ne zman başım sıkışsa buraya yazıyorum arkadaşlar dönüm noktalarım oluyor hep. düğünüme çok az kalmıştı.ite kaka bugünlere geldik hep sorun hep sıkıntı.4 yıl gibi birlikteyiz 2 yıla yakın nişanlıyız.düğün hazırlıkları falan nişanlım benden uzakta işi nedeniyle ailesiyle aynı şehirdeyiz ama öyle bi hal aldıki aramız kimse kimseyi arayıp sormuyor falan öyle hakaret laf söz yok aileler arasında ama herkes soğuk birbirine.onlar benden beklliyor küçüğüm die aramamı ben onalrdan bekliyorum onlar gelin alıyor benmi arıcam die küslükte yok ama öyle bi aramamazlık sormamazlık.
neyse ben kendi kendime gelin güvey oldum resmen herşeyime kendim koşturutuyorum.evlilik alışverişi davetiye basımı kına bilmem neyi seçimi nişan kutumu hazırlıyorum kendi kendime kendime güzel uygun elbiseler bulmaya çalışıyorum tırnak makasımdan iğnesinden ipliğine herşeyiyle ilgileniyorum evimin.makyaj kutusu yapıyorum kendime nişan bohçası gibi şeyler hazırlıyorum beni bu arada arayan soran yok.nişanlımda kendince uzaktanda olsa ev işini falan ayarlıyor oturduğu yerden
neyse ben bir davetiye basıyım dedim 1 haftadır bu işle ilgileniyorum aksilik ya ben içeriğini beğenmedim ordaki kız anlamadı nasıl istediğimi derken uzadı davetiye işi.ucuz bişey seçtim hepsini 200 liraya malettim derken dün bilgisayarda nişanlıma gösterdim beğenmedi içeriğini bir haftadır yolları eskittin bunun içinmiydi ben bunu 1 günde basarım hiç düğün salonunun adresimi yazılırmış adını yaz geç falan iice aşağılamaya başladı beni.bende adam olaydında yapaydın dedim benim gücüm benim param buna yetti ne istiyosun sen benden die patladım.herşeyi ben düşünüyorum iki tane ayakkabı eskittim gezerken ayaklarım kabuk attı.oda kompleks yaptı param yok yapamıyom die heralde. derken küfürleşmeye başladık olay büyüdü iice son noktaya geldik.ayrıl kurtulayım senden falan dedi.bana küfür hakaret ediyor benim sabrımı taşırıyor beni ayrılma eşiğine getiriyor günaha sokuyor beni istemediğim sözler ettiriyor banada kız halimle ağzımı açtırıyor.sabahta annemlere söledim annemlerde artık dayanamadılar aradılar aileisni bu ne böyle die bittiğini açıkladık benim kzıım herşeyine kendi koşturuyor davetiyeyi beğenmiyomuş hem kadın hem adam oldu ne istiyo bi deri bi kemik kaldı yeter dedi ya .sonra nişanlımı aradım ben ayrıldım ailelerede açıkladım dedim.şimdi delirmiş gibi beni tehdit ediyor annesine bişey olursa bizi kıtır kıtır doğrıcakmış annesi sinir krizi geçiriyomuş senin annen annede benimki değilmi dedim babam aldı telefonu artık üzmeyeilm birbirimizi sende kapat bende kapatıyım bitsin bu iş biz istmiyoruz dedi.babam tüm telefonların fişlerini çekti delirmiş gibi her yeri arıyor evi cebi babamı herşeyi kapattık.babam sakın açma diyor telefonlarını.o hala annesinin derdinde annesine bişey olursaymış herkes üzülüyor onlar yaşlıymış.benim annemlerde yaşlı babam şeker hastası ben napıyım.olayı toparlamak için bişey yapmıyor anneisnin tansiyon derdine düştü delirmiş gibi arıyor evi babamı.yani tam yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim derken olayı bitirdim.belki böylesi daha hayırlı olur inş
Canım düğün üzeri böyle sorunlar çıkması çok normal ama herşeyle sen ilgilinmen çok yıpratıcı ama siz ohırsla birbirinize hakeret küfür etmişsiniz ki bundan sonra birbinize hiç saygınız kalmaz zaten heleki ailelerde araya girdiğinde olaylar bu duruma gelmiş oluyor keşke daha sakin olup saygı çercevesi içersinde konuşabilmeyi becerebilseydiniz ama olmamış geri getiremeyiz zamanı hayırlısı olsun gelin bile ata binmiş ya kısmet demiş
hadi barıştınız evlendiniz ömür boyu bu yaşadıkalrınızla birbirinizi yiceksiniz unutulmuyacak ailende en ufak birşeyde biz sana demiştik olucak
canım Allah kolaylık versin umarım seni ve aileni daha fazla rahatsız etmez kurtulursunuz iyi ki gerçek yüzünü düğünden sonraya bırakmamış.verilmiş sadakan varmış.hiç üzülme ve bence asla şans verme.eminim daha iyisi muhakkak çıkar karşına:))
doğru olanıymış bitmesi,evlendiğinizde bu küfürlerein haddi hesabı olmazdı,
ama anlamadığım madem erkek tarafından ses gelmedi sen niye davetiye hazırlığına giriştinki ,onlar ne zaman soraralarsa sen o zaman bakmaya başlıcaktın,sonuçta top onlarda,onları görevi davetiye bastırmak felan.
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
düğün tarihi 6 ay önceden belliydi.zaten aramıyolardı araya soğukluk girdi.ablasıyla bastırcaktık yardımcı olcaktı şehirdışına çıkmak zorunda kaldı bende gurur yaptım aramadım kendim yapabilirim dedim kimseye ihtiyacım yok dedim derken iş bana kaldı.bayramada yetişsin dedik.hep para göndercem para göndercem baktım sıkıştı gönderemedi göndereceğide yok kendim sıvadım paçaları bir 50 lira kapora verdim ordan burdan ayarladım davetiye paramı.tamam dedi oda madem bastır bayrama yetişsin ve bastırmaya kalktım.oda hala basılcak inş ucuz etin yahnisi git gel bıktım daveticiye bugün gel yarın gel oda sıktı beni
bu son yazında sanki nişanlın maddi duruödan dolayı böle demiş gibi,geldi banasonuçta düğün,kına malzemeleri felan erkek tarafına ait.masraf kaçınmak istemiş gibi geldi.
belki üstüne almasaydın bu durumlara gelinmeyebilirdi,benim anlamadığım aileler arasında birden neden böyle bir soğukjluk girdi araya,sonuçta bu düğün salonu,davetiyeeler, tek başına yapılacak şeyler değil .zor işler.
sanki istenmemişte kendileri geri çekmişler gibi geldi arkadaşım.
yok tatlım düğünün salonunu o verdi kına masrafı kız evinin olur ya.biz bişey beklemedik kıyafetleri falan ayarladım ben zaten kendim kiraladım.ben arasam kayınvalidem gelir o kiralardı ama ben muhtaç değilim kimsenin bişeyine dedim aramadım gücümün yettiği kadarını alırım dedim.ondan değil bilmiyorki neyin gerektiğini gerekmediğini sormadı bile onun derdi olayın tantanası millet içine çıkcak ya herkes görcek onu falan oynatmaya kalkcaklar ondan sıkılıyor.sevmediği insanları görecek düğünde kınada onun derdi o saçma geliyor ona.entel ya aydın fikirli kendileri böyle olaylar saçma geliyor ona bir at üstünde getirmediğimiz kalcak diyor çok sıktı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?