Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Dunden beri takip ediyorum bende konuyu merak etme gece burdaydim bu senin icin onemliyse...hamilelerin haline de sahit oldum ama boşaymış bak...simde istedigin kadar laf soyletme...boş iste
kova sana demedim bitanem. bize yazana kadar niye aramadı diyenlere kızıyorum

Erinmiyorum üçüncüye yine yazacağım. Uyuşturucu kullanımı şikayete bağlı olmayan bir suç. Yani şikayetçi olunsa da olunmasa da soruşturma başlar. Hadi diyelim tecavüzden , şiddetten vs şikayetten şimdilik(!) yırtıldı. Uyuşturucu temini, kullanımı suçlarından dolayı nasıl yırtacak bu kişiler? Hadi ama! Buradan bir şeyler çıkabilir görmezden gelinmesin ihbar edilsin.

Son düzenleme:
Allahım yaaa. Sabah sabah tansiyonum çıktı. Evin içinde deli dana gbi dört dönüyorum.
Ne ara bu hale geldik böyle hergün yüzlerce kadın haberleri. Artık yeter yaa.
Neden şikayetci olmadın neden.
Kalbim agzımda atıyo sinirden of yaa

Inanmiyorum neler olmus...resmen kk polis gibi calismis. E kiz şimdi iyi miymis? Almislar mi korumaya falan?
şikayetçi olamamış salınmışlar

kimdi o ben kıza onu salarlarsa karakoldan çıkma dediğimde ne salması yeeeaaaaa diyen? nasılmış sistem?

bir de suçüstü var ve buna rağmen şikayete bağlı. waaaawww

kesınlıkle katılıyorum

Bu durumda bile salmislar mi?? Bunun tehdit oldugu bu kadar belliyken nasil birakilir? Zaten sasirmadim hep ayni sey olmuyor mu? Insallah bir hâl caresi bulunur.

Ama bende oyle diyorum
Hadi korktun...arkana sosyal medyayi aldin daha neyin korkusu...kirpigine zarar gelse sosyal medya arkanda zaten
adam polis apartman önündeykrn eve sızıp dövmeye başlamış. kızın sesine apartman çıkmış. nasıl haber versin kendini koy yerine. burda ilk hepimiz onu dedik. ama görüyosun insan yok karşısında.
kapıyı da arkadan kilitlemiş döverken.

İyi ama bu kız evin içinde dayak yerken polisler kapıyı cilingirci ile açtırıp adamı kızi doverken bulmadı mi??Sikayet neden araniyor ki ??Belki kadın aklı melikeleri yeterli olmayan,korunmaya muhtaç birisi ve bu yüzden kendisini tam olarak anlatamiyor?Zeka testi mi yaptılar ayak üstü

Yüreğim ağzımda bekledim ve her ne olursa olsun şikayetçi olmamasını anlayamam. Bu kadar sağ duyum yok belkide. İntiharı göze almış birisi için korkacak pek bir şey yoktur. Başına tecavüz gibi feci bir tecrübe gelmiş bir insanın korkacak pek bir şeyi yoktur diye düşünüyorum. Asıl korkusu o adamın dışarda olması olmalıdır diye düşünüyorum o yüzden de buraya konu açacak bilinçteki bir insanın bu kadar yardım karşısında, şikayetçi değilim demesini kesinlikle kıyamam korkmuştur olarak değerlendiremiyorum.

Bu olayları yaşayıp şikayetçi olmayan bütün insanlara öfkeliyim. Bu canavarları korkaklığımız besliyor hanımlar başka bir şey değil ha bir de eksik adalet yapımız. Nasılsa bir şey olmaz kafası da kolayca bir kadına taciz tecavüzü beraberinde getirebiliyor. Kısacası sadece kendine değil, toplumumuza da bir adet CANAVAR kazandırdın.. bu senin için bir seçimdi, umarım daha da pişman olacağın bir hayat yaşamazsın.

