Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Arkadaşlar hastane yi arıyorum fakat bilgi veremeyeceklerini söylüyorlar. Kizimizla ilgili bilgi alabilen varmi ?

O şerefsiz Kızı döverken tehdit etti kizin psikolojisi zaten ıyi değil sağlıklı düşünemiyor bana hiç bir şey olmayacak seni benden başka kimse kabul etmez dedi aylarca yaptığı gibi sindirdi onu
Büyük ihtimalle gerçekten nasıl çaresizlik Allah'ım yasatmasin

Hepsini bir solukta okudum film seridi gibi gozlerimin önunden gecti fakat mutlu sonla bitmedi.

Kizda ogrenilmis caresizlik var yani acimi cilemi cekerim kurtulamam bu da benim kaderim bu sekilde de ölurum modunda ve hayattan vazgecmis halde.

Olayin bu boyuta gelecegini bilseydi buraya konu acmazdi eminim. Cunku sonrasinda yasanacaklardan korkuyor ve psikolojikmende gucsuz durumda. Yine dayanamayacak hale geldi bir buhrana kapildi icini döküp dertlesmek istedi.

Bundan sonra umarim hayati guzel olur...

konu sahibi, bu yazdıklarımı okuyorsan lütfen aklını başına al iyice düşün, bak kafandan geçenleri biliyorum. bu kadınlar bol keseden konuşuyor ama ben şikayetçi olsaydım ceremesini tek başına çekerim o yüzden susmalıyım diyorsun. hayır arkadaşım, burda birçok kişi sana destek olmaya hazır. yahu bir ses ver sadece. konuyu kadın programlarına taşımaya hazırız. sosyal medyayı ayağa kaldırmaya da hazırız. şimdi sustun, ama ömür boyu bunların tacizine, şiddetine katlanmak, uyuşturucu belasına bağımlı kalıp kendini mahvetmek mi daha zor, yoksa gözünü karartıp birkaç gün bu pisliklerle mücadele etmek mi? çok gençsin daha, devlet büyüklerimiz var, bakanlıklarımız var, polis belki yeterince ilgilenmemiş olabilir ama tek bir gün bile şu konunun twitterda tt olması senin hayatını kurtarır.insanlık daha ölmedi, sana kalacak yer de bulurlar, iş de verirler, kimliğin bile değişebilir. namusunla yaşarsın. yeter ki konuş kızım ya, çık bir kelam et.

kızlar twitterda müge anlıyı etiketleyerek konuyu duyuralım. birlikten kuvvet doğar. hepimiz yüklenirsek fark etme ihtimali çok yüksek.

Üzücü bir olay. 7 senedir kkdayım. Böyle durumlar çok oldu kkda. Beni şok etmedi yani. Nişanlısından sürekli şiddet, cinsel zorlama gördüğü halde evlenen üyelerde oldu. O zamanda araya polis vs girmişti kız şikayetçi olmamıştı. Sonrada evlenmişti o adamla. Çok yıpranmıştık o zamanda kk olarak. O kadar çok ki örnek anlatamam. Konu sahibini maddeye kim nasıl alıştırdı neler yaşadı bilmiyoruz. Durum burada gördüğümüz kadar değil çok yüksek ihtimalle. Mutlaka başka etkenler vardır.

kesinlikle katılıyorum. olayın böyle büyüyeceğini bilse buraya konu açmazdı. o kurtulacağına dair ümitlerini yitirmiş. sadece muhabbet için son kez gelmiş gibi hissettim

Öncelikle bu kadın platformunu kurmuş olan Kazen Bey ile herdaim ciddi emek veren Moderatörlerin tümüne teşekkür etmek istiyorum. Iyi ki varsınız. Ve elbette Kadınlar Kulübü'nün pamuk yürekli tüm Kadınları..

Sabah saat 7:00 'ye kadar okudum olayı.. Herkes çırpındı bir çare olabilmek için .. Şimdi son gelişmeleri okuduğumda bu biçare kızcağızın hepimizce malum sebeplerden dolayı şikayetçi olmadığını öğrendim. Bu kadar hemcinsinin yaratacağı güçlü bir kamuoyu desteği ile hiç ama hiç de yalnız değildi ama içinde bulunduğu şartlar... Uyuşturucu, akraba faktörü vb. Faktörler O'nun sağlıklı bir değerlendirme yapabilmesinin önüne geçti..

Yine de şunu kesinlikle söyleyebilirim ki bu Platformdaki dayanışma ile bu Kızımız dün gece belki de muhtemel bir ölümden kurtuldu.. İşte bunun için bile burada varolmaya ve dayanışmaya devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…