- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.074
- 33
kova sana demedim bitanem. bize yazana kadar niye aramadı diyenlere kızıyorumDunden beri takip ediyorum bende konuyu merak etme gece burdaydim bu senin icin onemliyse...hamilelerin haline de sahit oldum ama boşaymış bak...simde istedigin kadar laf soyletme...boş iste
şikayetçi olamamış salınmışlarInanmiyorum neler olmus...resmen kk polis gibi calismis. E kiz şimdi iyi miymis? Almislar mi korumaya falan?
Ama bende oyle diyorumkova sana demedim bitanem. bize yazana kadar niye aramadı diyenlere kızıyorum
Hayır kız şikayetçi olmamışInanmiyorum neler olmus...resmen kk polis gibi calismis. E kiz şimdi iyi miymis? Almislar mi korumaya falan?
Erinmiyorum üçüncüye yine yazacağım. Uyuşturucu kullanımı şikayete bağlı olmayan bir suç. Yani şikayetçi olumsa da olunmasa da soruşturma başlar. Hadi diyelim tecavüzden , şiddetten va şikayetten şimdilik(!) yırtıldı. Uyuşturucu temini, kullanımı suçlarından solayı nasıl yırtacak bu kişiler? Hadi ama! Buradan bir şeyler çıkabilir görmezden gelinmesin ihbar edilsin.
Bu durumda bile salmislar mi?? Bunun tehdit oldugu bu kadar belliyken nasil birakilir? Zaten sasirmadim hep ayni sey olmuyor mu? Insallah bir hâl caresi bulunur.şikayetçi olamamış salınmışlar
kimdi o ben kıza onu salarlarsa karakoldan çıkma dediğimde ne salması yeeeaaaaa diyen? nasılmış sistem?
bir de suçüstü var ve buna rağmen şikayete bağlı. waaaawww
adam polis apartman önündeykrn eve sızıp dövmeye başlamış. kızın sesine apartman çıkmış. nasıl haber versin kendini koy yerine. burda ilk hepimiz onu dedik. ama görüyosun insan yok karşısında.Ama bende oyle diyorum
Hadi korktun...arkana sosyal medyayi aldin daha neyin korkusu...kirpigine zarar gelse sosyal medya arkanda zaten
telefonunu almıştır şimdiye. haberi yoktur heryerde onun hakkında konuşulduğundanAma bende oyle diyorum
Hadi korktun...arkana sosyal medyayi aldin daha neyin korkusu...kirpigine zarar gelse sosyal medya arkanda zaten
mesajlarinizi goruyorum polemik olmasin yazmayim diyorum, yazdikca yaziyorsunuz bu kiz dayak yerken sosyal medya nerdeydi. sosyal medya bir balondur sisirince havalanir sonra yavas yavas havasi iner ve yere duser. kiz yine kalir bir basina.Ama bende oyle diyorum
Evet o talihsizlik oldu...benim dedigim bu kiz aylardir boyle, bisey yapmadi ,ama dun gece pes etmeyecekti!adam polis apartman önündeykrn eve sızıp dövmeye başlamış. kızın sesine apartman çıkmış. nasıl haber versin kendini koy yerine. burda ilk hepimiz onu dedik. ama görüyosun insan yok karşısında.
kapıyı da arkadan kilitlemiş döverken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?