ck sukur mutluyuz ıız cnm
pıncırımaa 7/24 hızmetteyım:kedi:
oyyyyyy oy meleğimmmmm :asigim: :asigim: :asigim:
en son geçen sene görüştük di mi ya :içelim: sırnaşık şey
iyiyim canım sen nasılsın boshayallersmile
sürünerek geldim işe bu sabah ya mirmirmirmir
şöle doping gibim bişey lazım bana ya a.s
canısım elim kolum kalkmıyoooo sankim öleeeee yorgunum ki yerimseniben :1no2:
vitamin felan önerin bana ya :1hug:
alıyonuz mu şu gnc gibim bitkisel bişeyleeer felan günlük :kedi:
tutun ellerimden yardım edin bana ya kaydirigubbakcemile :içelim: sırnaşık şey
Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm hihoyyyt
canımmın taaa içi....
çoook teşekkür ederimmmmm
çok sağoll bitanemmm benimmmm
çok mutluyumm valla ruhum taşıyo huzurdann
ondan ala huzur yok... ondan öte mutluluk yokk.... ondan başka aşkkk yokk uleeee kaydirigubbakcemile3
yavrişimmmmmmmm çok sevindim ya sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
aşk öle üstün bir duygu ki gözgöze geldiğinde insan unutuveriyoooo ne varsa Şeniz Şeniz Şeniz
mutluluğundan o ka mutluyum ki ahanda böle oldum ben şimcik hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm hihoyyyt
Babası emekli olacak demiştin demi canım emekli maaşı yetmezmi acaba diyecem de benim babamda emekli biraz zor yeter :1ninca:
her anne evladının birçok şeyi olsun ister annene lafım yok
benim annemde 10 tana adana burması almadan vermem seni derdi önceden
ama ne oldu şimdi tamerden hiçbirşey istemedi ne yaparsanız sizin şerefinize ne takarsak bizim şerefimize dedi ailesine sonra birkez bile ağızlarını açmadılar
tamere hiç kıyamaz tamer anneme hediye alsa içi yanar ne gerek var diye
ama tamerin ailesinin durumuda belli kredi borçları var eve tamer bakıyo başka gelirleri yok evleride kira üstelik :sinifsinif:
sizin durum farklı hem hasanın evi var hem kaynanaların evi var ekstra birikmişleri var bide arazileri var diyosun şahsen benim annemde annenin yerinde olsa aynısını yapardı gibime geliyo bilmiyorumkismile
Yaşasınnn kadromuz tamam
senin şu aşka gelmelerin yok mu yavrişimmmmmmm :asigim: :asigim: :asigim: Şeniz Şeniz Şeniz :lepi:
allahımmmmmmm allahımmmmmmmmm ya opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sırnaşık şey
ömürsün sen aslımmmmmmmmm :hooray: :içelim:
bitanesinnnnnnnnn :lepi:
aman maşallaaaaaaaaaaah diyem yerimseniben
benden sana bitanemmmmmmmm bunlaaaar
kahve söleyim kendime
şöle kendime gelem azcuk hihoyyyt sırnaşık şey
hepicinizi birarada buldum :içelim: :1hug: kaydirigubbakcemile5
aranızda bende kendime gelirim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sizden iyi doping mi olir bana bea :1hug: sırnaşık şey sırnaşık şey hihoyyyt
oyyyyy oy hihoyyyt
panterimmmmmmm :asigim:
iyiyim canımmmmmmmmmm boshayallersmile
sabah can sıkıntısıyla geldimmmmmmm işe alsanaalsanasmile
akşam olsa da yatsam modundayımmmmmmmm mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
sen nasılsın şeker :1hug:
pıncırla nasıl gidiyiiiiii :asigim: :asigim:
bende iyiyim tatlım yok bi yaramazlık bıraktığın gibi duruyorum
hala evlenemedim yani eniştenle :gitme:
evet en son geçen yıl görüştük
vayy bee ne çabuk akıp gidiyo zaman :hulya:
geçen sene bebek mevzusu vardı sanırım bilmiyorumkismile
yokmu hala bebek mebek aradan koskoca bir yıl geçti :roflol:
taze sıkılmış portakal suyu veya enerji içeceği felan iç canım /B]
bilemiyorum canım oda onların bileceği iş artık yani ben hasana senin evin var oturduğunuz ev kendinizin kenarda paranız var diyemeyeceğime göre kendi düşünsün.benim aile dışından haylice görebildiğimi o içerden elbette görür fazlasıyla... kendilerine güvenmeseler 5 bileziğe tamam demezlerdi heralde.. annem haklı canım ben asla haksız diyemem yani ama bakıcaz bakalım.böyle maddi şeyler yüzünden 2 aile arasında bi tatsızlık çıkmasın yeterki benim tek korkum o.. :Saruboceq: bilmiyorumkismile
İyiyim fıstıklı lokumlarım, siz napıyosunuz bakim.
