Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

26 yasında kız sikayetci degılım demis 16 17 olsa hadi tutup zorla alsınlar da Sikayet yok ortada . Sikayetci olsaydı bırakmazlardı asla

Oyyyy inanmıyorum yaaaa Allah'ım bu nasıl bisey nerden tutsam kıyamet kopsun artık nedir bu kadınların cektigi

183 ' e bildirildi . Kızı aldılar ama şikayetçi olmadıgı için ikiside şuan dışarda..
Şuan kızın durumundan bilgimiz yok . Umarım iyidir .
konuyu yen
Ben konuyu yeni gordum, cok uzuldum.. Kiz korktugu icin mji sikayetci olmadı acaba? Ayrıca burda şikayete ne gerek var ki, ortada ciddi ve ispatlanabilir bir suç var, niyr tutuksuz yargılama oluyor? Adam çıkıp işine devam etsin, tamamlasın diye mi??????

Eksisozlukte gordum ben de. Ilerde kamu davasina donusur diye umuyorum. Sureci bilmiyorum ama aramizda avukat arkadaslar biliyordur.

Şikayetçi olmadığı, tecavüzden, uyuşturucuyla ırza geçmesinden vs. bahsetmediği için yapılabilecek bir şey de kalmıyor. Polislerin olduğu anda içeride darp ettiği için kız da şikayetçi olmayınca en fazla kamu davası açılabiliyor.

Arkadaşlar akşam saatlerinde Twitter etkinliği mi yapsak acaba. Gündem olsa birilerinin dikkatini çeker diye düşünüyorum.

Oyyyy inanmıyorum yaaaa Allah'ım bu nasıl bisey nerden tutsam kıyamet kopsun artık nedir bu kadınların cektigi
Kız evlenmedi daha 33 yaşında adam büyük ihtimal zevk sefa içindedir bu da öyle olur en iyi ihtimal burda aile de yok madde var şikayetçi yok sadece

Yahu ne ölmesi kız şikayetçi olmamış işte kaldığı yerden yaşamına devam ediyordur
arkadaşım burda önce konu açıp ben kendimi öldürücem allah rızası için yardım edin diye can havliyle konu açan kız, sonra şikayetçi değilim diyor. gerçekten düşünümüyor musunuz bu kadının tehdit altında olduğu için şikayetinden vazgeçeceğini. şu an o adamla beraber ne malum yine darp edilmediği? pek haber takip etmiyorsunuz heralde.

Arkadaşlar demet akalın a mi ulaşsak benim twitter facebook hesabım yok maalesef olan yazsa yani ünlü isimler de bu konuya dahil edilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…