Canim.bunu yeni mesajlar olarak.duvara yazsana herkes gorsunARkadaslar cidden instagramda verdiginiz destek bu kadar mi
Benim hesabım yok açayım ama instagramdan hiç anlamıyorum yeni açtığım hesabı kim görür kiARkadaslar cidden instagramda verdiginiz destek bu kadar mi
Profil sayfa git en ustte / Daha sonra durumunuzu guncelleyın yazıyor .Ben ilk defa burayi kullaniyorum nasil yazilir bilmiyorum ki
Allah belalarını versinBende sözlü ve cinsel istismara uğradım. Hemde 9 yaşında. Biri okul hocam olduğunu söyledi diğeri babamın kuzeni. Senelerdir karşı cinse karşı sorun yaşıyorum. Babam doktor annem öğretmen. Kimse bana tacizi anlatmadı. Ben senin hocanım dedi okulun girişindeki bir arada çoraplarımın içine elini soktu bacaklarımı sıkarak sevdi beni. Mahrem yerlerimi ekleyerek okşayarak beni sevdi. Ama kim olduğunu bilmiyordum o pisliğin. Ben senin hocanım dedi. Babamın kuzeni 5 vakit namazını kılan aşırı derecede nafile ibadet eden aşırı derecede dindar biri. Söylediğim zaman aileme bana kayıt delil yok dediler. Ben bunu 20 yaşında ilk kez söyledim. Bana 9 yaşında telefonda iç çamaşırın ne renk diye sordu. O kadar utandım ki babam için evi aradı. Telefonu ben açtım. Bana baban nerde dedi. İşte dedim. Bana hemen bir soru soracağım dedi lütfen doğru söyle dedi. İç çamaşırın ne renk dedi. Allah belasını versin. Babam psikolojik olarak kötü olduğum için inanmadı. Annem kimse bu konuda yalan söylemez dedi. Evet çok yalan söyledim Allahım affetsin ama ben çocuktum. Evimize gelip giden amca dediğim birinin neden böyle sorduğunu anlamadım. Lise 1 de okurken babamı ziyaret ettim hastanede. O pislik vardı. Babam bana ben geç çıkacağım seni xxx amcan eve bıraksın dedi ben baba seninle birlikte kalmak istiyorum dediğimde bile o pislikle gitmemek için kaç saat bekledim. Her zaman görüyorum bakışları bile korkunç ama kimse anlamıyor. Tabi delilim yok, tabi kanıt yok ya rahat rahat geziyor o pislik. Ben bu yüzden ahirete aşırı derecede inanıyorum bu yüzden de Rabbime aşığım. Ahirette hiçbir şey gizli kalmıyor. Artık psikolojik olarak çok iyiyim elhamdulillah Rabbime. Evet ergenlik döneminde yalanlarım oldu ama hiçbir insan çocuklukla ilgili olarak kimseye iftira atmaz. Babam hergün birçok psikolojik hasta görüyor. Bende çok gördüm. Hayatımda hiç bir şeyi bu kadar net olarak hatırlamıyorum. Bacaklarımı sıktırarak severken çorabımın içine elini sokup sıkarken her yerimi ellerken daha 9 yaşındaydım. 13 sene önce. Allah kahretsin bu insanları
https://www.instagram.com/p/Bf3QQ8Gh02T/
Bu şekilde paylaştım. Başka önerdi olan varsa değerlendireyim .
Face hesabımla giriliyormuş girdim ama bunu nasıl paylaşacağım hiç anlamıyorum bu instagramıhttps://www.instagram.com/p/Bf3QQ8Gh02T/
Bu şekilde paylaştım. Başka önerdi olan varsa değerlendireyim .
Benimle iletisime gecin instadanFace hesabımla giriliyormuş girdim ama bunu nasıl paylaşacağım hiç anlamıyorum bu instagramı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?