Şuan hastanede değil ki .
Şikayetçi olmadıgı için adam ve kız salınmı ş . Nerde oldukları bılınmıyor
Maalesef şuan elimizden gelen kamuoyuna bunu duyurmak .Hadi yaaainanmıyorum ya. Şimdi burda çırpınan o kızımız yine o pisligin ellerine mi düştü. Kahretsin ya.
Keşke böyle olmasaydı. Keşke daha fazlasını yapabilseydik. Allah'ım.
Neden şikayetçi olamadişimdi ne olacak peki ? Bundan sonra ne olacak. Bi pislik daha sırıtarak çıktı o polis merkezinden. Arsız ve iğrenç dusunceleriyle o pislik elleriyle........
Offff.
ya her intihar edicem diyen de kendini öldürmez ki... bir anlık panikle öyle yazmış olabilir. yani kolay kolay canından vazgeçmesi mümkün değil. bence tehdit var, ya da yalnız kalma parasız kalma korkusu.Kendini öldürme raddesine gelmiş bir insan ölüm tehdidi ile şikayetten vazgeçmez zaten ölümü gözü almış. Kızın korktuğu başka bir şey olabilir mesela çocuğu varsa ona zarar vermekle yada ailesine zarar vermekle tehdit etmiş olabilir vs
Canım aile desteğini yitirmek bazı kişiler için ölümden beterdir.Ben kuzeni tarafindan kaçırılıp konu medyaya düşünce bulunan,ailenin arası bozulmasin diye şikayetci olmayan kız gördüm TV.de...Aile meclisi toplanıp şikayetçi ol,o adam artık aileden değil denilince şikayetçi olduKendini öldürme raddesine gelmiş bir insan ölüm tehdidi ile şikayetten vazgeçmez zaten ölümü gözü almış. Kızın korktuğu başka bir şey olabilir mesela çocuğu varsa ona zarar vermekle yada ailesine zarar vermekle tehdit etmiş olabilir vs
Belasını da cezasını da bin misli çeksin böyle itler benzer bi olayı arkadaşım yaşası kuzeni telefonla evlerindeyken vs sıkıştırıyodu bin kez babanla konuşalım olmaz böyle dedik babam öldürür vs dedi korktu üniversiteyi kazandı adam kılıklı şeytan peşinden gitti kaçırdı senelerdir güttüğü amacını gerçekleştirdi bayıltana kadar dövüp soğuk suyla uyandırıp tecavüzlerine devam etmiş kahroldum anlatınca ne oldu hiç bişey kendi istedi derler dedi sadece ailesi uzaklaştırdı pisliği o kadarDaha ne olabilir Allah kahretsin pz....
Çorlu da . Kimliği belli değil .konuyu yeni gördüm..kızın yeri yurdu belli oldumu..kimligi falan
paylamasına gerek yok zatenÇorlu da . Kimliği belli değil .
Yalnızca Kazen biliyor . Oda doğal olarak paylaşmıyor
kazen yapmıştır benceÇorlu belediyesiyle mi irtibata geçilse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?