Ama bende oyle diyorum
Hadi korktun...arkana sosyal medyayi aldin daha neyin korkusu...kirpigine zarar gelse sosyal medya arkanda zaten
mesajlarinizi goruyorum polemik olmasin yazmayim diyorum, yazdikca yaziyorsunuz bu kiz dayak yerken sosyal medya nerdeydi. sosyal medya bir balondur sisirince havalanir sonra yavas yavas havasi iner ve yere duser. kiz yine kalir bir basina.
kiz zaten polisi arayabilecek sikayet edebilecek olsa ederdi simdiye kadar. onemli olan onun sikayeti disinda ona yardim edebilmek.
psikoloji hakkinda bi bilginiz yok bari fikriniz de olmasin.

Yok sistemde eksikler var bende sistemin az çok nasıl işlediğini biliyorum yaşadıklarımdan buradaki tek umudum suçüstü olmasıydı o ise yarar sandim şikayete gerek yok sandim suçüstü sonuçta ama yok bukadarı da yetmediyse daha nediyeyim kadın cinayetlerinin sebebi belli ya ... bej geçen sene tehdit edildim darp edildim evim taşlandı arabanın lastikleri patladı hepsi ispatı ile şikayet dosyamda var o o tehdit eden kişi hala dışarıda neden mi prosedür işleyiş gelişmeler böyle daha davanın ilk celsesi bile 8 martta düşünün bu kadar ay içind e olebiliridm o celse bensiz olabilirdi... ya bu kızımız? Suçüstü ya daha ne olmalı suçüstü...

Peki kız bu adamla mi çıktı gitti? Keşke Çorum'da olsaymisim...karakolun önünde bekleseymisim

Evet o talihsizlik oldu...benim dedigim bu kiz aylardir boyle, bisey yapmadi ,ama dun gece pes etmeyecekti!
Korkudan veya uyusturucu yuzunden pes ettigini da sanmiyorum acikcasi...

Simdi bu kiz intihar ederse yada amca oglusu bunu oldururse suclusu kim.polis mi biz mi vurdumduymaz komsu mu igrenc akrabalari mi.kadin cinayeti diye haber olur en fazla.hic degilse intihara tesebbusu var diye hastanede gozetimde tutulmasi gerekiyordu.gozlerinin onunde darp edilmis nasil bir lafina bakip polisler birakabiliyor ki.belli ki baski altinda uyisturucu bagimlisi ve piskolojisi iyi degil.savci cok ilgiliydi hani ins pesini birakmaz

Konuyu okudum ve gerçekten çok şaşırdım. Çok üzüldüm ta ki Kazen in yakalamışlar mesajına kadar. Çok mutlu oldum. Gerçekten sizleri canı gönülden tebrik ederim.
Fakat son sayfalara gelince Kızın bu adamdan şikayetçi olmadığını ve sakındığını okudum. Doğrusu aklım hayalim şaştı, neden böyle bir şey yaptı? Neden şikayetçi olmadı? Neden kendini o uçuruma attın? İnsanlar o kadar yardım ettiler, ellerinden geleni yaptılar?
Peki illa şikayetçi mi olması gerekiyordu? Kızın burda yazdıkları, uyuşturucu, tecavüz tek başına yetmiyor muydu?
Allah kahretsin ne diyeyim. Çok üzüldüm. Ama çok da hayal kırıklığına uğradım. Gerçek kurtulmak isteyen biri yazarsa bu sefer ya kimse kılını kıpırdatmazsa?
Ah ah neden şikayetçi olmadın sen?

Dun gece sadece ilk sayfayi okuyup yatmistim. Suan o kadar kotu oldum ki anlatamam. Sen hic korkma, kendine ve hayata sıkı sıkı saril. Kadın dedigin asla ve asla kirlenecek bir nesne degildir biz insaniz. Dik dur insallah mutlu olursun. Senin icin bol bol dua edecegim. Bu arada site yoneticilerine ve degerli kk hanimlarina cok tesekkur ederim. Cok guzel insanlarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…