Öncelikle bu konuda senin çok yanlışın var.
Sen kız başına niye davetiyeler basmaya kalkıyorsun? Bu erkek işidir.
Sen sadece beğenecektin, erkek taraf basacaktı.
Sanki sen dünü zorluyorsun gibi, biran önce olsun diye izlemi verdin.
Annen yaptığını da çok doru birşey değildir. Niye ailesini arıyor? Direk onu arayıp konuşsaydı.
Tabi bunlar kuçuk ayrıntılar.
En büyük hatayı nişanlı yapmış.
Daha evli olmadan sana küfür ediyorsa, evlendikten sonra düşünmek istemiyorum bile.
Verilmiş sadakan var, canım. Ona geri dönersen, bir kaç sene sonra yine ayrılma durmuna geleceğiniz kesin.
Ve ozaman senin durmu çok çok farklı olacak.
Babanı telefonları açsın, kendisiyle konuşursun. Kimse üzülmesin adına evlilik olmayacağı anlatsın ona.
Böyle de olmuyorsa, sizleri tehtit ediyor diye savcılığa başvurabilirsiniz.
Ama gerçekten verilmiş sadakan var. Artık üzme kendini. Olacağı olmuş. Böyle bir adamla evlenmediğin için mutlu olman lazım.
Allah yardımcın olsun,zor olmalı bu aşamada bunları yaşamak ama herşeyde bir hayır vardır lafını çok duyacaksın sanırım...eski konularına baktım da ,nişanlını çok olgun bir erkek olarak görmedim açıkçası...tek başına herşeyin sorumluluğunu almak,bu kadar ilgisiz kalması...zaten bişiler bitmiş sizde...fakat sen uzatmaları oynamışsın gibi ona karşı..aranızda tahammül sınırları da kalkınca artık herkes ağzına geleni söylemiş gibi..biraz sakinleş, sinirle olayı büyütecek şeyler yapma..herşey olacağına varır ama şuan sadece kendini düşün...
işin içine küfür hakaret girdikten sonra o işten hayır bekleme cnm. hayırlısı artık olacağı varsa olur. üsteleme hiç bişeyi cnm sakın. annesine bişey olmuşmu peki gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?