- 25 Haziran 2016
- 203
- 97
- 33
- Konu Sahibi Ela vardaristan
-
Aynen benimde annem aynısını dedi kadına arayıp onlarda geçicek dediklerimin arkasındayım söz veriyorum geçicek gibisinden konusmus ah annelerimiz olmasaBenim de bacaklarımın arkasında olmuştu aynısı. Görünce şok olmuş ve çok ağlamıştım. Annem hemen lazer yaptırdığım yeri arayıp konuşmuştu hatta tehdit etmişti bunlar geçmezse sizi dava edicem diye. Fito ve bephanten önerdiler. 2-3 gün içinde geçmişti iz bile kalmadı inşallah sizde de iz kalmaz
Lazer bazı insanların cildi hassas olduğu için böyle alerjik reaksiyonlar gösterebiliyor. Başlamadan önce küçük bir bölgeye test yapmaları gerek o yüzden. Sizin yapılmadımı acaba?[/QUOT
hatır malesef yapmadılar mayflowerLazer bazı insanların cildi hassas olduğu için böyle alerjik reaksiyonlar gösterebiliyor. Başlamadan önce küçük bir bölgeye test yapmaları gerek o yüzden. Sizin yapılmadımı acaba?ilk seansta sorun olmadı zaten ikimci seans maffetti
Ağlama üzme kendini lütfen en geç bi haftada geçer onlar kurcalama o yaraları da sakın olur mu? Bi dahaki sefere bu olanları anlatıp daha düşük ayarda yapmalarını iste emin ol çok daha dikkatli oluyolarAynen benimde annem aynısını dedi kadına arayıp onlarda geçicek dediklerimin arkasındayım söz veriyorum geçicek gibisinden konusmus ah annelerimiz olmasaaynen bende şuan anestol bepanthen ve fito kullanıyorum inşallaj geçer
Zaten görsen hepsi nasıl korktu eli ayaklarına dolaştı hepsi başımdan ayrılmadı kızları eczaneye felan yollamalar krem aldırmalar felan görsen nasıl ilgilendiler çay yapim mi istediğin bir şey var mı gibi gibiAğlama üzme kendini lütfen en geç bi haftada geçer onlar kurcalama o yaraları da sakın olur mu? Bi dahaki sefere bu olanları anlatıp daha düşük ayarda yapmalarını iste emin ol çok daha dikkatli oluyolar
Doğru düzgün bir yerde bılamadım ki birde para verdim gidenler baya memnundu11 le başlamışlardı bu seferki 10 ile yaptılar kadın renk açıcı felan vermişti bana esmer tenler ışığı çeker ve yanık olur diye
10 11 mi? sizin cildiniz mi çok hassas acaba.
ben en düşük 15 yaptırıyordum o da yazdan çıkıp bronzlaştıysam .. kullandığı makinenin markası ne?
paket ödemişsiniz parayı vermek istemezler tüketici derneğine gidip sorun bir isterseniz geri alabilme şansları var mı?
Bence hastaneyegidip rapor alın çok geçmiş olsunarkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi
çok geçmiş olsun. Bursa'da nerede yaptırdınız, bilelim de gitmeyelim hiç.Hiç güzel hastane bulamadım ki
Bursada
Aynen öyle 11 ve 12 alexandrite cihaz birde adetim geldi o gün onun damı etkisi var acaba
Bende 10 aydır gidiyorum lazere çok şükür böyle bir durumla karşılaşmadım normal gelmedi açıkçası poliklinik mi güzellik merkezi mi gittiğiniz yerBepanthen ve fito kullanıyorum ağlıyorum görseniz
Canım ağlama geçer tabi ki öyle kalmayacak. Bepanten falan kullanma bir cildiye doktoruyla görüş. Gerekli tedaviyi olursun. Sıkma canını.Bepanthen ve fito kullanıyorum ağlıyorum görseniz
evet sizi resmen yakmislar derhal sikayet edecegini ve ayni zamanda sizi dr goturmelerini yanik ve leke icin fiyati yuksek bi krem var ondan almalarini soyleyin simdi onlar size karsi baskinda cikmaya calisabilirarkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi
evet sizi resmen yakmislar derhal sikayet edecegini ve ayni zamanda sizi dr goturmelerini yanik ve leke icin fiyati yuksek bi krem var ondan almalarini soyleyin simdi onlar size karsi baskinda cikmaya calisabilir
Kötü yakmışlar acaba acemi biri mi yaptı bu ne ya mutlaka git yarınarkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?