• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için yardımcı olun allah rızası için

Ya çok kötü olmuş..Modern ağda dedikleri ipl'yi evde kendim yapıyorum çokta memnunum..

Bu lazer merkezlerine güvenmiyorum, git heryerini aç,kurbanlık koyun gibi..

Üzerine birde yan cayır cayır :issiz:

Hametan krem'de çok iyi gelir, geçmiş olsun canim

arkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi
hamile kalmadan önce 1 yıl lazere gittim böyle bir leke bir kere bile olmadı.cok fena gözüküyor.derhal gerekli yerlere şikayet edin.normal degil

11
Ay nasıl dayandın sen bu hale gelirken o_O çok fena olmuş ya inşallah iz falan kalmaz. Ben de dün gittim iz miz yok ama aklım çıktı acıdan, bu hale gelebilmesi için ya cildiniz aşırı hassas yada çok yüksek doz verilmiş olması lazım sanki.

Gidip merkezde en yetkili kişi ile mi görüşseniz önce bir?
10 ile yaptı kadın yaparken hissetmedim herşey yaptıktan sonra oldu

arkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi
Sabah aksam yanik kremi olan silverdin madecassol surun. Acisini hafifletmek icinde anestol surun. Gecmis olsun. Bende yaptiriyorum lazeri korktum simdi. Joule yukseltin diyordum hep yanik riskinden yukseltmiyorlardi.

Yakmışlar seni normal değil ben yaptırdım acı bile duymadım yani

Bende 4 ay once yandim IPL ile.once kirmiziydi sonra kahverengi olup kabuklar soyuldu ve beyaz beyaz lekeler kaldi. O kadar cok doktorla gorustum ki hepsi gececegini ama 1yila kadar uzayabilcegini soyledi. 1hafta oldu contractubex krem kullanmaya basladim. Yanan biri beyaz lekeleri bu kremle 1bucuk ayda gecirmis tamamen.bu sekilde yanip beyaz lekeler kalan ve gecen varsa yardimci olabilir mi lutfen:( İzler bu sekilde suan:

Eklentiler

• IMG_4150.JPG
    IMG_4150.JPG
    29,8 KB · Görüntüleme: 181
Canım sen benim gibi mi yandın nasıl yandım cnm seninkiler benimkisi gibi miydi
Bende 4 ay once yandim IPL ile.once kirmiziydi sonra kahverengi olup kabuklar soyuldu ve beyaz beyaz lekeler kaldi. O kadar cok doktorla gorustum ki hepsi gececegini ama 1yila kadar uzayabilcegini soyledi. 1hafta oldu contractubex krem kullanmaya basladim. Yanan biri beyaz lekeleri bu kremle 1bucuk ayda gecirmis tamamen.bu sekilde yanip beyaz lekeler kalan ve gecen varsa yardimci olabilir mi lutfen:KK43: İzler bu sekilde suan:

Çok geçmiş olsun yakmışlar cildinizi elinizden geleni ardınıza koymayın kesinlikle şikayet edin inş düzelir cildiniz :(

Ayrı bir başlık mı açsak gidip de memnun kalmadığımız lazer epilasyon yerleri diye? Bence çok faydalı olur, lazer yaptıracak arkadaşlar için.

Back