• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Kızlar Twiterda TT olup sesimizi duyurmak istiyorsak kuralları soyliyim.
1.hastag önüne birşeyler yazicaz.
2.Noktalama işaretleri virgül,nokta,uç nokta vs kullanilmicak emoji kullanilmicak
3.Bolca retweet yapicaz ve yukselicez
4.Alinti mention atmayı unutmayın.Ne kadar retweet o kadar kolay gündeme gireriz.
5.Hesapların gizliligini kaldırırsanız daha iyi olur daha kolay duyulur,gorulur.
Hadi hepimize kolay gelsin.

Instagram ve twiter kullanmıyorum sırf bunun için açarım ama kimse olmaz hesapta :KK43: Face de paylaşayım ben de :)
facebookta 217 binlik bir sayfa var.. gelinlere ait sayfa yöneticisiyle konuşcam onlarda bu çığlgı duysun diye ama bana net ne diye paylaşmamız gerektiğini yazın lütfen duymayan kalmasın ... sessizce kızı bırakmayalım '
Instagram ve twıter kullanmıyorum ama face de bir paylaşım olursa çok kişinin üye olduğu mesleki gruplara üyeyim çok hızlı yayılır.

#kadinlarkulubundekiyardimcigligi

Tecavüz var.
Ensest var.
Uyuşturucu var.
Şiddet var.
Tehdit var.
Alıkoyma var.

Daha ne olsun cinayet mi? Bi zahmet adalet tecelli etsin. Herkes ne gerekiyorsa yapsın. “Kadın şikayetçi değil” deyip odama çay söylemesini ben de bilirim. Yeni yasalara ihtiyacımız var. Görünen o ki hali hazırdakiler bizi korumak için yeterli değil.

Yaa doktorların işini yapmalarını da engellemesek mi acaba? İyilik yapalım derken kötülük olmasın da aman diyeyim.
Burda yüzlerce kişiyiz herbirimiz ararsak ordaki kişilerin işlerini yapmalarını engelleriz
Salak dedikleri Kazen bu kızın hayatını kurtardı. Bunu yazan malkafa bence, bu kıza yer olarak en yakın en hızlı ulaşacak insanlar polis ekibi. İstanbuldan bile kalkıp gitsen en az saatler alıyor.
Bizede gerizekalı diyor geceden beri ne halt edeceğimizi nasıl yardım edeceğimizi şaşırdık. Dingil bize gerizekalı diyor

#kadinlarkulubundekiyardimcigligi

Tecavüz var.
Ensest var.
Uyuşturucu var.
Şiddet var.
Tehdit var.
Alıkoyma var.

Daha ne olsun cinayet mi? Bi zahmet adalet tecelli etsin. Herkes ne gerekiyorsa yapsın. “Kadın şikayetçi değil” deyip odama çay söylemesini ben de bilirim. Yeni yasalara ihtiyacımız var. Görünen o ki hali hazırdakiler bizi korumak için yeterli değil.
Change.org de kampanya açmayı bilen biri bu konuda adalet bakanlığına kampanya açmalı , bu kız için değil sadece kadın şikayetçi olmasa da kamu davası olması gerekliliği konusunda bu olayda örnek teşkil eder

Oradaki linki burayla değiştirin ilk ağızdan burası.
Ekşi sözlükte burdan okuyup yönlendiricek zaten.
canım burda olayı geniş bir şekilde anlatan link yok. olayın tam anlaşılması için 50 sayfa okumak lazım. direkt özet geçmişler orda. isteyen istediğini yazsın tabi olayı kendi cümlelerinizle de özet geçebilirsiniz. illa ekşi linki vereceksiniz diye bi durum yok.

Tecavüze uğradığından bahsetmemiş anladığımız kadarıyla. Darp için de "Alkollüyken kendini kaybediyor, şikayetçi değilim" demiş.
Ahhh cok üzüldüm su an, korktuğu her şeyden koruyabilsek arkadaşımızı keşke, keşke elimizden destek mahiyetinde bir şey gelse. Eğer avukat eşliğinde ifade vermediyse baskı vardı, korktum diyerek ifadesini değiştirebilir aslında

Işte burda

Eklentiler

• Screenshot_20180303-163254.png
    Screenshot_20180303-163254.png
    101,5 KB · Görüntüleme: 304
Back