- 30 Ekim 2012
- 515
- 1
- 316
- Konu Sahibi Askininbirtanesi
-
herşeyin farkındasın neden evlendin bu adamla ? 5 senelik ilşki diyorsun hep böylemiş zaten ..madem sinirli bir yapısı var neden evleniyorsun anlamadım ....
Selamlar beni tanirsiniz belki az cok konum olmustur..
konuya geciyim.. hic iyi degilim cok üzgünüm
2 ay sonra dügünüm var, esimle evlendik nikahimiz kiyildi..
5 senedir beraberiz
esimin yapisi cok öfkeli cok sinirli, en kücük seylerde firlar yerinden sinirden cildirir duvarlara vurur kapilari carpar herkeze saldirir
sirf o sinirlenmesin diye ara ara icime atigim dertler oluyordu, altan almasini hic bilmez bende sinirlendigim zaman o ortam yikilir cünkü altan almaz ilaki ben susacam sakinlestircem..
gecen gün yine aynisini yapti, mesaj yazdim onu sinirlendirmis gecenin vaktinde arayipta nasil bagiriyor ev yikilcak.. ertesi gün pismanim vs..
kafamda cok büyük soru isaretleri olustu annemle babam bence bu isi bozalim diyorlar.. ömür boyu senmi altan alacaksin, ömür boyu her kücük birseyde sinirlenip seni üzecek bagiracak dediler
ve dedikleri yanlista degil.., esim pismanim ben hastayim bilerek yapmiyorum kontrol edemiyorum dedi ama yaptigi herzaman ayni..
aslinda esim cok iyi bir insan altin gibi kalbi var beni cok sever , bir dedigimi iki etmez her istedigimi alir yapar fiyati ne olursa olsun, herseyime izin verir ne hesap sorar ne bisey, herzaman cok sansli oldugumu düsündüm
ama bu siniri beni artik cok korkutuyor ömür boyu ondaki bu sinirle yürürmü? beni üzgün görse bende söylemicem desem ona bile sinirlenir vurur kapiyi gider benden sakliyorsun diye tavir yapar o derece..
evlenirsem ailemden 4 saat uzakliga gidicem.. sizce napmaliyim? düzelirmi? gerekirse terapiye bile giderim diyor..
Allah rizasi icin yardim edin hayatimin kararini degistirmek üzereyim, bi yanim birak gitsin diyor, bi yanim nikahimiz oldu ama eli elime deymedi kagit üzerine..
dul olarak gecicem birdaha birisi evlenmek istermi benimle.. millet ne der bosanmis dicekler..,ya buldugum insan kötü olursa
suna inanirimi 1 ci nasibi allah yollarmis..
lütfen yardim
canım benim evleneli 5 sene oldu bnde düzelir diye evlendim ama malesef
ben bide kaçkere tedavi olsun diye götürdüm ama ilaçlarını kullanmadı zaten bnde hiç bir sorun yok diyo ama beni öldürmeye bile kalktı kaçkere hatta hastaneye kendimi göstercm diyipte götürdüm ama malesef. sakın dul olupta bidaha evlenebilirmiyim diye düşünme benim kuzenim 2 sene evli kaldı çoçuğu olmadı oda şiddet görüyodu ayrıldı ve şimdi bekar bir insanla evlendi
[ı]selamlar beni tanirsiniz belki az cok konum olmustur..
Konuya geciyim.. Hic iyi degilim cok üzgünüm
2 ay sonra dügünüm var, esimle evlendik nikahimiz kiyildi..
5 senedir beraberiz
esimin yapisi cok öfkeli cok sinirli, en kücük seylerde firlar yerinden sinirden cildirir duvarlara vurur kapilari carpar herkeze saldirir
sirf o sinirlenmesin diye ara ara icime atigim dertler oluyordu, altan almasini hic bilmez bende sinirlendigim zaman o ortam yikilir cünkü altan almaz ilaki ben susacam sakinlestircem..
Gecen gün yine aynisini yapti, mesaj yazdim onu sinirlendirmis gecenin vaktinde arayipta nasil bagiriyor ev yikilcak.. Ertesi gün pismanim vs..
Kafamda cok büyük soru isaretleri olustu annemle babam bence bu isi bozalim diyorlar.. ömür boyu senmi altan alacaksin, ömür boyu her kücük birseyde sinirlenip seni üzecek bagiracak dediler
ve dedikleri yanlista degil.., esim pismanim ben hastayim bilerek yapmiyorum kontrol edemiyorum dedi ama yaptigi herzaman ayni..
Aslinda esim cok iyi bir insan altin gibi kalbi var beni cok sever , bir dedigimi iki etmez her istedigimi alir yapar fiyati ne olursa olsun, herseyime izin verir ne hesap sorar ne bisey, herzaman cok sansli oldugumu düsündüm
ama bu siniri beni artik cok korkutuyor ömür boyu ondaki bu sinirle yürürmü? Beni üzgün görse bende söylemicem desem ona bile sinirlenir vurur kapiyi gider benden sakliyorsun diye tavir yapar o derece..
Evlenirsem ailemden 4 saat uzakliga gidicem.. Sizce napmaliyim? Düzelirmi? Gerekirse terapiye bile giderim diyor..
Allah rizasi icin yardim edin hayatimin kararini degistirmek üzereyim, bi yanim birak gitsin diyor, bi yanim nikahimiz oldu ama eli elime deymedi kagit üzerine..
Dul olarak gecicem birdaha birisi evlenmek istermi benimle.. Millet ne der bosanmis dicekler..,ya buldugum insan kötü olursa
suna inanirimi 1 ci nasibi allah yollarmis..
Lütfen yardim[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?