Bununla ilgili birşey diyemem..yanlış anlaşılmasın..Sadece benim yaşadığım birşey aklıma geldi bunu okurken ..O yüzden yazmak istedim.. Bir dönem gerçekten çok kötüydüm..Yine böyle mutsuz ve ağlaya ağlaya Dua edip yattığım bir akşamın sabahında ( Allah rızası ıcın 2 yada4 rekat da namaz kılmıştım öncesınde )
Sabah içimde anlaşılmaz bır mutlulukla uyandım.Ve işyerınde arkadaslarıma da dedimki anlamadım mutlu da değilim ama bugun içimde anlamsız bır mutluluk var içim kıpır kıpır mutluymuşum gibi sanki dedim..Hepsi benım o dönemımı bılıyorlardır eskısı gıbı çalısamadıgımı ve gülemedıgımı....ve sadece ne güzel işte dedıler anlamını arama ..
Sonra öğlen falandı yada öğleden sonra profılımde bır mesaqj gördüm....
Senfonim merhaba iyimisin ? Dün gece kızım çok ateşlendi. Gece çok uyandım .Ve her uyandığımda kendımı sana İnşirah süresi okurken buldum . '' Aklımda kalan bu kadarı.
Tüylerım diken diken oldu işyerımde pc karşısında uzun müddet bakakaldığımı ve ağladığımı hatırlıyorum.Bugün gibi aklımda.
Allah ıma durmadan durmadan şükredıyordum gözyaşları içinde...Ve ben akşamları yatmadan bir çok süre okuyordum ama İnşirah süresi okumuyordum. Sanki Allah ım onu benım için bu güzel yürekli Dua kardeşime okutmuştu...
Z
zencefiltarcin
( Rabbim binlerce kez senden razı olsun ne muradın varsa versin Rabbim inşallah )
bırıbırımızı tanımıyorduk bile bunlar olduğunda ..
Benim ne durumda olduğumu bilmiyordu..İntihar bile edebılecek kadar kötüydüm..ama etmezdım edemezdım ..Annem için..Hasta annem için .
Allah ım çok büyük... Anlatıyorum çünkü Rabbim anlat diyor....
Bismillahirrahmânirrahîm.
1- Vedduha
2- Velleyli iza seca
3- Ma vedde'ake rabbüke ve ma kala
4- Ve lel'ahıretü hayrün leke minel'ula
5- Ve lesevfe yu'tıyke rabbüke feterda
6- Elem yecidke yetiymen feava
7- Ve vecedeke dallen feheda
8- Ve vecedeke 'ailen feağna
9- Femmel yetiyme fela takher
10- Ve emmessaile fela tenher
11- Ve emma binı'meti rabbike fehaddis
Anlamı
Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.
1- Andolsun kuşluk vaktine
2- ve dindiği zaman o geceye ki,
3- Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı!
4- Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır.
5- ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın!
6- O, seni bir yetim iken barındırmadı mı?
7- Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı?
8- Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi?
9- Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)!
10- El açıp isteyeni de azarlama!
11- Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Hayırlı Cuma lar..
Rabbim bildiğimiz bilmediğimiz günahlarımızı affetsin Dua larımızı kabul etsin, bize doğruları göstersin anlamamızı sağlasın bizi doğru yoldan ayırmasın inşallah.