- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.772
- 158
Ona yasamak denirse..Yahu ne ölmesi kız şikayetçi olmamış işte kaldığı yerden yaşamına devam ediyordur
Bu kiz ölürse sorumlusu kim....Polisi aradığımda da beni öldürecek zaten
Demet Akalın da öyle canım zaten hemen duyulur ünlü isimlerleAklıma geldi de haluk levent çok yardımcı ve ilgili biri benim twitterim yok twitter dan ilgisini çekerseniz sonuç alabiliriz hani en azından kıza ulaşıp oradan çıkarılabilir
Kişinin beyanı bile tek başına işe yaramaz bence. Darp izi, başka kanıtlar, şahitler gerekmez mi?Maalesef. Yani olmuyor demek ki sesli beyan etmedikçe. Bir anlık buhranla yazdım öyle bir şey yok derse kim ne yapabilir ki?
Bu kiz ölürse sorumlusu kim....
Allah yardımcın olsun guzel yürekli kadın şu an yanında olmayı çok isterdim evden dışarı çıkamıyorum ah elim kolum bağlı oturmak kahrediyor beniCanim haber yok karakoldakiler kızdı bana bilgi veremeyiz anlamıyormusun diye terslediler bir gazeteci ile görüştüm kazem abi atti nosunu o da ilgileniyor olayla ... bakalım akşam uğrayacağım karakola
Evet cok denedi birkac kisi ama.hic bir adres yok sadece numarasi vardi onuda polise verip iletildi. Hatta bi arkadas sagolsun sabah emniyete bile gitti bilgi icin ama sikaytci olmadi denildi. Bi isim.bi adres olsa kolay olurdu ama.yokDünden beri okuyorum gelişmeleri ama hepimizin es geçtiği bazı noktalar var.
Polis arandı ve kızın binasına geldiği halde, amcasınınoğlu bi şekilde elini kolunu sallayarak "POLİSE RAĞMEN" içeri girmeyi başardı. Kızı, polisler orada olduğu halde darp edebildi.
Kızın çığlıklarını duyan, komşuları oldu. Herkes 1 saniye durup düşünebilir mi? Polis kapımdayken bile, bu adam benim evime giriyorsa ben nasıl korkmayayım??Ben kime güveneyim?
Yapılacak olan ilk şey; burada Tekirdağ çorluda yaşayan bazı site üyeleri kalkıp üşenmeden o kızın yanına gidilmesiydi...O kızın orada tek ihtiyacı olan şey; birinin ona "sahip çıkması"ydı. Destek olmasıydı tahminimce...
Polisten önce gereken yardım buydu. Şimdi şikayet etmiyor ya da şikayet etmekten çekiniyor. Kendisi burada yazılarında da "polisler, mahkeme bir sürü süreç bilmiyorum çok yorgunum" diye yazdı. Her şeyin farkında o da.
Buraya gelip başlık açması da onun çığlığıydı. Buraya yazana kadar tahmin ediyorum ki kendisi de Polisi arardı belki ama onun isteği ona birilerinin sahip çıkmasıydı. İçindeki çığlığı duyurmaktı.
Ne diyeyim ki... bizim için polise şikayet et demek kolay ama kimse, onun yerindeyken sağlıklı düşünemez...
Ama ortada uyuşturucu var , darp var kamu davası olmalıydı.Bilmiyorum gerçekten çok üzgünüm. Basit bir şeyde bile hastane polisi gelip rapor tutuyor.26 yasında kız sikayetci degılım demis 16 17 olsa hadi tutup zorla alsınlar da Sikayet yok ortada . Sikayetci olsaydı bırakmazlardı asla
konu sahibi inşallah...gelişmeleri yazarEvet cok denedi birkac kisi ama.hic bir adres yok sadece numarasi vardi onuda polise verip iletildi. Hatta bi arkadas sagolsun sabah emniyete bile gitti bilgi icin ama sikaytci olmadi denildi. Bi isim.bi adres olsa kolay olurdu ama.yok
Allah yardımcın olsun guzel yürekli kadın şu an yanında olmayı çok isterdim evden dışarı çıkamıyorum ah elim kolum bağlı oturmak kahrediyor beni
Canim.sen elinden geleni yaptin artik arayipta kendine azar isitme polislerden.. umudumuz artik sosyal.medyadan duyurmakCanim haber yok karakoldakiler kızdı bana bilgi veremeyiz anlamıyormusun diye terslediler bir gazeteci ile görüştüm kazem abi atti nosunu o da ilgileniyor olayla ... bakalım akşam uğrayacağım karakola
Sorma ise bile odaklanamiyorum ben yaşamışım gibi berbat hissediyorum
Kişinin beyanı bile tek başına işe yaramaz bence. Darp izi, başka kanıtlar, şahitler gerekmez mi?
Duyulur da kız ikna olur mu şikayet etmeye gerçi ayaklansalar ne olacak kızın adı soyadı adresi yok? Aslında polis merkezine giden arkadaş dosyada görmüştür belkiDemet Akalın da öyle canım zaten hemen duyulur ünlü isimlerle
Şikayetçi olmadıysa yapacak bişey varmı gece saatlerdir yazdık çizdikarkadaşım burda önce konu açıp ben kendimi öldürücem allah rızası için yardım edin diye can havliyle konu açan kız, sonra şikayetçi değilim diyor. gerçekten düşünümüyor musunuz bu kadının tehdit altında olduğu için şikayetinden vazgeçeceğini. şu an o adamla beraber ne malum yine darp edilmediği? pek haber takip etmiyorsunuz heralde.
Darp izi var zaten ciddi darp edilmiş. Alkollüyken kendisini kaybediyor demiş serbest bırakmışlar işte görüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?