Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

benm dizim başlamış kızlaar ben bi dizimi izlemeye gidiyim görüşürz sonra gene öpüldünüz kocamaannn opuyorumnanaktan

hmm anladmm.ben de diyorum şimdi burdalardı nereye gitti bizim kızlar fisfisfis meğer telefondalarmışş şunlara bakk seeenn kaydirigubbakcemile3

işi ilerlettik pembişim yakında istanbulla ankaranın tam ortasında biryerde şaşkınlar buluşmasıda yapalım diyoruz:roflol:

ınsallah tatlısımmm guzel bı aksam olr ınsallahh...

inşallah canım Şeniz

sen akşama bol bol resim çek hep senmi isteyeceksin eccukda ben isteyim kaydirigubbakcemile3

slm asuklar cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cok uzun bı aradan sona meraba nasılsınız bakalımgecmıs ck uzamıs okuyamadım yha

selaaaaaaaaaaaaam şaşkınlar aşıklaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan :asigim:
nasılsınız keyifleeer nasıl canlarımmmmmmmmmmmmmmm
:içelim:

selaaaaaaaaaaaaam şaşkınlar aşıklaaaaaaaaaaaaaar opuyorumnanaktan :asigim:
nasılsınız keyifleeer nasıl canlarımmmmmmmmmmmmmmm:içelim:

hoşgeldin bitanem nasılsın.....
nerelerdesin seeennnnn yaaaaaa
çoookkk özledimmm..delikafadulden

panterim vahşü pisim naber :jeyyar:

hoşgeldin bitanem nasılsın.....
nerelerdesin seeennnnn yaaaaaa
çoookkk özledimmm..delikafadulden

panterim vahşü pisim naber :jeyyar:

yavrişimmmmmmmm :içelim: :asigim:
geçen sene kaldı muhabbet bizim di mi kafamçokkarıştı sırnaşık şey
koştur koştur yılbaşııııııı
nasıl geçti bitanem :içelim:
görüşmeyeli keyfin nasıl :1hug:

yavrukuş evicinize bayıldımmmmm alkisalkisalkis
supeeeeeeeeeeeer ya olumunekankayizsmile
hele manzara :lepi: :lepi: :lepi:
zamanı geldiğinde sağlıcakla huzurla mutlulukla oturmak nasip olsun inşallaaaaah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ııdır kusum ne olsun abıme geldım kucuk cekmecedeyım bı kac gun burda kalıcam

aaaa nan aynı sehır sınırları ıcınde nefes alıyoruz bugun senle ne gözell... kaydirigubbakcemile3

sağol bitanemm balım
beyenemene çok sevindimmm
walla yılbaşında bişe yapmadık babacığm izin verdi görmcemde kaldım ylbaşı gecesi
hasanın annesı babası falan wardı yanı farklı bısey yapamadık oturdk sadece öyle ama onun yannda olmak bılem yettıde arttı bılee bana..varlıgı yetr...
lakin onu bıraz uzdum blıyorum ama bu aksam gıdıp gonlunu alıcam ınsallah
sn neler yaptn canım yılbasın nasıldı

oyyyyyyyy oy hihoyyyt hihoyyyt
güzel geçmesine sevindim bitanemmmm ya zemuszemus opuyorumnanaktan
hayırdır balım ne oldi nie üzdün bakem sen :1hug:
hiç kıyamazsın ki sevdiceni sen a.s Şeniz
bilmeeeeem mi seni
:içelim:

ııdır kusum ne olsun abıme geldım kucuk cekmecedeyım bı kac gun burda kalıcam

pıncırın panteriiiiiiiiiii :asigim:
oy oy kuzum nasılsın görüşmeyeli zemuszemus
keyifleeeer nasıl canımmmm
zemuszemus

Annemin yanında ona laf soktum.... Patavatsızlık yaptım yani bilmiyorumkismile
Oda gururuna yediremedi ... Çok kırıldı çok kızdı ... Şimdide gurur yapıyo
Yani konuşuyoruz ama gayet mesafeli bana karşı
Bu akşam gidip gönlünü alıcaz beyimizin :dilcikar:

