Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

ıım kusum
ewt hala burdayım bı kac gun kalacagım abımde yerimseniben

dun aksam askımın yanına,avcılara gdıodm metrobusle snn durdugun semtten gectım bak ne kdr yakınlastık bı an senle.... :gitme:
oglusun napıo kuzummm... pıncır enıstem nasılll

dun aksam askımın yanına,avcılara gdıodm metrobusle snn durdugun semtten gectım bak ne kdr yakınlastık bı an senle.... :gitme:
oglusun napıo kuzummm... pıncır enıstem nasılll

ayyy ewt zaten tam otobus duragının karsısında oturuo abım (kcekmece)
oglusum ıı cuma gunu geldık ıstanbula fatıhte ıdık oda arkadaslarını gordu pazar gunu bındırdım otobuse gonderdım sakaryaya
enısten ıı cabuk gel fazla kalma oksuz kaldım buralarda dıo....

ayyy ewt zaten tam otobus duragının karsısında oturuo abım (kcekmece)
oglusum ıı cuma gunu geldık ıstanbula fatıhte ıdık oda arkadaslarını gordu pazar gunu bındırdım otobuse gonderdım sakaryaya
enısten ıı cabuk gel fazla kalma oksuz kaldım buralarda dıo....

ooy ooy ooyy enısteme bak sen heleee kaydirigubbakcemile3

selammmmmmm aşk dolu yürekleeeeeeeeer :asigim: :asigim: :asigim:
güzel meleklerimin keyfi nasılmışşşşşşş kaydirigubbakcemile5
hepicinizi kocimaaaaaaaaaan öpüyooooooooooom​

a.s. a.s. a.s.​

2mizde aynı şekilde düşünüyorz seninle bitanem...bana kalsada 3 yada 4 müş bilezik olabilir yani tamam onlar benim gururum ama illa 5 olmasada olur bana kalsa tabi.ama annem diyoki bir tane oğulları var diyo.arsaları var bi ev paraları varmış köşede diyo.onlara dokunmak istemedikleri için böyle yapıyolar diyo.bırak diyo benim ağzımdan o laf çıktı söz senettir diyo.bak bana babaannen bir bilezik bile takmadı.yengenin kolundakini taktılar sonra bide geri istediler onu diyo.tabi noldu diyo en son gelinine herşeyini aldı gelin şimdi onun yüzüne bakmıyo ama o gelinden kıymetlisi yok diyo.daha sonra alırız diyosun ama alınmaz kızım diyo.onu ben sadece sana istemiyorum yada benim olsun diye istemiyorum.alıcaksınız ama kendi yatırımınız olucak.sıkıştığınız zaman zor günlerin yardımcısı olucak diyo.eşya konusunda bişey demiyolar yani sadece altının güzel takılsın bızım dusmanımız daha cok dostumuzdan.sen bı evın bı kızısın oda bı evın bı oglu dıyo.aslında annemde babamda haklı doğru diyolar ama ne bileyim bizim kız tarafı komple böyle düşünüyo anlayacağın.benim annem babamda çok zorluk çekmiş yani eşya konusunda hiç karışmazlar sanmıyorum.zaten hasan dünde dedi hiç kimseyi istemiyorum öyle halan yengen dedi.bizdende sizdende kimse gelmesin.biz 2miz gider alırız evimizin eşyasını dedi... doğruda dedi valla.o dicek şunu al bu dicek bunu al.kaynanam dicek buda güzelmiş.halbuki ucuz olduğu için öyle dicek.ben kocamı zora sokacak bişeyi zaten aldırmam bizim aklımız bize yetmiyomu sankim dimi...

