- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.397
- 723
bilmiyorum..çok teşekür ederim..cepten hızlı mesaj yazıyorumKARDELEN SANA İNSTAGRAMDAN YAZDİM BAKAR MİSİN DM İNE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum..çok teşekür ederim..cepten hızlı mesaj yazıyorumKARDELEN SANA İNSTAGRAMDAN YAZDİM BAKAR MİSİN DM İNE
#kadınlarkulübündekiyardımçığlığı hashtag bu canımKızlar 200 bin küsürlük facebook grub yöneticisine yazdım net haberi ver paylasayım dediii bana ne söylenmesi gerekiyorsa yazar mısınz hagtag ne olucak ??
Teşekkürler#kadınlarkulübündekiyardımçığlığı hashtag bu canım
becerdim galiba :)KARDELEN SANA İNSTAGRAMDAN YAZDİM BAKAR MİSİN DM İNE
Dunden beri bu olayi takip ediyorum. Ne yapilir nasil destek olunur herkes kafayi yedi. Eksi sozluk ve kadinlar kulubundeki uyelerin cirpinislariyla bir seyler yapilsa polise haber verilse de kiz arkadasimiz sikayetci olmadigi icin fail serbest birakildi. Gercekten sikayete gerek var mi? Yok mu bir savci, emniyet muduru, bu olaya el atacak? Kadinlar platformu? Ben gercekten sindiremiyorum cunku. #corludakiolayiaydinlatalim ##kadinlarkulubundekiyardimcigligiKızlar 200 bin küsürlük facebook grub yöneticisine yazdım net haberi ver paylasayım dediii bana ne söylenmesi gerekiyorsa yazar mısınz hagtag ne olucak ??
http://www.milliyet.com.tr/forum-sitesinde-yardim-cigligi--gundem-2620459/Kızlar 200 bin küsürlük facebook grub yöneticisine yazdım net haberi ver paylasayım dediii bana ne söylenmesi gerekiyorsa yazar mısınz hagtag ne olucak ??