Derenimmm iğnelerin battı bi tarafıma nan :1shok:
inşallah çıkmaz canım Böyle hayırlı işlerde vesvese çok olur şeytanda arayı bozmak için iki ailenin omuzuna çok biner derler büyüklerimiz o yüzden böyle şeyler yaşanabilir fakat sizin konuşma zaten yapılmış ve bitmiş iki tarafta okey demiş anladığım kadarıyla o yüzden kafanı bunlara takma bence Allah evlenene yardım eder :kedi:
İyiyim fıstıklı lokumlarım, siz napıyosunuz bakim.
Derenimmm iğnelerin battı bi tarafıma nan :1shok:
gönül nikahı çoktan kıyılmış meleğimmmmm :Saruboceq: Şeniz Şeniz
imamda temam sırnaşık şey
yavriş gelinliğini bilem gördüm ne ka güzeldin yaaaaaa :lepi:
eeeeee
çoğu gitti bebekimmmmmm bea yerimseniben
2010 sizin yılınız :hooray: :hooray: :hooray:
yürekten inanmasan demem ben haaaaaa :1hug: :1hug:
sizleeeer yamacıma gelin hele opuyorumnanaktan
hep beraber aşerceeeeeeez ::ecrin_bebek:
şimdilik hazır değilem bebeke yavrişim :umursamaz:
vücüdüm bozilirrr :dilcikar: sırnaşık şey :roflol:
ana....
hazanım ewlendınmı gııı yoksam??bilmiyorumkismile
hosgeldın
doğru diyosunda bebeğim bizi çekemeyen çok var bee... amcam bilem istemiyii beraber olmamızı :1no2: iyi aile değilmiş onlar... babam o konuda amcamı dınlemez ama ıns altın maltın dugun falan telası hakkında amcamın kafasına uymaz.amcam babamdan buyuk ya kendını ımparator sanıyo o ne derse tek dogru o sankı.hasan smdıden hıc sewmıo amcamı haklı olrk.hrseye burnunu soktu ısteme aksamı.bı suru laf soktu kpederıme falan..hasanda haklı yanı...sözde cok sever amcam benı..bumu sevgı..herneyse cnm yaa kayınvalıdem dusun ya madem kotu bı ınsan kadın hasta haliyle bana baktı yemekler yaptı tatlılar yaptı be daha sözlenmedengeçen gün gel kızım yatalım senle diyo..yorgundu işten geldi kayınvalidecğimmm yanına çağrıyo beni :1hug:kıskananlarda çatırtttt çatlasınnnnnn :teytey:
hazanım yokmu hıc nıkahtan resımler kız :uhm:
Amcana ne oluyomuş nan baban dururken amcan ne karışıyo onların nasıl bir aile olduğuna
hiç sevmem burnunu herşeye sokan akrabaları amcan kendi evlatlarına babalık yapsın
ayıp yani mahalle karıları gibi dedikodu yapıyolar yaaklava:
hasan son derece haklı ben olsam bende sevmem öyle bi insanı iki insan birbirini sevmiş beğenmiş istemiş ailelerden başka kimseye laf düşmez
az önce içimden hayret aslı resimleri istemedi demiştim :roflol:
öyle işte canım benım ortam bozmak için cingan cıkarp durdular wlla isteme söz döneminde..ben bosuna mı stres yaptm sanıosn :sinifsinif: smdı yıne sessiz.nişan zamanı patlar yıne amca bey... bilmiyorumkismile ppfff hasan haklı tabı cnm... bakalım nısan ve dugun zamanı ne olaylar cıkcak mrkla beklıorm benneyaptımki
bak yöööö yine bana lafı dokundurtmasa çatliyyy çatliyyyy :roflol:
doğru diyosunda bebeğim bizi çekemeyen çok var bee... amcam bilem istemiyii beraber olmamızı :1no2: iyi aile değilmiş onlar... babam o konuda amcamı dınlemez ama ıns altın maltın dugun falan telası hakkında amcamın kafasına uymaz.amcam babamdan buyuk ya kendını ımparator sanıyo o ne derse tek dogru o sankı.hasan smdıden hıc sewmıo amcamı haklı olrk.hrseye burnunu soktu ısteme aksamı.bı suru laf soktu kpederıme falan..hasanda haklı yanı...sözde cok sever amcam benı..bumu sevgı..herneyse cnm yaa kayınvalıdem dusun ya madem kotu bı ınsan kadın hasta haliyle bana baktı yemekler yaptı tatlılar yaptı be daha sözlenmedengeçen gün gel kızım yatalım senle diyo..yorgundu işten geldi kayınvalidecğimmm yanına çağrıyo beni :1hug:kıskananlarda çatırtttt çatlasınnnnnn :teytey: