Allah'ım ne olur çabuk geçsin

Evet ben en başta hissetmiştim ama konduramamıştım ama daha kötü olan bir şey var ben 28 yaşına kadar kimseyle birliktelik yaşamadım çünkü kendimi evleneceğim adama saklamak istedim ama yapamadım. Evleneceğiz zaten ben kendimden çok eminim dedi... İnandım bak Türk toplumundayiz yarın bir gün biter ben ilerde evlenirim ve o kişi yeri geldiğinde acımasızca bunu başıma kakar kaldıramam dedim bir saat konuştuk. Kendime de kızıyorum Allah'ım ben ne yaptım nasıl kandım
Sacmalamazmisin. Hediye paketi misin sen... Kurtulmussun bir s... Boşver acını yasa ve daha güçlü kalk

Evet ben en başta hissetmiştim ama konduramamıştım ama daha kötü olan bir şey var ben 28 yaşına kadar kimseyle birliktelik yaşamadım çünkü kendimi evleneceğim adama saklamak istedim ama yapamadım. Evleneceğiz zaten ben kendimden çok eminim dedi... İnandım bak Türk toplumundayiz yarın bir gün biter ben ilerde evlenirim ve o kişi yeri geldiğinde acımasızca bunu başıma kakar kaldıramam dedim bir saat konuştuk. Kendime de kızıyorum Allah'ım ben ne yaptım nasıl kandım
Evlendikten sonra hazır hissetmediğim için bir kaç ay ilişki yaşayamadık. Yaşadığımızda da kan falan gelmedi. Ben bir şok oldum. Neden gelmez diye söylendim. Eşim sallamadı bile. Esnek olabilir gelesi gelmemiştir olabilir falan dedi. Merak ettiğim için doktora soracağım dedim. Sen bilirsin dedi ve bir daha konusu hiç geçmedi.

Eğer kendinizi evlendiğim adama ne söylerim kabul eder mi diye üzüyorsanız, evlenmeden önce bu konular geçer ve geçmiş ilişkileri konuşursanız söylersiniz. Geçmezse de normal bir adamsa zaten sorun etmez.

Ben de anlatiyim bitane. 22 yasindayken ilkokul arkadasimin facebboktan yazmasiyla sevgili olmustuk. 3 sene boyunca ben hep o ile ara ara gidip geldim. Bos evim vardi bitane cekyat falan vardi gidince orda bikac gun kalip geri donuyodum. Hem de onunla bulusuyodum. Polisim diyordu. Bulusalim dedigimde nobetten cikayim oyle gelicem vs. Gibi zar zor bulustugumuz oluyodu. Dersaneye de gidiyordu. Iyi bi bolum kazanmak icin falan. Kisa keseyim neyse meger polis degilmis. Ama facede polis kiyafetiyle resmi vardi. Babasi polis. Arkadas cevresi de polis diye biliyordu. Hangi okuldan mezunsun deyince yalan soyledigi ortaya cikti. Affettim yalan soylemeyecekti. Yine soyledi. Bazen uyucam derdi sonra yanlislikla mesaj atardi " hayri olum asagidayim hadi " vs gibi. Facebook profilinde ise " durustluk pahali bi mulktur ucuz insanlarda bulunmaz " yaziyordu. Durumun vahametine bakar misiniz. Simdi bi aci hissetmiyorum aklima gelince bela okur gecerim. Allah duzgun evlilik nasip etmesin. Bana soyledigi yalanlar yok evlenicez seviyorum ölüyorum bilmemne. Uzak iliskiden bi cacik olmaz. Allah bin belasini versin boyle insanlarin. Kimseye guvenmeyin hic bir sekilde. Sinyaller vermiyo degildi gormek istrmiyodum. Facebook sifresi vardi hareket dokumunden goruyodum hergun ayni kizin fotolarina bakiyodu. Iki kiz daha vardi o gruptan. Boyoz festivaline gitmisler. Kiz diyoki insallah altin bana cikar yakinda lazim olacak diye. Yani o kizla da flort ediyordu. Ay neyse iste boyle bir mal gecti hayatimdan.

Kızlık zarını sorun edecek, sizi bu yüzden yargılayacak bir adamla sevgili de evli de olmayın derim.

Kendileri her haltı alelade yiyor, hiçbir erkek için ‘ilki’ özel veya unutulmaz değil. O yüzden tutup da sizden böyle bir şey beklemeye hakları yok.

Adamın ne boh olduğu belliymiş, sevin ki bu yüzünü erken gördün
Ayrıca insanlarin ağzından çıkana ne bakıyorsun, herkes lafin sonuna aşkım,hayatım kondurur. Karşısındakini kaybetmemek için ağzına bir kaşık bal çalar. Hemen kanmamak lazım.
Sekiz ayda bir kere görüşmek de Cook az ya, aynı ülke sınırları icindesiniz . Başka ülkedeki erkek arkadaşım bile sekiz aydan daha sık gelirdi /tabii ki o da yürümedi. Uzakta bri halt yok/
Bence çivi çiviyi söker. Giyin, süslen haftasonu çik dışarıya. İstanbuldasin, ibb'nin ücretsiz şehiriçi turları oluyor. Instagram sayfasından takip edebilirsin. ibbmiras,ibbkultursanat falan.
Ben de kaliteli, hayatını güzel yaşayan arkadaş eksiği çekerdim yıllardır, şimdi bu turlardan tanıştığım çok tatlı bir arkadaş grubum var sanattan,yaşamaktan anlayan, çok mutluyum. Sosyalleşmesi kolay turlar, git, hoslas,çay saatinde yanına otur falan...bakarsın devamı gelir.
Koca İstanbul'da erkek mi yok😅 tutma bile şu turşu suratlınin yasini

31/12/2021

Merhaba değerli hemcinslerim hepinize mutlu, huzurlu, şans dolu bir yıl diliyorum.

Size bir konudan bahsetmek ve akıl almak istiyorum. Konu şu, 8 aydır bir erkek arkadaşım var farklı illerde yaşıyoruz ve çok sık görüşemiyoruz. Yanına bir kez gittim 2 ay önce fakat o aldığı eğitimden dolayı fırsat bulamadığını ve maddi olarak iyi olmadığını söylüyor. Olabilir ne diyeyim çok uzatmiyorum buraya kadar her şey normal Whatsappta sürekli çevrim içi kimle konuşuyorsun diyorum arkadaşlarla, gruplarla vs vs sürekli bir grup ne konuşur? Daha önce aldatıldıgim için psikolojim alt üst sürekli bir başkası mı var diye düşünmeden edemiyorum. iletişimimiz de bir sorun da yok gayet iyi sıcak aşkım demeden konuşmaz ama içim içimi kemiriyor... Dün gece de arkadaşlarıyla yılbaşı kutlaması yapmışlar tesadüfen akadasinin hikayesine denk geldim kim kim var dediğimde saydığı isimlere ek olarak iki kız daha var onların grubundan olmayan. Bir yanım git kızlara mesaj at sor diyor diğer yanım kendi değerini düşürme... Sizce ne yapmalıyım

07/01/2022

Edit: Dün sabah normal konuştuk seni özledim gelicem az kaldı sevgilim dedi ama sürekli çevrimiçi. Biz neden böyle olduk dedim uzak kaldık ondan galiba dedi düzelir miyiz sence dedim sanmıyorum dedi telefonda konuştuk "Uzak ilişki olur sandım yapamadım çok çabaladım ama olmadı dedi" bitirdik.

Ama içime sinmeyen birşey vardı şiddetle başka biri yok diyordu. O kızlara mesaj attım ve yıkıldım benim sevdiğim evlenmeyi düşündüğüm adam iki aydır beni o kızla aldatiyormus grup filan yokmuş o kızla konuşuyormuş gece gündüz. Kıza da seninle ciddiyim iki yıldır hayatımda biri yok demiş. Hala inanamıyor

Yılbaşı gecesini kızla birlikte geçirmiş kız yanındayken bana mutlu yıllar aşkım seni çok seviyorum diye mesaj atmış. Hasta orda kimsesi yok diye istanbullardan gönderdiğim su ısıtıcı ile kıza kahve yapmış. Ne diyeyim ne yapayım bilmiyorum aklımı kaçıracagim gibi... Her yerden engelledim o kız da engellemis ama içim sogumuyor. Onu Allah'a havale ediyor

umum
İletişim sürerken bir de soğuk yapan, derdim var, oyum var, suyum var diyen adam ya ayrılmak istiyordur ya da başkasını seviyordur, aldatiyordur.

İlkinizi boyle biriyle yasasiginiz için üzüldüm ama iyi olmuş kurtuldugunuz. Yanında sevgilisi varken, size yeni yıl mesajı atması vicdanını susturmak içindi büyük ihtimalle. Ben bu adamın sizi en baştan beri sevdiğini düşünmüyorum. Derdi sizin ilkiniz olmaktı, oldu ve artık numara yapmasına gerek kalmadı. Seven hangi erkek, sevgilisinin bunca ikazına rağmen nasılsa evleneceğiz deyip onu bitliktelige ikna edip, ortada bırakır?

İletişim sürerken bir de soğuk yapan, derdim var, oyum var, suyum var diyen adam ya ayrılmak istiyordur ya da başkasını seviyordur, aldatiyordur.

İlkinizi boyle biriyle yasasiginiz için üzüldüm ama iyi olmuş kurtuldugunuz. Yanında sevgilisi varken, size yeni yıl mesajı atması vicdanını susturmak içindi büyük ihtimalle. Ben bu adamın sizi en baştan beri sevdiğini düşünmüyorum. Derdi sizin ilkiniz olmaktı, oldu ve artık numara yapmasına gerek kalmadı. Seven hangi erkek, sevgilisinin bunca ikazına rağmen nasılsa evleneceğiz deyip onu bitliktelige ikna edip, ortada bırakır?
O kadar güzel oynadı ki ilgisinden, aşkından bir şey eksilmemis gibi yaptı. Ben kiminle konuşuyorsun dediğimde bile hep kavga çıkardı "Senin takıntıların var, benim senin dışında konuşacağım bir arkadaşım olamaz mı, sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyorsun vs vs" ben kendimden şüphe ettim de pssikiyatriye gidip ilaç aldım. 🥺🥺

Ne yapcaksın fakire sadaka vereceksin öyle birinden kurtuldun diye sonra ufak bir halay, ardından güzel bir cilt bakımı, saçlara fön, sıcak bir kahve ve işte hazırsın hayatını kaldığın yerden yaşamaya.
Her yerden engelle gitsin. Sana ulaşamasın. Kızı felan her şeyi. Senin hayatın öyle biriyle uğraşacak kadar uzun ve değersiz değil.
Hala içim sogumuyor ona hala beni aldattın diye mesaj atmadım. Kendimi zor tutuyorum şimdi mesaj atıp değerli sanacak kendini..

Hatta ailesi bunu işinde, dersinde bir adam olarak biliyor gidip ablasına her şeyi anlatmak istiyorum. Ama o zamanda işler cirkinlesebilir kafamda milyon tane soru.

Hala içim sogumuyor ona hala beni aldattın diye mesaj atmadım. Kendimi zor tutuyorum şimdi mesaj atıp değerli sanacak kendini..

Hatta ailesi bunu işinde, dersinde bir adam olarak biliyor gidip ablasına her şeyi anlatmak istiyorum. Ama o zamanda işler cirkinlesebilir kafamda milyon tane soru.
Ya mesaj attın diyelim beni aldattın diye adamda " ee nolmuş sal beni" gibisinden havalara girse daha mı iyi?
Ailesine söyledin diyelim onlar birlik olacak çünkü bir aile ailesi oğlunu atacak değil ya. Olan olmuş siz ayrılın evlat yine bizim evladımız dicekler. Gereksiz yere onlarla muhatap olup kendi değerini düşürme. Bunu bir miktar tecrübe etmiş biri olarak sana yazıyorum. Gerçekten muhatap olman sadece karlı tarafın egosunu arttırıyor. Sen onu ve ona ait her şeyi yok et hayatında. Kendine odaklan ve hayatına bak asıl o zaman acı çekiyorlar. Hayatın karması orda başlıyor.

Bu zamanda kimseye güvenmeyeceksin maalesef hele de erkeklere 🤦‍♂️😒

Çok haklısınız 😐 Durum benim için biraz özeldi. Bu zamana kadar olmadı olursa sevdiğim adamla olsun diyeydi.
Canım benim ya😞 benim de ilk ilişkimi yaşadığım insan beni böyle aldatmıstı, 26 yaşındaydım, o kadar uzulmustum ki, cok içim acımıştı tarif edemem. Hatırlıyorum bir gun bayramdı gunduz beraberdik sonra apar topar ayrılmıştı yanımdan aksam annemle yemek yicez bayram bugun aile yemeği olacak demisti. Sonradan öğrendim ki annesi o gun bodrumdaymış zaten İstanbul’da bile degilmis. iğrenc bir insandı ya sureklı işini ailesini kullanıp yalan söylerdi, ben bir gun sinir krizi geçirdim araba kullanıyordum ve kendimi arabadan attım, artık sinirlerim kaldırmıyordu, tam da onun ofisinin orada oldu, polisler geldi ambulans geldi telefonun acil durumda arayacağı numara o vardı aradılar ve açmadı. Sonra onun ofisinin önünden geçmemiz lazımdı ana yola çıkmak ıcın, ne göreyim bu sefer de baska bir kızla arabada sarmaş dolaş. Cok kötu günlerdi okuyunca acını kalbimde hissettim😞 Allah gözume gözume sokmustu resmen onun serefsiz ahlaksız bir erkek oldugunu

