Of ya dünya neden bu kadar kötü olduAcaba şu an ne durumda , ben dün akşam ilk kez erkenden uyuyakalmışım sabah gördüm konuyu , çok üzüldüm... Bu kıza yardımcı olmak , sahip çıkmak lazım , ben bu devleti anlamıyorum neden bırakmışlar neden neden
korkunçççMaalesef. Yani olmuyor demek ki sesli beyan etmedikçe. Bir anlık buhranla yazdım öyle bir şey yok derse kim ne yapabilir ki?
Oyyyy inanmıyorum yaaaa Allah'ım bu nasıl bisey nerden tutsam kıyamet kopsun artık nedir bu kadınların cektigiBelasını da cezasını da bin misli çeksin böyle itler benzer bi olayı arkadaşım yaşası kuzeni telefonla evlerindeyken vs sıkıştırıyodu bin kez babanla konuşalım olmaz böyle dedik babam öldürür vs dedi korktu üniversiteyi kazandı adam kılıklı şeytan peşinden gitti kaçırdı senelerdir güttüğü amacını gerçekleştirdi bayıltana kadar dövüp soğuk suyla uyandırıp tecavüzlerine devam etmiş kahroldum anlatınca ne oldu hiç bişey kendi istedi derler dedi sadece ailesi uzaklaştırdı pisliği o kadar
canlı hedefler olarak dolaşıyoruz ortalıkta allahım sen bizleri koruOyyyy inanmıyorum yaaaa Allah'ım bu nasıl bisey nerden tutsam kıyamet kopsun artık nedir bu kadınların cektigi
konuyu yen183 ' e bildirildi . Kızı aldılar ama şikayetçi olmadıgı için ikiside şuan dışarda..
Şuan kızın durumundan bilgimiz yok . Umarım iyidir .
Ben konuyu yeni gordum, cok uzuldum.. Kiz korktugu icin mji sikayetci olmadı acaba? Ayrıca burda şikayete ne gerek var ki, ortada ciddi ve ispatlanabilir bir suç var, niyr tutuksuz yargılama oluyor? Adam çıkıp işine devam etsin, tamamlasın diye mi??????Kamu davası açılıyormuş, tutuksuz yargılama oluyormuş o da. Başına gelen bir arkadaş bahsetti, para cezasıyla ondan da sıyrılıyor dedi. Kızımız şikayetçi olmadığı için yapılabilecek şeyler de yapılamıyor artık.
yanlış etiketlemişsin canım bizim kubey değil bu@Kubeyhatun canım herhangi bir gelişme var mı kıza ulaşabildin mi
Eksisozlukte gordum ben de. Ilerde kamu davasina donusur diye umuyorum. Sureci bilmiyorum ama aramizda avukat arkadaslar biliyordur.konuyu yen
Ben konuyu yeni gordum, cok uzuldum.. Kiz korktugu icin mji sikayetci olmadı acaba? Ayrıca burda şikayete ne gerek var ki, ortada ciddi ve ispatlanabilir bir suç var, niyr tutuksuz yargılama oluyor? Adam çıkıp işine devam etsin, tamamlasın diye mi??????
konuyu yen
Ben konuyu yeni gordum, cok uzuldum.. Kiz korktugu icin mji sikayetci olmadı acaba? Ayrıca burda şikayete ne gerek var ki, ortada ciddi ve ispatlanabilir bir suç var, niyr tutuksuz yargılama oluyor? Adam çıkıp işine devam etsin, tamamlasın diye mi??????
Aminnn aynen öyle kadın olmak zor heleki bu kadar sapığın tecavüzcünün arsizin içindecanlı hedefler olarak dolaşıyoruz ortalıkta allahım sen bizleri koru
Evet düzeltemedım bi türlüyanlış etiketlemişsin canım bizim kubey değil bu
bu işi haldecek biri varsa oda kazen ...Kazen ya lütfen bi arayıp soruver, kız öldü mü kaldı mı bilmiyoruz.
Yahu ne ölmesi kız şikayetçi olmamış işte kaldığı yerden yaşamına devam ediyordurKazen ya lütfen bi arayıp soruver, kız öldü mü kaldı mı bilmiyoruz.
Kız evlenmedi daha 33 yaşında adam büyük ihtimal zevk sefa içindedir bu da öyle olur en iyi ihtimal burda aile de yok madde var şikayetçi yok sadeceOyyyy inanmıyorum yaaaa Allah'ım bu nasıl bisey nerden tutsam kıyamet kopsun artık nedir bu kadınların cektigi
arkadaşım burda önce konu açıp ben kendimi öldürücem allah rızası için yardım edin diye can havliyle konu açan kız, sonra şikayetçi değilim diyor. gerçekten düşünümüyor musunuz bu kadının tehdit altında olduğu için şikayetinden vazgeçeceğini. şu an o adamla beraber ne malum yine darp edilmediği? pek haber takip etmiyorsunuz heralde.Yahu ne ölmesi kız şikayetçi olmamış işte kaldığı yerden yaşamına devam ediyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?