Günaydın Kuzuuuuu zemuszemus

Ben sana sormadan direk bana malum olanları söyleyim barıştınız demi enüştemleee Şeniz

Günaydın Kuzuuuuu zemuszemus

Ben sana sormadan direk bana malum olanları söyleyim barıştınız demi enüştemleee Şeniz

barıştık bitanemmmmmmmmmmmmm hihoyyyt

O kadar olgun davrandı ki… onu görür görmez gözlerim doldu öptüm sarıldım L oturduk bi cafede… konuştuk ettik düğün hakkında falan…. O kadar ciddi konuşuyodu ki o kadar belliydi ki onunda özlediği .. hiç açmadı bile cumartesi gün ki konuyu… pişman olduğumu anladın mı dedim sadece ben.oda açma konuyu boşver geriye dönme dedi… 1 saate o kadar şey sığdırmışız ki.. 1 saniye bile kıymetli onun yanında

Ah ah döktürdüm sabah sabah J

Oyyss çok sevindim canımm benim yaaa zemuszemus
ahh ahhh bilmezmiyim ben o saniyelerin ne kadar kıymetli olduğunuu opuyorumnanaktan
artık bu haftan süper geçer senin :kedi:
sende şimdi miğde ağrısı filanda kalmamıştır kaydirigubbakcemile3 ilacını almışsındır dün :asigim:

ilacın alasını aldım vallla.... Şeniz oooyyy kurban olduğummmm ne tatlıydı dünn....
traşını olmuş ptesi diye... beresinide takmışşş kurban olurum yaaa.. hele o inci dişleriyle gülüşü yokmuu...:1hug: işte aşk bu uleee... :asigim:
dün düğünden falan konuştuk... epey borca giricekler... bi düğün etmek kolay değil malum... dedi kimsenin lafına aldanıpta hiç bir şey yapmayacağız dedi sonuçta düğünden sonra o evde sadece 2miz yaşıyacağız kimse bizim bişeyimizi almıycak millet anca konuşur şu şöyle olsun bu böyle olsun diye dedi.ben evlendikten sonra borç ödüyceksem sen aldığın maaşın yarısını borca yatırakcaksan ben borca yatıracaksam aldığımız eşyaların v.s şeylerin nasıl sefasını sürücez dedi... demek istediğim dedi öyle pahalı şeylere özenmeye gerek yok dedi... bende dedim 1000 tl koltuk takımı olmaz 500lük olur.içinde sen olduktan sonra o yuvanın banane eşyadan dedim...annem 3lü adana burması bilezik istedi 5 tane.onlarında tanesi 1150,00 lira.. e buda az bi para değil yani.daha bunun yanında gelin seti var oda takriben 2000-3000 civarı tutacak.dedi gelin setini daha sonra alsak olmaz mı dedi..bende kırmakta istemediğim için aşkım bunu düğün zamanı konuşuruz dedim...istesede istemesede alcak.biliyorum o dün benim samimiyetime güvenerek söyledi onu.şu an eve tek hasan bakıyo.annesi çalışamıyo babasıda yaşından dolayı çalışamıyo 2 sene sonra emekli olacak.e yük hasanın omuzlarında.evde boştu biliyosun resimleri göstermiştim.e kiracı daha yeni taşınacak... zor yanii... maaşının yarısını eve verince diyo hangi parayla ben kenara para koyucam diyo.bak eskiden alırdım üstüme başıma 3-4 ayda bi ayakkabı alırdım ama şimdi istesemde istemesemde almıyorum çünkü artık BİZ'i düşünüyorum diyo..ayy neler neler yaaa... ama ne bileyim yani nereye ne harcama yapıyosa şimdiden kuruşu kuruşuna bana anlatması falan uff çok güzel yaaa... onunla soğan ekmek yemeye razıyım yeterki onun olayım bir ömür....
hiç bişeyde gözüm yok ne eşyada ne başka bişeyde..tv almayız bi süre..bulaşık mak sonradan alırız...dün akşam anneme anlatıyorum.annem bana diyo olabilir diyo herşey zamnla diyo ben evlendğmde hiç bişeyimiz yoktu diyo sizin çalışıpta kendi alacağınız şey daha kıymetli olur hem diyo.yengemde var o sırada yanımızda.illa laf sokacak ya.olurmu öyle şey diyo aldır diyo sonradan alınır diye bişey yok diyo.ne aldırabilirsen kar diyo.ulan ben bu adamla bi ömür aynı evde yaşıycam yaaa 5 senelik sözleşmemi yapıyoruz..geçicimi herşey..o evin o eşyalrın sefasını süreceğime cefasını niye çekeyimki..

