Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

canlarımmm ben geldimmm.istanbula gitmiştim o yüzden görüşemedik bayadır nasılsınız bakalım görüşmeyeli özledim valla Şeniz

canım uygunsuz bı anda aradıgım ıcın ozur dılerım
bu arada sesıne kurban oldugum ne guzel sesın var senın oyle yaaa...
tamer enısteme bı kez daha hak vermıs bulunmaktayım yaptıgı secım konusunda
enısteee sende ısını bılıyon yanı heee :jeyyar:
kızın iyisinden anlıyo walla :roflol:
canım benım ctesı gunu gorustuk ctesı aksamı oldu aramızdakı tartısma
ama ben duramıyorum ıste yapım bu onunla aram kotuyken gunler gecmıyo napım :gitme:
aksam buluscgmzı annemlere sölesem olmaz dıcekler babamda olmaz dıcek
o yuzden kursa gıdıyorum dye bılsınler yıne
dha önce hc ypmadm böle bıse yapmamda asla ama bu ılk ve son olcak ıns
ama napm duramıorm yaa.... bı sarılıym öpim koklim yine kızsn bagırsn bana ama bı kere cekıym ıcıme kokusunu bıkere.. senağlama

oyy bende sana kurban olimmm senin sesin benimkinden daha güzel nan Şeniz
az sonra patronlar çıkıyolar kuşum arıcam ben seni merak ettim aranızdaki problemi bilmiyorumkismile
yalnız baban çakarsa yalanını kötü olur biliyosun demi akannehir
bu aralar bütün gözler üzerinizde unutma guclubacismile
kurstan aramazlar inşallah bilmiyorumkismile

hoşgeldin bitanemmm... nasılsın? kız istanbula geldinde niye haber vermedin.. neresine geldin istanbulun?

bostancıya gitmiştim canım.sen karşıdaydın sanki öyle hatırlıyorum.valla bi anda bu istanbula gitme işi çıktığı için size de hiç bi şey diyemedim.gittiğim yerde internete falan da hiç giremedim o yüzden görüşemedik.ama güzeldi yaa istanbul zor döndüm valla boshayallersmile

oyy bende sana kurban olimmm senin sesin benimkinden daha güzel nan Şeniz
az sonra patronlar çıkıyolar kuşum arıcam ben seni merak ettim aranızdaki problemi bilmiyorumkismile
yalnız baban çakarsa yalanını kötü olur biliyosun demi akannehir
bu aralar bütün gözler üzerinizde unutma guclubacismile
kurstan aramazlar inşallah bilmiyorumkismile

tşk ederim meleğim benim.... tamamen benim dengesizlğm yüzünden tartıştık yaaa benneyaptımki
kurstan aramazlar canım benim... telıme msj gelır sadece.rıske gırmıyorum yanı o konuda bı problem olmaz hasanda asla solemez...
ama vıcdanen rahatsız olucam tabı ama napım yanı gormm lazm yuzyuze konusmam lazım
onun ıcın dersten gerı kalabıldıgımı onu gormeden yapamadıgımı o kas kafasına sokmam lazım :kızgın:

bostancıya gitmiştim canım.sen karşıdaydın sanki öyle hatırlıyorum.valla bi anda bu istanbula gitme işi çıktığı için size de hiç bi şey diyemedim.gittiğim yerde internete falan da hiç giremedim o yüzden görüşemedik.ama güzeldi yaa istanbul zor döndüm valla boshayallersmile

ne zman gıttınde ne zaman dondun kız gezente zor dönmüşmüşşş kaydirigubbakcemile3

noldu aslımmm hayırdırr bi problem mi varr ??

geçen hafta ordaydım işte canım 1 hafta kaldım yani çok fazla gezemedim ama gene de güzeldi baya :asigim:
canım sözlümle kavgalıyızda...akşam gidip konuşucam bakalım inş halledebiliriz..hatalı olan ben oldğm için sanki naparsam yapyıım affetmicekmiş gibi geliyo :çok üzgünüm:
iş icabımı gittin canım sen?

canlarımmm ben geldimmm.istanbula gitmiştim o yüzden görüşemedik bayadır nasılsınız bakalım görüşmeyeli özledim valla Şeniz

hoşgeldinnn pembişimmmmmmmmmmm a.s.
nasılsın canım opuyorumnanaktan

tşk ederim meleğim benim.... tamamen benim dengesizlğm yüzünden tartıştık yaaa benneyaptımki
kurstan aramazlar canım benim... telıme msj gelır sadece.rıske gırmıyorum yanı o konuda bı problem olmaz hasanda asla solemez...
ama vıcdanen rahatsız olucam tabı ama napım yanı gormm lazm yuzyuze konusmam lazım
onun ıcın dersten gerı kalabıldıgımı onu gormeden yapamadıgımı o kas kafasına sokmam lazım :kızgın:

olur arada sırada böyle beyaz yalanlar üzülme
hangimiz yapmadıkki şahsen bende bikaç defa yaptım :kedi:
akşam senin yüzünü görünce dayanamaz enüştecik boşuna dert etme kendine olumunekankayizsmile

canım sözlümle kavgalıyızda...akşam gidip konuşucam bakalım inş halledebiliriz..hatalı olan ben oldğm için sanki naparsam yapyıım affetmicekmiş gibi geliyo :çok üzgünüm:
iş icabımı gittin canım sen?

canım benm olur arada böyle kavgalar.biz de bi ara böyleydik biliyosun ama geçiyo.tabiki de affeder seni neden affetmesin kuzum sen sıkma canını birbirini bu kadar çok seven bi çift için bu tartışmalar hiç bi şeydir yani a.s

yok canm iş için gitmedim gezmek için gittim bizm akrabalar var da onları ziyarete gittim hem de aşkıma tabiki de :asigim:

hoşgeldinnn pembişimmmmmmmmmmm a.s.
nasılsın canım opuyorumnanaktan

olur arada sırada böyle beyaz yalanlar üzülme
hangimiz yapmadıkki şahsen bende bikaç defa yaptım :kedi:
akşam senin yüzünü görünce dayanamaz enüştecik boşuna dert etme kendine olumunekankayizsmile

ooyy ıcımı rahatlatıyosun kız sen benım :eek:
ınsallah guzel olur yaaa oof

canım benm olur arada böyle kavgalar.biz de bi ara böyleydik biliyosun ama geçiyo.tabiki de affeder seni neden affetmesin kuzum sen sıkma canını birbirini bu kadar çok seven bi çift için bu tartışmalar hiç bi şeydir yani a.s

yok canm iş için gitmedim gezmek için gittim bizm akrabalar var da onları ziyarete gittim hem de aşkıma tabiki de :asigim:

ayyyy aşkınımı gördüünnn seen.... :1hug:

hmm anladmm.ben de diyorum şimdi burdalardı nereye gitti bizim kızlar fisfisfis meğer telefondalarmışş şunlara bakk seeenn kaydirigubbakcemile3

:jeyyar: :roflol: :roflol:

eveeeettttttt :asigim:Şeniz
,

ooyy kurban olurum ne güzel yaaaa resim rica ediyoruz hala enişteyi göstermedin bize kızzzz sırnaşık şey

olacak canım sen kendini üzme yeterki :1hug:
aslıyla telefondaydık canım durum güncellemesi yaptık :roflol:

ınsallah tatlısımmm guzel bı aksam olr ınsallahh...

X