Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım Allah tamamına erdirsin.tanımasam da senin adına çook sevindim.1 yıldır çok istememize rağmen çocuğumuz olmuyordu.çok şükür ilk aşılamam tuttu.bu sayfalara sürekli girip benim gibi pko hastalarından umut arıyordum.canım arkadaşlarım hepiniz için dua ediyorum sabır edin allah dualarımızı bir bir kabul ediyor.7 aylık tedavimde sonuca ulaştım ama sabırla,umutla.allah isteyen herkese versin.
canım Allah tamamına erdirsin.tanımasam da senin adına çook sevindim.
ben de 8 aydır normal yoldan bebek sahibi olamadım.dr aşılama dedi.eşimin hareketli spermleri az.inan bana umut oldun.hep arıyordum ilk denemede yakalayanları.bana biraz anltabilir misin nasıl uygulandığını baştan sona.çok merak ediyorum ve stres yapıyorum.senin niye aşılama yapıldı.bi sorun var mıydı?canım beni bilgilendirirsen çok sevinirim.bebeğine sağ salim kavuşman ve çok güzel bi hamilelik geçirmen dileğiyle...Allaha emanet ol...cevabını sabırsızlıkla bekliyorum...:1hug:
cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin..kacinci gun test yaptirdin kac cikti???
1 yıldır çok istememize rağmen çocuğumuz olmuyordu.çok şükür ilk aşılamam tuttu.bu sayfalara sürekli girip benim gibi pko hastalarından umut arıyordum.canım arkadaşlarım hepiniz için dua ediyorum sabır edin allah dualarımızı bir bir kabul ediyor.7 aylık tedavimde sonuca ulaştım ama sabırla,umutla.allah isteyen herkese versin.