- 3 Ekim 2010
- 134
- 35
- 118
- Konu Sahibi Askininbirtanesi
-
Selamlar beni tanirsiniz belki az cok konum olmustur..
konuya geciyim.. hic iyi degilim cok üzgünüm
2 ay sonra dügünüm var, esimle evlendik nikahimiz kiyildi..
5 senedir beraberiz
esimin yapisi cok öfkeli cok sinirli, en kücük seylerde firlar yerinden sinirden cildirir duvarlara vurur kapilari carpar herkeze saldirir
sirf o sinirlenmesin diye ara ara icime atigim dertler oluyordu, altan almasini hic bilmez bende sinirlendigim zaman o ortam yikilir cünkü altan almaz ilaki ben susacam sakinlestircem..
gecen gün yine aynisini yapti, mesaj yazdim onu sinirlendirmis gecenin vaktinde arayipta nasil bagiriyor ev yikilcak.. ertesi gün pismanim vs..
kafamda cok büyük soru isaretleri olustu annemle babam bence bu isi bozalim diyorlar.. ömür boyu senmi altan alacaksin, ömür boyu her kücük birseyde sinirlenip seni üzecek bagiracak dediler
ve dedikleri yanlista degil.., esim pismanim ben hastayim bilerek yapmiyorum kontrol edemiyorum dedi ama yaptigi herzaman ayni..
aslinda esim cok iyi bir insan altin gibi kalbi var beni cok sever , bir dedigimi iki etmez her istedigimi alir yapar fiyati ne olursa olsun, herseyime izin verir ne hesap sorar ne bisey, herzaman cok sansli oldugumu düsündüm
ama bu siniri beni artik cok korkutuyor ömür boyu ondaki bu sinirle yürürmü? beni üzgün görse bende söylemicem desem ona bile sinirlenir vurur kapiyi gider benden sakliyorsun diye tavir yapar o derece..
evlenirsem ailemden 4 saat uzakliga gidicem.. sizce napmaliyim? düzelirmi? gerekirse terapiye bile giderim diyor..
Allah rizasi icin yardim edin hayatimin kararini degistirmek üzereyim, bi yanim birak gitsin diyor, bi yanim nikahimiz oldu ama eli elime deymedi kagit üzerine..
dul olarak gecicem birdaha birisi evlenmek istermi benimle.. millet ne der bosanmis dicekler..,ya buldugum insan kötü olursa
suna inanirimi 1 ci nasibi allah yollarmis..
lütfen yardim
hala dusunuyorum da yazdıklarını..ne kadar kotu yaaa....bebeklıgınde gece sabahlara kadar uyumaa..o yemek yemeyınce yemıyor dıye otur aglaa...onun gozunun ıcıne bak..pişik olmus dıye bunu dunyanın en buyuk sorunu say..sonra kızın buyusun aşık olsun..elın oglu sınırlı o da onu sevıyor dıyee onu ceksınn...sen de anne olarak caresızce bekle kızın kendısı vazgecsın dıyeee...sonra evlenır allah bılırr döverdee..bı de o yetmez gıbıı kaynanası oglunun huyunu bılmıomus gıbı vırvır yapar allah bılır oglumu snır hastası ettı dıyeee..kız annesı olmak ne kadarr zorr...annen cok uzuluyordur mutlaka bunu da eklemek ıstedım..bıraz karamsar oldu bu yorumum amaa..anne gozu...
hepinizden allah razi olsun, kiminiz abartmis buraya ' esim öfkelendi beni dövdü' diye konu acarsin demis.. sinirli evet ama beni kaybetme korkusuna bugün is yerine yetismeseydik canina kiyiyordu..
sinirli bagiriyor yeri gelama öyle birsey asla asla olmaz okadar da degil..
hepinize tskler ediyorum. Saygilarla..[/B]
Aşkın gözü kördür derler ama hayır kör falan degil.
Aslında evlenmeden önce olaylar bir insanın gözüne gözüne sokulur,
ama aşkın gözü kör bahanesinin altına sıgınılıp evlenilir,
sonra da o gözü kör eden aşkın gerçek yüzüyle tanışılır.
Bu kızcagız da evlenirse olacagı bu...
Sen sanıyor musun ki eşi aynı evi paylaşmaya başlayınca degişecek.
Hayır şimdikinden daha beter olacak...
İlaçla tedavi oldu diyelim,
ilaç falan bahane, bir insanın en iyi doktoru yine kendisidir.
İradesine sahip olamayan insandan her şey beklenir...
Aşkınınbirtanesi;
diyorsun ki bir tek ben onu bu derece sinirlendiriyorum.
Bu gün seni kaybetme korkusuna canını kıyacaktı!
Sence normal mi bunlar?
Dedim ya benim eşim de çok ama çok sinirli, ama bugüne kadar ne bana ne de çocuklarımıza karşı,
agzından tek kötü bir söz çıkmamıştır...
Adam kendi canına kıymaya kalkıyor, belli ki gururun okşanmış,
seni çok sevdiğini düşünüyorsun ama ,
kendi canına kıymaya çekinmeyen insandan kork bence.
Bu öfke falan da degil, düpedüz psikopatlık...
Umarım yanılırız da mutlu olursun...
Kusura bakma ama kendi canina kiymayi dusunebilecek bir insandan ne bekliyorsunuz. Umarim pisman olmazsiniz.
sagol yorumun icin, bak ne güzel yazmissin seninde esin sinirlimis ama bugüne kadar ne sana ne cocuklarina karsi birseyini görmemissin
iste benim esimde öyle, sade bagirir bana karsi hepsi bu..,gururum oksanmadi bendeki huzuru bulamicagini söyledi
hastayken ben baktim ona ben bekledim basinda 5 sene dile kolay.. beni herzaman kaybedebilecegini biliyor cünkü istersem evlenim yürümesin babam cekip alir beni
o yüzden kendisine ceki düzen verecek.. psikopatlik degil lütfen baska yerlere cekmiyelim:) insallah mutlu olurum, buraya konu acicam evlenince , yorum icn tskler
canım ya kusura bakma sen kararını verdin ama kız annesiyim ya içim gidiyor sen de annenin bir tanesisindir baban seni çeker alır da ne şekilde alır sadece fiziki düşünme ya duygusal yaran onu tamir etmek o kadar zor ki şu andaki öfkesi eften püften şeyler çok özür diliyorum sizin için önemlidir mutlaka ama gerçek hayat evlenince başlar hayattaki gerçek kazıklar ya da sinirini tepene çıkaracak şeyler şimdi başlayacak ayyy ne bileyim umarım ben yanılıyorumdur ve mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?