Allahim ya benim canimi alsin ya kv kpin...

sızın kayınvalıde ve kaınpederın bırlesımı tek kısı benım kayınvalıdem ;)
uzak dur mesafe koy evlerıne gıtmemeye calıs ne kadar uzak olursan okadar rahat edersın

karşı tarafta da hatalar var ama benden size bir öneri ; siz oraya asık suratla gidince o günün mutlu bitmeyeceği kesin . ya hiç gitmeyin ya da bir güleryüz gösterin .

Hatalarını görmedikleri gibi bide bana baskı yapıyorlar. Biz ana evladi değiliz zaten. 1 aylık gelinken büyük kizlari benim uzerime yürüyüp hakaretler yağdırdı ona kılıf buldular hemen. O panik atakmis o öyle çok heyecanlı biriymiş dilindeymiş sadece içinde kötülük yokmuş. Ama ben neyim? Gelin.... En çok da o zoruma gidiyor zaten. Ben o görümceyle konuşmuyorum 2 senedir. Babası beni azarlarken tam karşıma geçip gözünü bile kırpmadan beni izledi.. Allahım görüyor biliyor herşeyi ben Rabbime havale ediyorum hepsini. Kendileri gibi insanlarla karşılaşırlar insaallah
Iş eşinde bitiyor du sana destek olsaydı sen de onlarla görüşmezdin sadece bi ortamda karşılaşınca saygılı davranırdın böyle çirkef insanlar için üzülmeye değmez

Öfkeniz objektif bakmanıza engel olacak kadar büyük bir perde oluşturmuş. Her ilişkide karşılıklı hatalar olabilir ama sizin çocuğunuzla onların, sizden bağımsız bir ilişkisi var ve belki çocuğunuz akrabaları hakkında sizin gibi düşünmeyecek ileride. Torunları ile kurduğu ilişkilere bu kadar müdahil olmamanızı önerebilirim. Empati yapmayı deneyin, siz bir çocuk büyüttünuz ve torununuzla ilişki ve davranışlarınız konusunda çocuğunuz ya da eşi tarafından azarlarsanız ne hissedersiniz? Mevsimsel hastalıklar gelip geçicidir ama aile arasındaki kırgınlık kalıcıdır. Bence bu açıdan da bakın. Bir de ölümün seçenek olmadığı çözümler de var hayatta!
Siz kaynanayı mı savunmaya çalıştınız

Siz kaynanayı mı savunmaya çalıştınız
Çok yüzeysel bir yorum olmuş konu sahibinin tek derdi çocuğun grip olayı mı? Kim bilir bu insanlar ona ne sıkıntılar yaşamıştır bence sen de objektif bir yorum yapamadın

Takım tutar gibi bir tarafı koşulsuzca savunmadan da bir olaya yaklasmanin imkan dâhilinde olduğunu, toplumsal bilinç altının biçtiği roller dışında da bir hayatın varlığını ve çocuğumuzun bizim mülkümüz olmadığını, onun bizim dışımızda bir hayatı ve ilişkileri olabileceğini düşündüm. Dile getirilen bir problemin dinleyicisi olarak yüzde yüz bir tarafı haklı, ya da bir ilişkinin hatasız tarafı olabileceğine inanmadığım için kimseyi haklı bulmadım. Ne kadar hataları olursa olsun, aile büyüklerine ses yükseltmenin her ne sebeple olursa olsun şık olmadığını düşünüyorum. Kırgınlık dolayısıyla hiç görüşmeme kararı almaya saygı duyuyorum. Ama aynı ortamda bir araya geliniyorsa, aile ortamının gerektirdiği huzur, tarafların karşılıklı sorumluluğundadır. Hele ki, torunlarına iyi niyetli ama yetersiz davranış biçimleri bu sorumluluğun ihlaline gerekçe değildir.

Haketmişsin. Sizin yaptıklarınızı eşiniz annenize yapsa kıyameti koparırdınız. Burada yorum yapanların çoğuda eşinizi topa tutardı saygısız diye.

´yok baba hic bisey demedi babasina´ dan baska ne dedi esin?
Bu kadarmi?

bence sizde de sivri dillilik var gibi kv ne dediyse ne yaptıysa laf yetiştirmişsiniz ama tabi iki tarafı da tanımadan yorum yapılamaz ama kendinizi ezdirin demiyorum tabiki bazen susmayı saygılı olmayı sadece büyük oldukları için ve şiniz için bazı şeyleri yutmayı bilmezseniz evliliğiniz ve en önemlisi psikolojiniz bozulur

bna çocukları bu kadar sarıp sarmalamak buldumcuk olmuş gibi geliyor.
yani ben hiç sakınmam oğlumu. ewt o benim canım ama iki taraf aileninde canı.
bile isteye zarar gelmez. Allah'a emaneti. şunu yapma, bunu yapma, sizin yüzünüzden hasta oldu... gibi laflar çok itici ya..
sizi çok agresif buldum. sudan sebepleri ölüme bağlayacak kadar agresiflik yaptığınıza göre orda da rahat durmamışsınızdır.

