• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için yardımcı olun allah rızası için

Benim de bacaklarımın arkasında olmuştu aynısı. Görünce şok olmuş ve çok ağlamıştım. Annem hemen lazer yaptırdığım yeri arayıp konuşmuştu hatta tehdit etmişti bunlar geçmezse sizi dava edicem diye. Fito ve bephanten önerdiler. 2-3 gün içinde geçmişti iz bile kalmadı inşallah sizde de iz kalmaz
Aynen benimde annem aynısını dedi kadına arayıp onlarda geçicek dediklerimin arkasındayım söz veriyorum geçicek gibisinden konusmus ah annelerimiz olmasa :( aynen bende şuan anestol bepanthen ve fito kullanıyorum inşallaj geçer

Hayır öale
Lazer bazı insanların cildi hassas olduğu için böyle alerjik reaksiyonlar gösterebiliyor. Başlamadan önce küçük bir bölgeye test yapmaları gerek o yüzden. Sizin yapılmadımı acaba?[/QUOT
Lazer bazı insanların cildi hassas olduğu için böyle alerjik reaksiyonlar gösterebiliyor. Başlamadan önce küçük bir bölgeye test yapmaları gerek o yüzden. Sizin yapılmadımı acaba?
hatır malesef yapmadılar mayflower :( ilk seansta sorun olmadı zaten ikimci seans maffetti

Aynen benimde annem aynısını dedi kadına arayıp onlarda geçicek dediklerimin arkasındayım söz veriyorum geçicek gibisinden konusmus ah annelerimiz olmasa :KK43: aynen bende şuan anestol bepanthen ve fito kullanıyorum inşallaj geçer
Ağlama üzme kendini lütfen en geç bi haftada geçer onlar kurcalama o yaraları da sakın olur mu? Bi dahaki sefere bu olanları anlatıp daha düşük ayarda yapmalarını iste emin ol çok daha dikkatli oluyolar

Ağlama üzme kendini lütfen en geç bi haftada geçer onlar kurcalama o yaraları da sakın olur mu? Bi dahaki sefere bu olanları anlatıp daha düşük ayarda yapmalarını iste emin ol çok daha dikkatli oluyolar
Zaten görsen hepsi nasıl korktu eli ayaklarına dolaştı hepsi başımdan ayrılmadı kızları eczaneye felan yollamalar krem aldırmalar felan görsen nasıl ilgilendiler çay yapim mi istediğin bir şey var mı gibi gibi

Silverdin gümüş nitrat içerdiğinden dolayı çok kullanılınca cildi boyar iz bırakır. Buyuk yanıklarda ilk yanık anında sürülür. Siz soylediginiz merhemlere devam edin.

Doğru düzgün bir yerde bılamadım ki birde para verdim gidenler baya memnundu :KK43: 11 le başlamışlardı bu seferki 10 ile yaptılar kadın renk açıcı felan vermişti bana esmer tenler ışığı çeker ve yanık olur diye

10 11 mi? sizin cildiniz mi çok hassas acaba.
ben en düşük 15 yaptırıyordum o da yazdan çıkıp bronzlaştıysam .. kullandığı makinenin markası ne?
paket ödemişsiniz parayı vermek istemezler tüketici derneğine gidip sorun bir isterseniz geri alabilme şansları var mı?

Aynen öyle 11 ve 12 alexandrite cihaz birde adetim geldi o gün onun damı etkisi var acaba
10 11 mi? sizin cildiniz mi çok hassas acaba.
ben en düşük 15 yaptırıyordum o da yazdan çıkıp bronzlaştıysam .. kullandığı makinenin markası ne?
paket ödemişsiniz parayı vermek istemezler tüketici derneğine gidip sorun bir isterseniz geri alabilme şansları var mı?

Ay nasıl dayandın sen bu hale gelirken o_O çok fena olmuş ya inşallah iz falan kalmaz. Ben de dün gittim iz miz yok ama aklım çıktı acıdan, bu hale gelebilmesi için ya cildiniz aşırı hassas yada çok yüksek doz verilmiş olması lazım sanki.

Gidip merkezde en yetkili kişi ile mi görüşseniz önce bir?

arkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi
Bence hastaneyegidip rapor alın çok geçmiş olsun

Nasıl dayandın sen buna.
Geçen bende gittim bir seansa.
Bir seneden beri ilk kez yanık oluştu.
Kadına az daha tekme atıyordum.
Yanık olduğunu farkedince başlığı değiştirdiler.
Başka başlıkla düşük ısıyla yaptılar.
Ben olsam gidip rapor alır o merkezi de bırakırdım. Para iadesi isterdim.
Eğer yapmazlarsa sağlık raporuyla birlikte yanık fotolarını gerekli mercilere şikayet ederek bildreceğimi söylerdim.
Resmen rezalet bu yaptıkları.

Çok yüksek ısıyla yapmış belli bence şikayet et iz kalabilir benim çene bölgemde iz kaldı gitmiyor.Yaptıracaksan düşük ısıyla yaptır bir daha.Benim de ufak bir yerim yandı koltukaltında bir daha da gitmedim ağda yaparım daha iyi dedim

Aynen öyle 11 ve 12 alexandrite cihaz birde adetim geldi o gün onun damı etkisi var acaba

en iyi makine ve çok düşük atış hızı bilemedim valla..sizin cildiniz çok hassas o zaman.. adetle ilgisi var mı bilmiyorum ama 10 11 atışlarla sonuca ulaşmanızda zor..
kararma falan mı var koltuk altınızda?

Üzülme cildin hassas sanırım, biraz da derece yüksek olmuşsa ondandır. Ben ciddi bir yanık göremedim. Geçer bir haftaya, iz kalmaz bence

arkadaşlar dün lazere gittim resmen kolktukaltımı yaparken aşırı acıdı acıması normal herkesinki acıyor dedi sonra lazer yaptı özel bölgemede yanmaya başladı aşırı alev aldı sonra böyle lekeler oluştu sizce o lazer merkezini şikayet etmeli miyim napim ben bu durumda sizce ?aynen bu durumda Ağlıyorum sabahtan beri sizce geçer mi bu durum? Bu ne lekesi kahverengi kahverengi
evet sizi resmen yakmislar derhal sikayet edecegini ve ayni zamanda sizi dr goturmelerini yanik ve leke icin fiyati yuksek bi krem var ondan almalarini soyleyin simdi onlar size karsi baskinda cikmaya calisabilir

evet sizi resmen yakmislar derhal sikayet edecegini ve ayni zamanda sizi dr goturmelerini yanik ve leke icin fiyati yuksek bi krem var ondan almalarini soyleyin simdi onlar size karsi baskinda cikmaya calisabilir

bende guzellik merkezinde calisiyodum ama bu yanik riski yuzunden epilasyona girmiyodum sizin gibi yanan musteriler oluyodu bizim patron uc bucuk atip doktor doktor gezdiriyodu ilaclarini aliyodu dogru ilaci almazsan leke kalir hangi guzellik salonu bu

Kötü yakmışlar acaba acemi biri mi yaptı bu ne ya mutlaka git yarın

Back