Yani durum anlattığın gibiyse o zaman annen son derece haklı tatlım
ben paralarının arsalarının olduğunu bilmiyordum herşey hasan eniştemin çabasıyla olacak diye anladım bilmiyorumkismile düğün alışverişinede ikiniz gidin içinize ne siniyorsa onu alın nerde çokluk orda moklum demiş büyüklerimiz kaydirigubbakcemile3 hem dur bakalım daha epey bi zaman var bu konuşmaları yapmaya önce bi nişanınızı yapalım zemuszemus

derenım canım benım sen nasılsın??

iyiyim panterimm sen nasılsın nihayet dönebildin aramıza özlemiştik seni kuzu opuyorumnanaktan

iyiyim panterimm sen nasılsın nihayet dönebildin aramıza özlemiştik seni kuzu opuyorumnanaktan

ıım derenım tam anlamıyla dondum sayılmaz ewde net kesık hala
ne zman acılır onuda bılmıom guzelım yha bende sızlerı cokkkkkkkkkkk
ozledım

barıştık bitanemmmmmmmmmmmmm hihoyyyt

O kadar olgun davrandı ki… onu görür görmez gözlerim doldu öptüm sarıldım L oturduk bi cafede… konuştuk ettik düğün hakkında falan…. O kadar ciddi konuşuyodu ki o kadar belliydi ki onunda özlediği .. hiç açmadı bile cumartesi gün ki konuyu… pişman olduğumu anladın mı dedim sadece ben.oda açma konuyu boşver geriye dönme dedi… 1 saate o kadar şey sığdırmışız ki.. 1 saniye bile kıymetli onun yanında

Ah ah döktürdüm sabah sabah J

yavrişimmmmmmmm çok sevindim ya sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
aşk öle üstün bir duygu ki gözgöze geldiğinde insan unutuveriyoooo ne varsa Şeniz Şeniz Şeniz
mutluluğundan o ka mutluyum ki ahanda böle oldum ben şimcik hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt​

selammmmmmm aşk dolu yürekleeeeeeeeer :asigim: :asigim: :asigim:
hepicinizi kocimaaaaaaaaaan öpüyooooooooooom​

a.s. a.s. a.s.​

Selammm incim mavimmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
görüşemiyoruz uzun zamandır nasılsın tatlım iyimisin olumunekankayizsmile

ıım derenım tam anlamıyla dondum sayılmaz ewde net kesık hala
ne zman acılır onuda bılmıom guzelım yha bende sızlerı cokkkkkkkkkkk
ozledım

Anladım canım sağlık olsun sen iyi ol mutlu olda varsın netin kesik kalsın
yeterki enüştemle aranızdaki iletişim kesilmesin kaydirigubbakcemile3

Yani durum anlattığın gibiyse o zaman annen son derece haklı tatlım
ben paralarının arsalarının olduğunu bilmiyordum herşey hasan eniştemin çabasıyla olacak diye anladım bilmiyorumkismile düğün alışverişinede ikiniz gidin içinize ne siniyorsa onu alın nerde çokluk orda moklum demiş büyüklerimiz kaydirigubbakcemile3 hem dur bakalım daha epey bi zaman var bu konuşmaları yapmaya önce bi nişanınızı yapalım zemuszemus

ya canım şimdi annem haklı ama bir de şöyle bir şey var.şimdi hasanın evinden kira geliyo aileye destek oluyo.e hasanda maaşının bi kısmını veriyo geçiniyolar.e şimdi biz o eve taşınınca hasanda artık kendi evine vericek maaşını snuçta..e ordan kirada gelmiycek.nolcak bu durumda.bankadaki paralarıyla bi ev alıcaklar yatırım amacıyla.onu kiraya vericekler.onlarda onun kirasıyla geçinecekler.
hasanın kendi imkanlarıyla yapacak olması bu yüzden yani anladınmı tatlışım.
ama anneciğim benim bi kızım var herşeyin en güzeli olsun derdinde olduğu için haklı tabi ama onlarda o yönden haklı yani şimdi allah için.
yarın öbür gün benimde erkek kardeşim var aynı şeyler annemle babamında başında olucak yani

selammmmmmm aşk dolu yürekleeeeeeeeer :asigim: :asigim: :asigim:​

hepicinizi kocimaaaaaaaaaan öpüyooooooooooom

a.s. a.s. a.s.​

hoşgeldin can tanesi... nasılsın.... opuyorumnanaktan
keyifler on numara bende :lepi:
bende seni kocaman kokulu öpücüklere boğdum tatlışımmm sırnaşık şey Şeniz

mawısım ıncım sen nasılsın bebenkım ??

