Allahınız aşkına bi yardım edin akıl verin nolur:(

Öncelikle hiç tanımadığınız birine böyle içten samimi ve doğru şeyler yazıp yol göstermeye çalıştığınız için teşekkür ederim. Size kızmadım buna da hakkım yok herkesin kendi görüşü ve buraya ben herşeyi göze alarak yazdım.
Dediğiniz doğru bizde gezip tozmak eğlenmek istiyoruz zaten şu ana kadar planlarımız öyleydi askere gitmeden belki bi söz yaparız gelincede işin başına geçersin evleniriz bende annemin kapısından telli duvaklı çıkarım dedim oda bu güne kdr bna hep seni telli duvaklı alıcam annen evinden diyordu kaçmanın yanlış olduğunun farkındayız bizi bu düşünceye iten babası zaten. Annesiyle aramız iyi o yüzden konuşuyoruz öyle dediğiniz doğru olabilir ben belkide seviyorlar sanıyorumdur bilemiyorum. ama şuan benim sıkıntım kaçmak değil eğer babası onu başka bi kızla sözlemeye nişanlamaya çalışırsa naparız buna nası karşı çıkıcak ailesini silmesinide istemiyorum hiç..

18 yaşında bi çocukla evlenip napıcaksın kardeşim Allah aşkına.

Bence şimdiden bunu dert etmenize gerek yok
İleride taşlar daha yerine oturur diye düşünüyorum
Size yaşınızdan dolayı pek itimat etmiyorlar
Siz derken ikinizi de kastediyorum
Eğer dediğiniz kadar aşıksanız ve bu bitmezse siz 25-26 yaşlarındayken de çıkıp vay efendim evlenemezsiniz derlerse düşünürsünüz resti çekmeyi
Hem mesleğiniz olur kimseye muhtaç olmazsınız hem askerliğini yapmış olur sevgiliniz de böylece boyun eğmezsiniz ama bu haldeyken çok zor duruma düşersiniz ya birbirinizi de yemeye başlarsınız zamanla

arkadaşlar sanırım benim sorunumu yalnış anladınız bizim derdimiz evlenmek değil biliyoruz farkındayız yanlış bu yaşta hele ki babası beni istemiyoken bende kaçamam. Adam oğluna kız bakıyor her yerde sorup soruşturuyormuş biz bu durumda ne yapabiliriz

Bir şey yapamazsınız
Sevgiliniz tavrını koyup hayır diyecek
Benim ailem de izin vermiyor dolayısıyla söz, nişan vs. yapamıyoruz bana da sağdan soldan aman oğlumla tanış diye geliyorlar ama hayır diyorum, onlar da gidiyorlar
Bu kadar basit
Annem babam da aman niye evet demiyorsun demiyorlar, istemiyorum diyorum o kadar
Hele ki erkek sevgiliniz ve yaşça da küçük yani
Hayır dese babası diretecek değil ya? Hele ki bu yaşta?

Zaten şu durumda da hayır diyor ama adam onu dinlemiyor ki kulak dahi asmıyor söylediklerine kafasının dikine gidiyor her düğünde oğluna kız gösteriyor beğeniyor sürekli

bana göre sevgilinizle aranızdaki ilişki evliliğe gitmemeli.hem yaşça ikinizde küçüksünüz.18 yaşında bir insanla evliliği düşünmek çok mantıksız ve anlaşılması güç bence.aileside de onun çok hatalı.bu yaşta insanlar herşeyi tozpempe zannediyor ama göründüğü ibi degil bilin.sakın kaçmayı falan aklından geçirme.diyelimki ileride askerden dönünce onunla evlendiniz.ailenden hem uzakta olucaksın hemde kalabalık bir ailede gelin olmanın zorluğunu yaşayabiilirsin.bir bayanın evlenmeden önce iyi bir işi olması gerekir.eğitimlerinizi ikinizde tamamladınız mı.bir erkek askere gitmeden pek olgunlaştığı söylenemez.birbirinizi seviyorsunuz anlıyorum ama uzakta olunca daha herşey tatlı geliyordur belki.birbirinizi yakından görmeden buluşmadan tanıyamazsınız.2-3 buluşmayla insanları ve aile yapısını çözemezsiniz.herşeyi mantığınızla düşünün .her ilişki evlilikle sonuçlanacakta değildir.önce birbirinizi tanıyın.:44::44::44:

güzel kardeşim sakın kaçma gibi bir düşünce getirme aklına..güzel aileni arkada bırakıp gidersen yaşadığın pişmanlık, kalbindeki o büyük aşktan o kadar büyük olur ki, kimse sızını dindiremez..
ayaklarınızın üzerinde durabilinceye kadar bekleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…