Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence derhal eşinin ailesinin yakınından taşının ,,,ne kadar yakın olursanız hergün kavga gürültü çıkacak,oğullarını paylaşamıyorlar,,,Allah yardımcın olsunn,,,,sen eşinle mutlu olmak için evlendin sürekli dayak yiyip,kayınvalidenlerini kahrını çekmek için değil,,,aileni haberdar et,,,gelip adamakıllı konuşsunlar,,,yola gelecekse gelsin eşin,,,yoksa hiç durma bile,,,,yada kayınvalidenzin yakınından taşınacaksınız
canım seni döven, tokat atan eşin değil mi? kaynananlardan uzağa taşınsan ne değişecek ki?
ama kaynanası ve görümceleri dolduruyormuş eşini,onlar olmasa dayak filan olmayacak belkide...
eşimin beni dövmesini destekelmiyorum ve acizlik hastalık olarak görüyorum.ama onu bu hale sokan ailesi.
ne zaman bensiz yukarı çıksa suratı 5 karış aşağı iner.ve tartışırız.
kaynanam insan olamaz o insan görünümlü şeytan bi anda eşimi etkiliyor ve eşimin bana olan duyguları donlaşıyor.
asla eşimin bu yaptığını savunmuyorum ama benim için yaptıkları...!
ramazanda 1 ay boyunca yemek yapamadım.sahura bile kalkamadım.
inanın yüzünü karaltmadan 1 ay boyunca sahurluğumu yatağıma,iftarlığımı da soframa hazırladı.
gece yarısı bi çubuk kraker için köpeklerin hezimetine uğradı canım çektiği için.
annemlere gitmek isterdim hiç yüzünü ekşiltmez kendisi bırakırdı(ki ailemle yürüyerek aram 15 dakika)
haa annesinin dolduruşuna gelip beni dövmesi kesinlikle affedilemez....!
ama yaptığı iyilikler...!
benim şimdi çıkmam gerek.görüş ve önerilerinizi mutlaka okuyacağım.
lütfen burda online değilim diye önerilerinizi yazmamazlık yapmayın.
bana doğru yolu gösterin.yanlışlarımla doğrularımla....buna çok ihtiyacım var....
İyi ya siz çıkın biz burada kendi kendimize yazar yazar çizeriz..
Ne de olsa sizin için buradayız zaten..
Allahım ya!
İyi ya siz çıkın biz burada kendi kendimize yazar yazar çizeriz..
Ne de olsa sizin için buradayız zaten..
Allahım ya!