- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Evet psikolojisi bu platforma musait sadece...sen cok iyi cozdunmesajlarinizi goruyorum polemik olmasin yazmayim diyorum, yazdikca yaziyorsunuz bu kiz dayak yerken sosyal medya nerdeydi. sosyal medya bir balondur sisirince havalanir sonra yavas yavas havasi iner ve yere duser. kiz yine kalir bir basina.
kiz zaten polisi arayabilecek sikayet edebilecek olsa ederdi simdiye kadar. onemli olan onun sikayeti disinda ona yardim edebilmek.
psikoloji hakkinda bi bilginiz yok bari fikriniz de olmasin.
Uyuşturucu tek başına yetiyor yeter ki ihbar edilsin.Konuyu okudum ve gerçekten çok şaşırdım. Çok üzüldüm ta ki @Kazen in yakalamışlar mesajına kadar. Çok mutlu oldum. Gerçekten sizleri canı gönülden tebrik ederim.
Fakat son sayfalara gelince Kızın bu adamdan şikayetçi olmadığını ve sakındığını okudum. Doğrusu aklım hayalim şaştı, neden böyle bir şey yaptı? Neden şikayetçi olmadı? Neden kendini o uçuruma attın? İnsanlar o kadar yardım ettiler, ellerinden geleni yaptılar?
Peki illa şikayetçi mi olması gerekiyordu? Kızın burda yazdıkları, uyuşturucu, tecavüz tek başına yetmiyor muydu?
Allah kahretsin ne diyeyim. Çok üzüldüm. Ama çok da hayal kırıklığına uğradım. Gerçek kurtulmak isteyen biri yazarsa bu sefer ya kimse kılını kıpırdatmazsa?
Ah ah neden şikayetçi olmadın sen?
Cinsel saldırı, haneye tecavüzden dolayı şikayete gerek var ancak uyuşturucudan dolayı gerek yok. Tek gereken ihbar. Kız tabii demez uyuşturucu kullanıyorum diye. Polisler de buna dayanarak bir şey yapmamışlar. Yapılması gereken polislere kızın uyuşturucu kullandığını, adamın da ona uyuşturucu temini sağladığını ihbar etmek. Bunu o şehirden biri yapamaz mı? Polislerle konuşan üye bunu söyleyemez mi zaten kızın kan testinde uyuşturucu çıkacak.Okuduklarımdan şok oldum. Gerçekten de kızın şikayetçi olmasına gerek var mıydı yani kamu davası açılmamış mı ?
Adres yok,İsim soy isim yok en azından bizlerde.....Uyuşturucu tek başına yetiyor yeter ki ihbar edilsin.
Ben biliyorum avukatım. Kızın adını soyadını bilen kişi ihbar etsin. Kazen yapabilir ya da polise giden üyemiz bunu yapabilir.Adres yok,İsim soy isim yok en azından bizlerde.....
Kim harekete geçmeli açık olun.....Burada ki konu başlı başına bir suç duyurusu olabilir mi,prosedürleri bilen birileri yönlendirsin lütfen....
O zaman bilgilendirme amaçlı bir soru daha sorayım ihbar eden kişilerin herhangi bir şekilde sıkıntı yaşamaları olası mı?misal her türlü sonuç için nasıl bir tedbir alınması gerekir?Ben biliyorum avukatım. Kızın adını soyadını bilen kişi ihbar etsin. Kazen yapabilir ya da polise giden üyemiz bunu yapabilir.
e neyden ediyo o zaman kova????Evet o talihsizlik oldu...benim dedigim bu kiz aylardir boyle, bisey yapmadi ,ama dun gece pes etmeyecekti!
Korkudan veya uyusturucu yuzunden pes ettigini da sanmiyorum acikcasi...
