- 20 Mayıs 2009
- 23.908
- 63.648
- 598
- Konu Sahibi Ela vardaristan
-
Kadını aradı annem kesinlikle geçecek diyor dediklerimin arkasındayım diyor sen beni az çok tanıdın geçicek onlar bak gör dedi
Kadını aradı annem kesinlikle geçecek diyor dediklerimin arkasındayım diyor sen beni az çok tanıdın geçicek onlar bak gör dedi
Hiç güzel hastane bulamadım ki
Bursada
Daha kötülerini mi gördüjüz bu benim içimi bir nebze olsun rahatlattı inşallah geçerGeçer, doğru söylüyor. Çok daha kötülerini gördüm, geçti.
Ama bu yakmalarının normal olduğunu göstermez.
Nasıl bir hastaneddn almam gerek devlet felan mıEn korktuğum şey senin başına gelmiş. Hastaneye git yanık raporu al istersen. Geçer mi geçmez mi bilmiyorum
İnşallah nasıl çaresizdim bir bilseniz ölmek istedimgeçer merak etmeyin..düzenli sürün fitoyu..
vardır mutlaka yapan hastane artık bütün hastanelerde yapılıyor hemen hemen..
Devlet hastanesi verir bence. Olayı anlat hemde yanık tedavisine başlarsınNasıl bir hastaneddn almam gerek devlet felan mı
İnşallah nasıl çaresizdim bir bilseniz ölmek istedim
Estetisyenim bende canım . Yüksek dozla çalışmışlar kaçıncı seansimdi ? Senin cildinde hassas galiba bazı insanlarda böyle olabiliyor lazer sonrası . Su toplama vs yoksa telaş etme. Bepanthen ve leke kalmaması için madacasol kullan düzenli geçer bir ay içinde.Bepanthen ve fito kullanıyorum ağlıyorum görseniz
Daha kötülerini mi gördüjüz bu benim içimi bir nebze olsun rahatlattı inşallah geçer
Tifo bepanthen ve anestol diye bir kremi karıştırıp sürüyorum sizce etkisi olur mu ikinci seansımdı ilk seansımı daha yüksekle yaptılar bu seansımı daha düşükle yaptılar bu sefer yandı ilkinde birşey olmadıEstetisyenim bende canım . Yüksek dozla çalışmışlar kaçıncı seansimdi ? Senin cildinde hassas galiba bazı insanlarda böyle olabiliyor lazer sonrası . Su toplama vs yoksa telaş etme. Bepanthen ve leke kalmaması için madacasol kullan düzenli geçer bir ay içinde.
Aynen öyleBuarada tüylerin güzel alınmamış gitmeden önce kıl koklerin yanmış özellikle , tras mı ettin giderken
Aynen paketabartmayın yahu :)
medical park var bursada .. oraya sorun isterseniz.. paket mi ödediniz yaptırdığınız yere?
Bikere zaten başlangıçları yanlış . İlk seanslar düşük dozlarda başlanır , son seanslarda kalan inatçı kıl kökleri için yüksek doza geçilir oda kişinin teni açık tenmi yoksa esmermi dikkat edilmesi lazm . Çünkü esmer tenliler ışığı daha fazla çeker ve yanma riski oluşur. Uygulayan kişi bilgisiz belliki , devam etme oraya benceTifo bepanthen ve anestol diye bir kremi karıştırıp sürüyorum sizce etkisi olur mu ikinci seansımdı ilk seansımı daha yüksekle yaptılar bu seansımı daha düşükle yaptılar bu sefer yandı ilkinde birşey olmadı
Aynen paket daha az yaptım dozu ilkinden dedi ilkinde yanmadı resmen şimdi yandıİnan çok daha kötülerdi. Lazer merkezlerinde sık rastlanan bir durum bu malesef. Özellikle tüm vücut bitirme garantili paket aldıysanız daha çabuk bitsin seanslar çok uzamasın diye gerekenin daha üstünde dereceler kullanıyorlar atış yaparken.
Doğru düzgün bir yerde bılamadım ki birde para verdim gidenler baya memnunduBikere zaten başlangıçları yanlış . İlk seanslar düşük dozlarda başlanır , son seanslarda kalan inatçı kıl kökleri için yüksek doza geçilir oda kişinin teni açık tenmi yoksa esmermi dikkat edilmesi lazm . Çünkü esmer tenliler ışığı daha fazla çeker ve yanma riski oluşur. Uygulayan kişi bilgisiz belliki , devam etme oraya bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?