Instagram ve twıter kullanmıyorum ama face de bir paylaşım olursa çok kişinin üye olduğu mesleki gruplara üyeyim çok hızlı yayılır.facebookta 217 binlik bir sayfa var.. gelinlere ait sayfa yöneticisiyle konuşcam onlarda bu çığlgı duysun diye ama bana net ne diye paylaşmamız gerektiğini yazın lütfen duymayan kalmasın ... sessizce kızı bırakmayalım '
Instagram ve twiter kullanmıyorum sırf bunun için açarım ama kimse olmaz hesaptaFace de paylaşayım ben de :)
Instagram ve twıter kullanmıyorum ama face de bir paylaşım olursa çok kişinin üye olduğu mesleki gruplara üyeyim çok hızlı yayılır.
Oradaki linki burayla değiştirin ilk ağızdan burası.#kadınlarkulübündekiyardımçığlığı https://eksisozluk.com/kadinlarkulubu-comda-tecavuze-ugrayan-uye--5583200
bir kadının daha katledilmemesi için sesimizi duyun lütfen.
bu uygundur bence.
Burda yüzlerce kişiyiz herbirimiz ararsak ordaki kişilerin işlerini yapmalarını engellerizYaa doktorların işini yapmalarını da engellemesek mi acaba? İyilik yapalım derken kötülük olmasın da aman diyeyim.
Bizede gerizekalı diyor geceden beri ne halt edeceğimizi nasıl yardım edeceğimizi şaşırdık. Dingil bize gerizekalı diyorSalak dedikleri Kazen bu kızın hayatını kurtardı. Bunu yazan malkafa bence, bu kıza yer olarak en yakın en hızlı ulaşacak insanlar polis ekibi. İstanbuldan bile kalkıp gitsen en az saatler alıyor.
Change.org de kampanya açmayı bilen biri bu konuda adalet bakanlığına kampanya açmalı , bu kız için değil sadece kadın şikayetçi olmasa da kamu davası olması gerekliliği konusunda bu olayda örnek teşkil eder#kadinlarkulubundekiyardimcigligi
Tecavüz var.
Ensest var.
Uyuşturucu var.
Şiddet var.
Tehdit var.
Alıkoyma var.
Daha ne olsun cinayet mi? Bi zahmet adalet tecelli etsin. Herkes ne gerekiyorsa yapsın. “Kadın şikayetçi değil” deyip odama çay söylemesini ben de bilirim. Yeni yasalara ihtiyacımız var. Görünen o ki hali hazırdakiler bizi korumak için yeterli değil.
canım burda olayı geniş bir şekilde anlatan link yok. olayın tam anlaşılması için 50 sayfa okumak lazım. direkt özet geçmişler orda. isteyen istediğini yazsın tabi olayı kendi cümlelerinizle de özet geçebilirsiniz. illa ekşi linki vereceksiniz diye bi durum yok.Oradaki linki burayla değiştirin ilk ağızdan burası.
Ekşi sözlükte burdan okuyup yönlendiricek zaten.
Ahhh cok üzüldüm su an, korktuğu her şeyden koruyabilsek arkadaşımızı keşke, keşke elimizden destek mahiyetinde bir şey gelse. Eğer avukat eşliğinde ifade vermediyse baskı vardı, korktum diyerek ifadesini değiştirebilir aslındaTecavüze uğradığından bahsetmemiş anladığımız kadarıyla. Darp için de "Alkollüyken kendini kaybediyor, şikayetçi değilim" demiş.
tatlım buldum seni kardelen ben...resmi çekererekmi paylaşım yapabiliyorum instrağmdaArkadaslar. İnstagram kullanici adim : .. PAYLATİGİM GONDERİYE BAKİN GEREKİRSE REPOST EDİN
Altta bikac kisi etiketledim.canimArkadaslar. İnstagram kullanici adim : .. PAYLATİGİM GONDERİYE BAKİN GEREKİRSE REPOST EDİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?