• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için yardımcı olun allah rızası için

En korktuğum şey senin başına gelmiş. Hastaneye git yanık raporu al istersen. Geçer mi geçmez mi bilmiyorum

Bepanthen ve fito kullanıyorum ağlıyorum görseniz:KK43:
Estetisyenim bende canım . Yüksek dozla çalışmışlar kaçıncı seansimdi ? Senin cildinde hassas galiba bazı insanlarda böyle olabiliyor lazer sonrası . Su toplama vs yoksa telaş etme. Bepanthen ve leke kalmaması için madacasol kullan düzenli geçer bir ay içinde.

Daha kötülerini mi gördüjüz bu benim içimi bir nebze olsun rahatlattı inşallah geçer :KK43:

İnan çok daha kötülerdi. Lazer merkezlerinde sık rastlanan bir durum bu malesef. Özellikle tüm vücut bitirme garantili paket aldıysanız daha çabuk bitsin seanslar çok uzamasın diye gerekenin daha üstünde dereceler kullanıyorlar atış yaparken.

Buarada tüylerin güzel alınmamış gitmeden önce kıl koklerin yanmış özellikle , tras mı ettin giderken

Estetisyenim bende canım . Yüksek dozla çalışmışlar kaçıncı seansimdi ? Senin cildinde hassas galiba bazı insanlarda böyle olabiliyor lazer sonrası . Su toplama vs yoksa telaş etme. Bepanthen ve leke kalmaması için madacasol kullan düzenli geçer bir ay içinde.
Tifo bepanthen ve anestol diye bir kremi karıştırıp sürüyorum sizce etkisi olur mu ikinci seansımdı ilk seansımı daha yüksekle yaptılar bu seansımı daha düşükle yaptılar bu sefer yandı ilkinde birşey olmadı

Tifo bepanthen ve anestol diye bir kremi karıştırıp sürüyorum sizce etkisi olur mu ikinci seansımdı ilk seansımı daha yüksekle yaptılar bu seansımı daha düşükle yaptılar bu sefer yandı ilkinde birşey olmadı
Bikere zaten başlangıçları yanlış . İlk seanslar düşük dozlarda başlanır , son seanslarda kalan inatçı kıl kökleri için yüksek doza geçilir oda kişinin teni açık tenmi yoksa esmermi dikkat edilmesi lazm . Çünkü esmer tenliler ışığı daha fazla çeker ve yanma riski oluşur. Uygulayan kişi bilgisiz belliki , devam etme oraya bence

İnan çok daha kötülerdi. Lazer merkezlerinde sık rastlanan bir durum bu malesef. Özellikle tüm vücut bitirme garantili paket aldıysanız daha çabuk bitsin seanslar çok uzamasın diye gerekenin daha üstünde dereceler kullanıyorlar atış yaparken.
Aynen paket daha az yaptım dozu ilkinden dedi ilkinde yanmadı resmen şimdi yandı :(

Çok panik yapma bepanthen cildi yenileme özelliği olduğu için çabuk geçerler , anestol yada madecasolda leke kalmaması için kullan bı aya iyilesir .

Bikere zaten başlangıçları yanlış . İlk seanslar düşük dozlarda başlanır , son seanslarda kalan inatçı kıl kökleri için yüksek doza geçilir oda kişinin teni açık tenmi yoksa esmermi dikkat edilmesi lazm . Çünkü esmer tenliler ışığı daha fazla çeker ve yanma riski oluşur. Uygulayan kişi bilgisiz belliki , devam etme oraya bence
Doğru düzgün bir yerde bılamadım ki birde para verdim gidenler baya memnundu :( 11 le başlamışlardı bu seferki 10 ile yaptılar kadın renk açıcı felan vermişti bana esmer tenler ışığı çeker ve yanık olur diye

Lazer bazı insanların cildi hassas olduğu için böyle alerjik reaksiyonlar gösterebiliyor. Başlamadan önce küçük bir bölgeye test yapmaları gerek o yüzden. Sizin yapılmadımı acaba?

Benim de bacaklarımın arkasında olmuştu aynısı. Görünce şok olmuş ve çok ağlamıştım. Annem hemen lazer yaptırdığım yeri arayıp konuşmuştu hatta tehdit etmişti bunlar geçmezse sizi dava edicem diye. Fito ve bephanten önerdiler. 2-3 gün içinde geçmişti iz bile kalmadı inşallah sizde de iz kalmaz

Back