• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Dunden beri bu olayi takip ediyorum. Ne yapilir nasil destek olunur herkes kafayi yedi. Eksi sozluk ve kadinlar kulubundeki uyelerin cirpinislariyla bir seyler yapilsa polise haber verilse de kiz arkadasimiz sikayetci olmadigi icin fail serbest birakildi. Gercekten sikayete gerek var mi? Yok mu bir savci, emniyet muduru, bu olaya el atacak? Kadinlar platformu? Ben gercekten sindiremiyorum cunku. #corludakiolayiaydinlatalim #kadinlarkulubundekiyardimcigligi

İnstagramda post yayinlayip altina bunu yapistirabilirsiniz

Ben de şimdi Twitter açıyorum hastaglere destek olmak için.

PŞŞT VEKİLLER UYUMAYIN

Kadına şiddetin, çoluk çocuğa, hayvana yapılan tacizin, edilen tecavüzün tartışıldığı oturumlarda devamsızlık yapmayın. Koltuklarda uyumayın. Ayıptır be. Eller vicdanlara bi zahmet. Bu iş böyle gitmez. Tekrar söylüyorum: YENİ YASALAR LAZIM. Bunlar bizi korumuyor.

Emlak yasası, vergi yasası değiştireceğinize TACİZ, TECAVÜZ, ŞİDDET suçlarını ele alın. Bu suçlarda kişinin beyanı esas alınsın, şikayetçi olma şartı aranmasın, kamu davası açılsın! Yeter be.

Kızlar 200 bin küsürlük facebook grub yöneticisine yazdım net haberi ver paylasayım dediii bana ne söylenmesi gerekiyorsa yazar mısınz hagtag ne olucak ??
Dunden beri bu olayi takip ediyorum. Ne yapilir nasil destek olunur herkes kafayi yedi. Eksi sozluk ve kadinlar kulubundeki uyelerin cirpinislariyla bir seyler yapilsa polise haber verilse de kiz arkadasimiz sikayetci olmadigi icin fail serbest birakildi. Gercekten sikayete gerek var mi? Yok mu bir savci, emniyet muduru, bu olaya el atacak? Kadinlar platformu? Ben gercekten sindiremiyorum cunku. #corludakiolayiaydinlatalim ##kadinlarkulubundekiyardimcigligi

Back