Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

aslım geldi geçen hafta hep birlikteydik işte çok güzeldi herşey ya daha dün geldm işte:kedi:

ama yınede olmasın yaa olmasınnnn :çok üzgünüm:

aslım geldi geçen hafta hep birlikteydik işte çok güzeldi herşey ya daha dün geldm işte:kedi:

cok sevındım canım benım...resmler warmı gecen haftadan :jeyyar: ne meraklym yaaa kaydirigubbakcemile3

var tatlm bnm ama pek fazla çekinemdek hasret gidermekten:kedi:

YA SORMA RESMEN Bı SENELıK MORAL DEPOLADIM DıYEBıLıRıM:):)o halasının yanına geçti şimdi tatlım manisaya

tekrr koydm cnm oda bnm resmm aslıımm yaaa bu hayat çok güzll onnlaopuyorumnanaktan

tekrr koydm cnm oda bnm resmm aslıımm yaaa bu hayat çok güzll onnlaopuyorumnanaktan

aramasan bile şöyle gönlünü alacak bi mesaj at tatlım boshayallersmile

efulim hep mutlu ol yaaa... :1hug:

derenim aradım hala mesafeli konuşuyo benimle ama idare eder yinede.akşam kursa gitmicem 9a kdr kursum wr hftaıcı her aksam.ekıcem bu aksam kursu onu gormeye gıdıcem.dayanamıyorm dedm bız boyleyken hafta gecmek bılmıyo bana dedm..gorusucez ama aramızda klcak annemler kursta dye bılcek benı dedm.tuhaf geldı smdı yalan solemek dedı hc ylan solemedk bız yanı ne blm dedı..dedm bsey olmaz ben bu seklde derse gırsem anlayablcekmym sankı dedm sesım buğulandı... mafoldumben oda tamam tamam dedi... bakalm aksam goruscez..dua et bana kuzum :çok üzgünüm:

Canımcım seni çok iyi anlıyorum ben ipleri çekilmiş kukla gibisindir sen şimdi tamerle küs olduğumuzda bende öyle oluyorum olumunekankayizsmile
yüzyüze konuşmak daha mantıklı olur seni görünce yelkenler fora olur :kedi:

siz bu hafta sonu görüşmediniz sanırım dimi? bilmiyorumkismile

canım uygunsuz bı anda aradıgım ıcın ozur dılerım
bu arada sesıne kurban oldugum ne guzel sesın var senın oyle yaaa...
tamer enısteme bı kez daha hak vermıs bulunmaktayım yaptıgı secım konusunda
enısteee sende ısını bılıyon yanı heee :jeyyar:
kızın iyisinden anlıyo walla :roflol:
canım benım ctesı gunu gorustuk ctesı aksamı oldu aramızdakı tartısma
ama ben duramıyorum ıste yapım bu onunla aram kotuyken gunler gecmıyo napım :gitme:
aksam buluscgmzı annemlere sölesem olmaz dıcekler babamda olmaz dıcek
o yuzden kursa gıdıyorum dye bılsınler yıne
dha önce hc ypmadm böle bıse yapmamda asla ama bu ılk ve son olcak ıns
ama napm duramıorm yaa.... bı sarılıym öpim koklim yine kızsn bagırsn bana ama bı kere cekıym ıcıme kokusunu bıkere.. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…