- 7 Ocak 2017
- 971
- 29.984
- 438
- Konu Sahibi Ela vardaristan
-
hamile kalmadan önce 1 yıl lazere gittim böyle bir leke bir kere bile olmadı.cok fena gözüküyor.derhal gerekli yerlere şikayet edin.normal degilarkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi
Bende bursadayım eltim ve görümcem bulvarda akuğurun çaprazındakine yaptırdılar en ufak bi leke görmedim onlarda sen nereye yaptırdın kiHiç güzel hastane bulamadım ki
Bursada
Queen estetik ve lazer fsm de ziraat bankası var onun üzeriBende bursadayım eltim ve görümcem bulvarda akuğurun çaprazındakine yaptırdılar en ufak bi leke görmedim onlarda sen nereye yaptırdın ki
Metronun orda cnmQueen estetik ve lazer fsm de ziraat bankası var onun üzeri
Canım queen estetik lazer merkezi allah belalarını versin fsm de metronun orada ziraat bankası var onun üzeri böyle bankalar var sırasıyla diziliçok geçmiş olsun. Bursa'da nerede yaptırdınız, bilelim de gitmeyelim hiç.
10 ile yaptı kadın yaparken hissetmedim herşey yaptıktan sonra olduAy nasıl dayandın sen bu hale gelirkençok fena olmuş ya inşallah iz falan kalmaz. Ben de dün gittim iz miz yok ama aklım çıktı acıdan, bu hale gelebilmesi için ya cildiniz aşırı hassas yada çok yüksek doz verilmiş olması lazım sanki.
Gidip merkezde en yetkili kişi ile mi görüşseniz önce bir?
en iyi makine ve çok düşük atış hızı bilemedim valla..sizin cildiniz çok hassas o zaman.. adetle ilgisi var mı bilmiyorum ama 10 11 atışlarla sonuca ulaşmanızda zor..
kararma falan mı var koltuk altınızda?
Canım bide kadın 10 ile yaptıBuarada tüylerin güzel alınmamış gitmeden önce kıl koklerin yanmış özellikle , tras mı ettin giderken
yuh artık ya, fsm'dekiler de bunu yaparsa...Canım queen estetik lazer merkezi allah belalarını versin fsm de metronun orada ziraat bankası var onun üzeri böyle bankalar var sırasıyla dizili
Evet cnm kararma var
Sabah aksam yanik kremi olan silverdin madecassol surun. Acisini hafifletmek icinde anestol surun. Gecmis olsun. Bende yaptiriyorum lazeri korktum simdi. Joule yukseltin diyordum hep yanik riskinden yukseltmiyorlardi.arkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi
Yakmışlar seni normal değil ben yaptırdım acı bile duymadım yaniarkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi
Bende 4 ay once yandim IPL ile.once kirmiziydi sonra kahverengi olup kabuklar soyuldu ve beyaz beyaz lekeler kaldi. O kadar cok doktorla gorustum ki hepsi gececegini ama 1yila kadar uzayabilcegini soyledi. 1hafta oldu contractubex krem kullanmaya basladim. Yanan biri beyaz lekeleri bu kremle 1bucuk ayda gecirmis tamamen.bu sekilde yanip beyaz lekeler kalan ve gecen varsa yardimci olabilir mi lutfenİzler bu sekilde suan:
YOK BENİM İlk yandiginda kirmiziydi sonra kahverengi kabuk oldu.senin hala bu sekilde mi? Beyaz leke mi oldu yoksa?Canım sen benim gibi mi yandın nasıl yandım cnm seninkiler benimkisi gibi miydi
YOK BENİM İlk yandiginda kirmiziydi sonra kahverengi kabuk oldu.senin hala bu sekilde mi? Beyaz leke mi oldu yoksa?
Çok geçmiş olsun yakmışlar cildinizi elinizden geleni ardınıza koymayın kesinlikle şikayet edin inş düzelir cildinizarkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?