Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede biri yazsın hemenn lütfen..kopi yapalımBence tam bir cumle kuralim.onu kopyala yapistir yapalim heryere bir agizdan olsun
tatlım bunu sakla..şu işi halledilim sonra bu vatandaş içinde tağ yapalım..töbeee töbeeeeeeEki Görüntüle 2118577
Bu şahıs şaka mı yapıyor? Yoksa ciddi mi? Zira ciddi olmadığını düşünmek istiyorum. Bir de kalkmış salak site yöneticisi diyor.! Pardon da senin o salak dediğin olmasaydı olayı nasıl duyacaktın acaba? He canım zaten herkes Çorluda oturuyor kalkıp Çorluya gidicez? Sanki kız bize konum atmış da elimizle koymuş gibi bulucaz ve adalet tecelli edecek öyle mi?
Şaka mısınız? Ne yiyor ne içiyorsunuz?
AminKeşke keşke.
Ama o şerefsiz yaşadıkça kız ölecek.
Belki o herif evlenip çocuk sahibi olacak ama kız paçavra muamelesi görecek hep.
Allahım yardımcısı olsun.
tamam anlaştık..konuyuda kısa yaz kopi yapalım#kadınlarkulübündekiyardımçığlığı
hashtag budur hanımlar
#kadınlarkulübündekiyardımçığlığı
hashtag budur hanımlar
Kendisi alsın grubunu gitsin, adamı dövsün.Eki Görüntüle 2118577
Bu şahıs şaka mı yapıyor? Yoksa ciddi mi? Zira ciddi olmadığını düşünmek istiyorum. Bir de kalkmış salak site yöneticisi diyor.! Pardon da senin o salak dediğin olmasaydı olayı nasıl duyacaktın acaba? He canım zaten herkes Çorluda oturuyor kalkıp Çorluya gidicez? Sanki kız bize konum atmış da elimizle koymuş gibi bulucaz ve adalet tecelli edecek öyle mi?
Eki Görüntüle 2118577
Yok canım kendisi anca klavyeden yazar. Neden gitsin ki sonuçta sadece yazmayı bilir böyleleri!Kendisi alsın grubunu gitsin, adamı dövsün.
Tutan yok.
Çorlu'da zaten bir tane karakol vardır.
super..bunları şimdi diğer yereler kopi yapınca oluyormu#kadınlarkulübündekiyardımçığlığı https://eksisozluk.com/kadinlarkulubu-comda-tecavuze-ugrayan-uye--5583200
bir kadının daha katledilmemesi için sesimizi duyun lütfen.
bu uygundur bence.
Herkes destek olmaz işte sığırın biride çıkar böyle mal mal konuşur.Eki Görüntüle 2118577
olur evet. herkes yüklensin işte.super..bunları şimdi diğer yereler kopi yapınca oluyormu