ayy ne uzun yazdım beee... ama sen beni bu konuda çok iyi anlarsın meleğim..
sizde tamer eniştemle ne zorluklara göğüs geriyosunuz valla :1hug:

Hasan son derece mantıklı konuşuyo aslıcım bizde tamerle böyle düşünüyoruz
eşya almak zor değil şimdi taksitle istersen istanbulu satın alabilirsin boshayallersmile
önemli olan aldıktan sonra o borçları ödeyebilmek benim evimde kuru bi kanepem olsun akşamları kocama sarılıp huzurla uyurum ama son derece mükemmel konforlu yatağım olupta sabahlara kadar nereye ne vereceğimizi düşünürsek ortada ne evlilik kalır nede huzur lafın özü ailenlede görüş fazla yormasınlar eniştemi ohaoldumsmile
o yengenede sor bakalım bi hasan onun oğlu olsaydı eğer yine aynı düşünceyemi sahip olurdu ayrıca herşeyini 4x4 lükte yapsan millet mutlaka bir kulp takacaktır o yüzden milleti hiiiççç ciddiye almamak lazım :dilcikar:
şartmı 5 tane bilezik takması 3 oluversin ne olacak hatta evlendikten sonra o bileziklerin sıkıntısını sende çekeceksen 1 tane olsun önemli olan huzur sağlık mutluluk
burda kaçkere tanık oldum düğünden sonra borçlarını ödeyemedikleri içina ayrılma derecesine gelen çiftleri o yüzden bende sadece ihtiyacım olanını almak istiyorum herşey zamanla olur.önemli olan huzur ve aşkk :asigim:

2mizde aynı şekilde düşünüyorz seninle bitanem...bana kalsada 3 yada 4 müş bilezik olabilir yani tamam onlar benim gururum ama illa 5 olmasada olur bana kalsa tabi.ama annem diyoki bir tane oğulları var diyo.arsaları var bi ev paraları varmış köşede diyo.onlara dokunmak istemedikleri için böyle yapıyolar diyo.bırak diyo benim ağzımdan o laf çıktı söz senettir diyo.bak bana babaannen bir bilezik bile takmadı.yengenin kolundakini taktılar sonra bide geri istediler onu diyo.tabi noldu diyo en son gelinine herşeyini aldı gelin şimdi onun yüzüne bakmıyo ama o gelinden kıymetlisi yok diyo.daha sonra alırız diyosun ama alınmaz kızım diyo.onu ben sadece sana istemiyorum yada benim olsun diye istemiyorum.alıcaksınız ama kendi yatırımınız olucak.sıkıştığınız zaman zor günlerin yardımcısı olucak diyo.eşya konusunda bişey demiyolar yani sadece altının güzel takılsın bızım dusmanımız daha cok dostumuzdan.sen bı evın bı kızısın oda bı evın bı oglu dıyo.aslında annemde babamda haklı doğru diyolar ama ne bileyim bizim kız tarafı komple böyle düşünüyo anlayacağın.benim annem babamda çok zorluk çekmiş yani eşya konusunda hiç karışmazlar sanmıyorum.zaten hasan dünde dedi hiç kimseyi istemiyorum öyle halan yengen dedi.bizdende sizdende kimse gelmesin.biz 2miz gider alırız evimizin eşyasını dedi... doğruda dedi valla.o dicek şunu al bu dicek bunu al.kaynanam dicek buda güzelmiş.halbuki ucuz olduğu için öyle dicek.ben kocamı zora sokacak bişeyi zaten aldırmam bizim aklımız bize yetmiyomu sankim dimi...

gunaydın asuklarım aslım sorununun halledılmesıne ck sewındm kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…