Arkadaslar, hepinizin yorumunu okudum hepinize tek tek tsk ediyorum
bir kac seye aciklik getirmek istiyorum, bazilar bana göre alakasiz yorumlar yapmis onlari cevaplamak istiyorum
1. yurtdisina cikmak icin evlenmedim (zaten yurtdisinda yasiyorum)
2. Nickimle ne alaka konu anlamadim.
Arkadaslar hepiniz iyiligimi düsünüp yazmissiniz allah bin kere razi olsun sizden ama söyle bir sey var
ya ben kendimi ifade edemedim yada konumdaki kelimeleri uygun kullanmadim..
benim esim ASLA karincaya bile zarar vermez (bunu cok duyduk diceksiniz ama bu gercek) dogru sinirleniyor bagiriyor ama bu tek bana karsi degil
annesi babasi böyle yetisdirmis, 4 katli evde oturuyorlar cocukken bile morali bozuk oldugunda kapiyi carptiginda babasi noluyor ya dememis..
birazda huy ama hayir savunmuyorum yaptigi yanlis, ama kiminiz senide döver, ilerde kötü olur, gözü döner cinayet isler yazmissiniz,öyle bir insan asla degil
ben sanirim konumda dogru ifade edemedim, genelde söyle olur ben cok konusurum onu sinir eden konu mesala *insanlari yaninda elestirmem* bende unuttup yaptigimda cok sinirlenirr öfkelenir
ama kizar bagirir 2 saat sonra perisan halde yanima gelir kirmizi gözlerle üzüntüden, ben onu sinir edecek seylerden kacindigm zaman hic bi sorun yok. bir tek ben onu ates gibi alevlendiriyomusum bi tek ben bu derece sinir etmeyi basariyormusum, inanmicaksniz ama karincayi incitmez ( ki inanmicaksiniz , cokgördük diceksiniz :) )
ama yinede altan almasini herzaman bilmiyor yinede bu ona hakki vermiyor bagirmaya kizmaya.
ben kafamda bitirmedim hala seviyorum ama bi anlik kararla buraya konu actim, icimdeki duygular köreldi biraz dogru
aileler girdi devreye konusuldu, perisan pisman oldu esim anlatti.. annemlerde cok iyi tanidigi icin son bir sans verdik terapiye baslicak.
hepinizden allah razi olsun, kiminiz abartmis buraya ' esim öfkelendi beni dövdü' diye konu acarsin demis.. sinirli evet ama beni kaybetme korkusuna bugün is yerine yetismeseydik canina kiyiyordu..
sinirli bagiriyor yeri gelama öyle birsey asla asla olmaz okadar da degil..
hepinize tskler ediyorum. Saygilarla..[/B]