Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Şuan hastanede değil ki .
Şikayetçi olmadıgı için adam ve kız salınmı ş . Nerde oldukları bılınmıyor

Hadi yaaa inanmıyorum ya. Şimdi burda çırpınan o kızımız yine o pisligin ellerine mi düştü. Kahretsin ya.

Keşke böyle olmasaydı. Keşke daha fazlasını yapabilseydik. Allah'ım.

Neden şikayetçi olamadi şimdi ne olacak peki ? Bundan sonra ne olacak. Bi pislik daha sırıtarak çıktı o polis merkezinden. Arsız ve iğrenç dusunceleriyle o pislik elleriyle........

Offff.

Stockholm sendromu aklıma geldi.Ruh sağlığını koruyabilmek için kurban tecavüzcusune ,kendisine şiddet uygulayan kisiye karşı sempati/empati tarzi duygular besleyebiliyor.

Maalesef şuan elimizden gelen kamuoyuna bunu duyurmak .
Ben müge anlıın whatshap ihbar hattına bu konuyu ekleyerek açıklama yaptım .
Çok talep gelırse belkı ılgılenırler.

Telefonunda elinden almis olabilir.

Konu sahibin tek yapabilecegi sey o pisligin yanindan kacmak

Kendini öldürme raddesine gelmiş bir insan ölüm tehdidi ile şikayetten vazgeçmez zaten ölümü gözü almış. Kızın korktuğu başka bir şey olabilir mesela çocuğu varsa ona zarar vermekle yada ailesine zarar vermekle tehdit etmiş olabilir vs

Ekşide başlığı görünce kanım dondu.Keşke bi yardımım dokunabilseydi.okuduklarımla perişan oldum.kimbilir konu sahibi ne haldedir.

ya her intihar edicem diyen de kendini öldürmez ki... bir anlık panikle öyle yazmış olabilir. yani kolay kolay canından vazgeçmesi mümkün değil. bence tehdit var, ya da yalnız kalma parasız kalma korkusu.

Şikayetten vazgeçse de bu ihbar şeklinde değerlendirilir süreç başlar, tecavüz ve basit tıbbi müdahaleyle geçmeyecek kasten yaralamadan bahsediliyor anladığım kadarıyla her sayfayı okuyamadım ama. Bu ikisi şikayete tabi suçlar değiller

ayşe arman da ilgilenir aslında. onu unuttuk. kızlar bugünümüzü bu işe ayıralım, bu kardeşimiz için elimizden gelen sadece bu

Canım aile desteğini yitirmek bazı kişiler için ölümden beterdir.Ben kuzeni tarafindan kaçırılıp konu medyaya düşünce bulunan,ailenin arası bozulmasin diye şikayetci olmayan kız gördüm TV.de...Aile meclisi toplanıp şikayetçi ol,o adam artık aileden değil denilince şikayetçi oldu

Daha ne olabilir Allah kahretsin pz....
Belasını da cezasını da bin misli çeksin böyle itler benzer bi olayı arkadaşım yaşası kuzeni telefonla evlerindeyken vs sıkıştırıyodu bin kez babanla konuşalım olmaz böyle dedik babam öldürür vs dedi korktu üniversiteyi kazandı adam kılıklı şeytan peşinden gitti kaçırdı senelerdir güttüğü amacını gerçekleştirdi bayıltana kadar dövüp soğuk suyla uyandırıp tecavüzlerine devam etmiş kahroldum anlatınca ne oldu hiç bişey kendi istedi derler dedi sadece ailesi uzaklaştırdı pisliği o kadar

Şimdi olayı ekşiden öğrendim de geldim. Buradaki herkes, başta Kazen ellerinden geleni yaptıkları, ve o kızcağızı kurtardıkları için tebrik ediyorum gerçekten. İnşallah yakında kızdan güzel bir haber alırız. Tekrar o adamla yalnız kalacağı ve aynı şeyleri yaşamak zorunda kalacağı ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…