Stockholm sendromu gibi bir şey bu konuneden şikayet etmedi diyosununuz da şikayet edebilse zaten telefonu elindeyken aylar önce polisi arardı. dün de zaten adamdan kurtulmak için buraya yazmadı. hayatından vazgeçmek üzereydi belki son kez biriyle konuşmak istedi. bu kız aylardır evde hapis. yeme içme için o adama muhtaç. uyuşturucu ve tecavüz içinde aylar geçmiş. öncesinde de babasını kaybetmiş. kızın psikolojisi çökmüş çökmüş. kendinde hiçbir güç yok. hayatında akıl veren yok ve tek başına. belki şimdiye akli melekelerini bile kaybetti kim bilir. ben gerçekten anlamıyorum suç üstü yakalandı. darp olayına tüm apartman şahit. şikayet etmesine gerek mi var. kollarında iğne izleri de vardır eminim. kızın yüzünden aylardır yaşadıkları belli oluyordur. kızı suçlamayın lütfen.
kız kendi de kullanmanın ötesinde ALIŞTIRILMIŞ.Cinsel saldırı, haneye tecavüzden dolayı şikayete gerek var ancak uyuşturucudan dolayı gerek yok. Tek gereken ihbar. Kız tabii demez uyuşturucu kullanıyorum diye. Polisler de buna dayanarak bir şey yapmamışlar. Yapılması gereken polislere kızın uyuşturucu kullandığını, adamın da ona uyuşturucu temini sağladığını ihbar etmek. Bunu o şehirden biri yapamaz mı? Polislerle konuşan üye bunu söyleyemez mi zaten kızın kan testinde uyuşturucu çıkacak.
Şahsen yazdım henüz görülmedi bile ama umarım sonuç alınır...Arkadaslar Televizyon kanallarinin haber hattina yazsak bir sonuc alir miyiz.
Ben biliyorum avukatım. Kızın adını soyadını bilen kişi ihbar etsin. Kazen yapabilir ya da polise giden üyemiz bunu yapabilir.
Ben de sizin gibi düşünüyorum hatta belki dün akşam şikayet etmemesi için yönlendirildi kim bilir? Aylarca hapis yaşayan insan doğru düşünemez, doğru düşünen insan Çan’ına kıymaya kalkmaz kineden şikayet etmedi diyosununuz da şikayet edebilse zaten telefonu elindeyken aylar önce polisi arardı. dün de zaten adamdan kurtulmak için buraya yazmadı. hayatından vazgeçmek üzereydi belki son kez biriyle konuşmak istedi. bu kız aylardır evde hapis. yeme içme için o adama muhtaç. uyuşturucu ve tecavüz içinde aylar geçmiş. öncesinde de babasını kaybetmiş. kızın psikolojisi çökmüş çökmüş. kendinde hiçbir güç yok. hayatında akıl veren yok ve tek başına. belki şimdiye akli melekelerini bile kaybetti kim bilir. ben gerçekten anlamıyorum suç üstü yakalandı. darp olayına tüm apartman şahit. şikayet etmesine gerek mi var. kollarında iğne izleri de vardır eminim. kızın yüzünden aylardır yaşadıkları belli oluyordur. kızı suçlamayın lütfen.
26 yaşındayım babamla kalıyordum hastaydı yatalak ona bakıyordum öldü haziran da sonra yalnız kaldım amcamınoğlu geldi destek olmak için ama öyle olmadı
E zaten sikayet etme gibi bir istegi yokmuş ki kizin...e neyden ediyo o zaman kova????
Şikayetçi kişi adını soyadını vermek istemeyebilir çok doğal, isimsiz ihbar da yapabilirler.O zaman bilgilendirme amaçlı bir soru daha sorayım şikayetçi olan kişilerin herhangi bir şekilde sıkıntı yaşamaları olası mı?misal her türlü sonuç için nasıl bir tedbir alınması gerekir?
Sen ne kadar iyi bir insansın.Allah razı olsun senden.Evdeyim canim çıkıcam birazdan ilk isim karakol orasan hastane olucak haber ederim sizleri bugün ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?