Allah'ım ne olur çabuk geçsin

Amaaan altı üstü zar
Parmağımizin en üst tabakası yani o da zar orası kesilince hayatımız alt üst oluyor mu ?

Ayrıca benim vajinami enfeksiyondan orumak için var olan Zar zarar görünce niye reddedilecekmisim ne hakla

Kendi pipileri niye o delikten bu deliğe alem yapıyor ?

Bu zihinleri kandırmak hak gerçekten, diktirecen zarı gececen anlatmayacan hiç, bişey bilmeye haklari yok insanı zar ile yargılayanların

Çok haklısınız Durum benim için biraz özeldi. Bu zamana kadar olmadı olursa sevdiğim adamla olsun diyeydi.

Karaktersiz. Acı verici, gurur kırıcı bir şey bu, hemde çok…işin kötüsü bir daha birine güvenebilmek o kadar zor oluyor ki… Umarım karşınıza ahlaklı, karakterli, şerefli birisi çıkar da çok mutlu olursunuz

Uzaktan bir ilişkiye bir kere görüştüğün insana fazla bağlanmışsın Allah'tan farkedip yol yakınken ayrılmışsın bundan sonra Allah'a havale et ve önüne bak sana değer veren bir insanı hayatına al ve bütün gün çevirim içi olup sana mesaj atmayan üstüne aldatan birine üzülüp kapatma ve yıpratma kendini

Kendisi bakir olmayıpta bakire kız arayanlara müstehak aslında dediğin.

Sinirlenmeyin degmez ki boylelerine inanin 2 3 sene sonra evlenecek baskasiyla gecmisteki tüm kötülükleri yapmamis gibi ak pakim diye karisina gidecek tipik erkk gamsiz umursamaz aldatan utanmaz .kendinizin değerini bilin

Bırakın rezil karakteriyle başbaşa kalsın ,siz yolunuza bakın o kızında aklı varsa uzak durur ondan burnunun dibinden size mesaj atmış .

K7za ifşa ettiğiniz iyi olmuş bu konuda size bir şey demedi mi
Bir kataktersizden kurtulmuşsunuz
Öyle düşünün
Yok ben de yazar diye düşündüm ama hicbirsey yazmadı o kadarcik utanması varmış. Çünkü ben de onun beni aldattığını öğrenmiş oldum bana mesaj atıp ne diyecek hesap sorması gereken benim

Çünkü uzaklıkla bir ilgisi yoktu birini buldu ve çok rahat takilabildi baktı ben de çok usteliyorum artık olmuyor yol degistirdi
Karşıdaki erkeğin karakterine göre bazen gözden uzak olan gönülden de ırak oluyor. Bazen gönüldeki en yakın gözden uzak olmak zorunda kalıyor.

Ne yapcaksın fakire sadaka vereceksin öyle birinden kurtuldun diye sonra ufak bir halay, ardından güzel bir cilt bakımı, saçlara fön, sıcak bir kahve ve işte hazırsın hayatını kaldığın yerden yaşamaya.
Her yerden engelle gitsin. Sana ulaşamasın. Kızı felan her şeyi. Senin hayatın öyle biriyle uğraşacak kadar uzun ve değersiz değil.

Suçu kendinizde aramayin adam karaktersizmis

Silkelen spor salonuna yazıl bir kuaför bir iki alışveriş bir kaç kurs kitaplar arkadaşlar ile sohbetler aynaya bak şükret yolun başında kurtulmuşun daha iyisine yenisine sağlık beklesin seni hayat öyle mutlu ol ki adını bile hatırlama

İnşallh bundan sonra daha karakterli insanlarla karşılaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…