çocuğunuzu elbette istediğiniz gibi yetiştirirsiniz ama madem böyle huyunuz var evden çıkmayın, eve kimseyi almayın. o zaman kimsenin ölmesini istemezsiniz en azından.

Wallaha varyaaa o kpne bi bagırırdım ben olsam anam babam bana bagırmıyo sen kimsin die bide onun konustuklarını dinlemişsiin.. Çocuk konusundada haklısın niye o şişeyi açıp veriyo kim bilir kimler su içti yerlere düştü o şişe böyle insanlar ömür yemelikk ömüürr.. İnsanı yer bitirir.

İyide müdahale ettiğim şeyler çok normal. Ben bile bebegimin ağzını opmuyorum kv niye opsun? Yada niye başkasının şu şişesini ağzına versin? Hasta kızım zaten antibiyotik kullaniyo mahvoldu iyice mikrop kapmasin diye onu verme bunu yapma demek onlara göre azar oluyor
Tatlı dille söylemeyi deneseydiniz keşke yani esinizin annesi onun torunu bizde kv olcaz torun sahibi olcaz ilerde benim gelinim benimle öyle konuşsun istemem zoruma gider hele başkalarının yanında öfke niz olabilir ama siz yine saygısızlık etmeyin bence bende çok sorum yaşadım ama güzel bi dille konuşuyorum artik kirilmasin lar diye

Tatlı dille söylemeyi deneseydiniz keşke yani esinizin annesi onun torunu bizde kv olcaz torun sahibi olcaz ilerde benim gelinim benimle öyle konuşsun istemem zoruma gider hele başkalarının yanında öfke niz olabilir ama siz yine saygısızlık etmeyin bence bende çok sorum yaşadım ama güzel bi dille konuşuyorum artik kirilmasin lar diye

Canım denedim inanki denedim. Hatta kirilmasinlar benim lafım batar diye eşime yada görümceme kaş göz ederek imada bulundum kaç kez. ama her seferinde inat yaptılar. Emin ol ben kendimden büyük bi insana hele hele eşimin ailesine bu şekilde sivri davranmak istemezdim. Artık esimde anladı onların gerçek yüzünü

Şuan durum nedir görüşüyormusunuz merak ettim

iki tarafla da görüşmüyoruz. kardeşim aradı sabah biraz anlattı. Babam bizim için daha kötü olmasın aramız diye yaptığını söylemiş, annemlere anlatmış kvnin dükkana geldiğini, benim babam marangoz, kadın yaşından başından utanmadan sanayinin içinde dükkana gitmiş o kadar erkeğin içinde bana ve eşime dair olmadık laflar etmiş, kendini mağdur gostermis. Bide resmen tehdit etti beni demiş babam. sormuşlar ne tehdidi diye söylememiş ama gözleri kıpkırmızı oldu diyor kardeşim.. Eşime söyledim çıldırdı doğal olarak annesinin yaptigina. Ama benimle babamın aramızdaki sıkıntımızı buyutmemi istemiyor

iki tarafla da görüşmüyoruz. kardeşim aradı sabah biraz anlattı. Babam bizim için daha kötü olmasın aramız diye yaptığını söylemiş, annemlere anlatmış kvnin dükkana geldiğini, benim babam marangoz, kadın yaşından başından utanmadan sanayinin içinde dükkana gitmiş o kadar erkeğin içinde bana ve eşime dair olmadık laflar etmiş, kendini mağdur gostermis. Bide resmen tehdit etti beni demiş babam. sormuşlar ne tehdidi diye söylememiş ama gözleri kıpkırmızı oldu diyor kardeşim.. Eşime söyledim çıldırdı doğal olarak annesinin yaptigina. Ama benimle babamın aramızdaki sıkıntımızı buyutmemi istemiyor
Şirretlik parayla değil işte. Ne derdi varsa seninle çözsün ne diye babana şikayet ediyor utanmaz kadın .
Görüşmemekle en doğru kararı almışsınız

Anlatamıyorumki halimi işte cidden psikolojim çok bozuldu. Çünkü onlar birbirlerine bağırıp çağırma küfürlü konuşma alışmışlar.. Ya bana laf sayarken kafana vur........ Dedi gerisini tamamlamadi düşünsenize ben nasıl sinir stres yapmayayım. Hadi ben gitmeyim ama cocugum onların bi parçası ve ben engel olamiyorum görmelerine.
Noktali yeri anlamadim?

Back
X