oyyyyy oy hihoyyyt
panterimmmmmmm :asigim:
iyiyim canımmmmmmmmmm boshayallersmile
sabah can sıkıntısıyla geldimmmmmmm işe alsanaalsanasmile
akşam olsa da yatsam modundayımmmmmmmm mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

sen nasılsın şeker :1hug:
pıncırla nasıl gidiyiiiiii :asigim: :asigim:​

yavrişimmmmmmmm çok sevindim ya sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey​

aşk öle üstün bir duygu ki gözgöze geldiğinde insan unutuveriyoooo ne varsa Şeniz Şeniz Şeniz

mutluluğundan o ka mutluyum ki ahanda böle oldum ben şimcik hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canımmın taaa içi....
çoook teşekkür ederimmmmm
çok sağoll bitanemmm benimmmm
çok mutluyumm valla ruhum taşıyo huzurdann
ondan ala huzur yok... ondan öte mutluluk yokk.... ondan başka aşkkk yokk uleeee kaydirigubbakcemile3

Selammm incim mavimmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
görüşemiyoruz uzun zamandır nasılsın tatlım iyimisin

oyyyyyy oy meleğimmmmm :asigim: :asigim: :asigim:
en son geçen sene görüştük di mi ya :içelim: sırnaşık şey

iyiyim canım sen nasılsın boshayallersmile
sürünerek geldim işe bu sabah ya mirmirmirmir
şöle doping gibim bişey lazım bana ya a.s
canısım elim kolum kalkmıyoooo sankim öleeeee yorgunum ki yerimseniben :1no2:
vitamin felan önerin bana ya :1hug:
alıyonuz mu şu gnc gibim bitkisel bişeyleeer felan günlük :kedi:
tutun ellerimden yardım edin bana ya kaydirigubbakcemile :içelim: sırnaşık şey​

ya canım şimdi annem haklı ama bir de şöyle bir şey var.şimdi hasanın evinden kira geliyo aileye destek oluyo.e hasanda maaşının bi kısmını veriyo geçiniyolar.e şimdi biz o eve taşınınca hasanda artık kendi evine vericek maaşını snuçta..e ordan kirada gelmiycek.nolcak bu durumda.bankadaki paralarıyla bi ev alıcaklar yatırım amacıyla.onu kiraya vericekler.onlarda onun kirasıyla geçinecekler.
hasanın kendi imkanlarıyla yapacak olması bu yüzden yani anladınmı tatlışım.
ama anneciğim benim bi kızım var herşeyin en güzeli olsun derdinde olduğu için haklı tabi ama onlarda o yönden haklı yani şimdi allah için.
yarın öbür gün benimde erkek kardeşim var aynı şeyler annemle babamında başında olucak yani

Babası emekli olacak demiştin demi canım emekli maaşı yetmezmi acaba diyecem de benim babamda emekli biraz zor yeter :1ninca:
her anne evladının birçok şeyi olsun ister annene lafım yok
benim annemde 10 tana adana burması almadan vermem seni derdi önceden
ama ne oldu şimdi tamerden hiçbirşey istemedi ne yaparsanız sizin şerefinize ne takarsak bizim şerefimize dedi ailesine sonra birkez bile ağızlarını açmadılar
tamere hiç kıyamaz tamer anneme hediye alsa içi yanar ne gerek var diye
ama tamerin ailesinin durumuda belli kredi borçları var eve tamer bakıyo başka gelirleri yok evleride kira üstelik :sinifsinif:

sizin durum farklı hem hasanın evi var hem kaynanaların evi var ekstra birikmişleri var bide arazileri var diyosun şahsen benim annemde annenin yerinde olsa aynısını yapardı gibime geliyo bilmiyorumkismile

X