekrar başladım ilaç da denedim akupunktur denedim hep tekrar başladım ama başlayınca başladım deyip bir daha üstünde durmuyordum bu video yu izledikten sonra hele ki seminere gittikten sonra şu anda içsem bile içmeyi kabullenemiyorum...bence etkili denemekten bir zarar gelmez..

Off ya arık bıraksam da kurtulsam şu pis kokudan yorgunluktan yeter ya o kadar sıkıldımki bu işten

İnşallah başarabilirim bu defa.. stresliyim biraz

Bugün itibariyle artık sigara kullanmıyorum kendimi çok mutlu ve iyi hissediyorum şu ana kadar sıkıntım olmadı umarım hiç olmayacak

Bugün 2. Günüm çok iyi başladım dün akşam duş aldım mis gibi yattım sabah misler gibi uyandım çok mutluyum şu ana kadar herhangi bir kriz yaşamadım

2. Gün sorunsuz bitiyor biraz erken yatmayı düşünüyorum kafam sersem gibi dün de böyleydim o yüzden erken uyudum iyi geldi

Ama bir kere bile içsemmi demedim başarıcam bu defa kararlıyım

biraz huzursuz bir gece geçirdim çok sık uyandım çok üşüdüm kabuslar gördüm ama sabah çok güzel uyandım..

rengim düzelmeye başladı

vücut enerjim yerine geldi

kendimi tertemiz mis gibi hissetmeye başladım

sinirlerim de yatışmaya başladı gayet iyiyim yani...

içmemek harika...

3. günümü yaşıyorum öğle arası sigara içilen ortamda ve arkadaşlarla beraberdim koku iğrenç gelmedi ama caınm da çekmedi

fazla zorlanmadım

ne mutlu ki bana kullanmak zorunda değilim diyerek motive ettim kendimi

bir daha asla içmek istemiyorum böyle çok rahatım 72 saat sonra tüm nikotin temizlenecekmiş vücudumdan psikoloik kısmı da zaten seminer de aştık..bu konu umarım böyle kapanır gider...

Bugün de geçti gitti

Ben sanki hayatım boyunca hiç içmemiş gibiyim normal hayatıma devam ediyorum

İnşallah hep böyle devam eder

Biraz parfüm sıkayım ohhhhh mis gibi

İnsanın kendi kokusunu alması süper yıllardır nasıl katlanmışım bu pis kokuya

72 saat doldu

vücudumda hiç nikotin yok

fiziksel bağımlılık bitti şimdi 3 hafta 6 hafta arası şartlanmalarla uğraşıcam

yani sigarayla yaptığım şeyleri sigarasız yaparak beynimi bu yeni hayata alıştırmam gerekiyor..

sonrası çok kolay zaten...

kendimi çok sağlıklı ve enerjik hissediyorum..

sabah çok dinlenmiş kalkıyorum yataktan...

iğrenç bir koku yok üstümde

bütün bunlar beni çok motive ediyor...

bu öğle arası yine kafeterya da oturdum sigara içenlerle kokudan sanki çok canım çekti...

ama geçecek bu biliyorum...

içsem iğrenç gelecek tadı o yüzden içmeye yönelmedim hiç...

yavaş yavaş alışacağım inşallah kokusundan tiksineceğim duruma da gelicem bir gün

Yemeklerden sonra canım çekiyor değil de ağzımda çenemde garip bir gerginlik oluyor tam anlatamıyorum nasıl hissettiğimi

Sakız iyi geliyor bu durumda ama sevimsiz bir duygu

Çabucak geçsin herşey ,vücudum normale dönsün bir an önce istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…