Evlendikten sonra hazır hissetmediğim için bir kaç ay ilişki yaşayamadık. Yaşadığımızda da kan falan gelmedi. Ben bir şok oldum. Neden gelmez diye söylendim. Eşim sallamadı bile. Esnek olabilir gelesi gelmemiştir olabilir falan dedi. Merak ettiğim için doktora soracağım dedim. Sen bilirsin dedi ve bir daha konusu hiç geçmedi.

Eğer kendinizi evlendiğim adama ne söylerim kabul eder mi diye üzüyorsanız, evlenmeden önce bu konular geçer ve geçmiş ilişkileri konuşursanız söylersiniz. Geçmezse de normal bir adamsa zaten sorun etmez.
Kesinlikle öyle

Öbür kız onu engellediyse zaten ya da ayrıldılarsa yani anlatmıştır olayı o da anlamıştır. Bence tamamen blockla sana ulaşamasın

Canım benim ya😞 benim de ilk ilişkimi yaşadığım insan beni böyle aldatmıstı, 26 yaşındaydım, o kadar uzulmustum ki, cok içim acımıştı tarif edemem. Hatırlıyorum bir gun bayramdı gunduz beraberdik sonra apar topar ayrılmıştı yanımdan aksam annemle yemek yicez bayram bugun aile yemeği olacak demisti. Sonradan öğrendim ki annesi o gun bodrumdaymış zaten İstanbul’da bile degilmis. iğrenc bir insandı ya sureklı işini ailesini kullanıp yalan söylerdi, ben bir gun sinir krizi geçirdim araba kullanıyordum ve kendimi arabadan attım, artık sinirlerim kaldırmıyordu, tam da onun ofisinin orada oldu, polisler geldi ambulans geldi telefonun acil durumda arayacağı numara o vardı aradılar ve açmadı. Sonra onun ofisinin önünden geçmemiz lazımdı ana yola çıkmak ıcın, ne göreyim bu sefer de baska bir kızla arabada sarmaş dolaş. Cok kötu günlerdi okuyunca acını kalbimde hissettim😞 Allah gözume gözume sokmustu resmen onun serefsiz ahlaksız bir erkek oldugunu
Cok üzüldüm adınıza sizinde 🥺 Keşke iyi insanlar hiç üzülmese keşke yaptığımız fedakarlıkların değeri bilinse ama maalesef kartları çok açık oynamak kaybettiriyor. Şu an ne durumdasınız peki yeniden birine güvenebildiniz mi? Ben bunu şu an hayal bile edemiyorum

Cok üzüldüm adınıza sizinde 🥺 Keşke iyi insanlar hiç üzülmese keşke yaptığımız fedakarlıkların değeri bilinse ama maalesef kartları çok açık oynamak kaybettiriyor. Şu an ne durumdasınız peki yeniden birine güvenebildiniz mi? Ben bunu şu an hayal bile edemiyorum
Evet gerçekten öyle, hayatımda hiç o kadar kötu hissettiğimi bilmem:/ sanki o iliski ile boyut atladım, eski halimden soyutlandım, baska bir insan oldum. Ve en kötüsü de su oldu, sonrasında karşıma çıkan ınsanlar benı baska turlu üzdüler canımı acıttılar kötu hissettirdiler ama hepsınde “olsun en azındsn onun kadar kötu diil” diyip devam ettim. Bu hatayı yapmamak lazım. Ve Sonrasında da evet guvendım, hic beklemediğim bir anda beklemediğim bir sekilde oldu. bence dogru insan olunca guvenıp güvenmeme ikilemine düşmüyorsunuz, insanın ruhu hemen uyumlanıuor mıknatıs gibi, ama yanlış kişide insan sureklı sorgulama halinde oluyor, diken üstünde tetikte hep

X