Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

kubey nolmuş nolmuş????????? ay ben kaçırdım bi dk. yazar mısın bana bi

Bu saatten sonra çekinecek ve korkacak bir şey yok. Yanlış yapıyorsun, kendine başka bir hayat kurman için gereken bütün imkanlara şuanda sahipken elinin tersiyle itme. O pislik cezasını çeksin, akrabalarının hiçbiriyle de görüşme, devlet seni korur da saklar da. Başka bir ile taşınırsın, yepyeni bir hayat kurarsın kendine. Zaten eğitimsiz birisi gibi yazmıyorsun, bir meslek edinirsin, bu ülkede her şey unutulur, şuanda rezil oldum utanıyorum dediğin her şey en geç 1 aya geçecek. Üstelik rezil olacağın bir şey de yok, senin bir suçun yok ama suçlunun cezasını çekmesini engelliyorsun nasıl olacak o iş

ben dünden beri takip ettin inanın sabaha kdar gözüme uyku girmedi böyle snuçlanacagını sanmazdım en azından bi şikayetçi olur diye düşünüyordum
Yani diycek pek bisey de kalmıyor...kadin şaka gibi sikayetci değil...uyuşturucu etkisi falan demeyin,uyelik alip konu acip derdini anlatıyor gayet

neden tecavüzü söylememiş???

Söylememiş anlayamıyorum karakola gidip bilgi aldım.. kız hicbir şekild e şikayet etmemiş...karakoldaki memurlar kızın psikolojisi ıyi değil belli ama yazılı bir şikayette bulunmadığı için bisey yapamadık dediler ve üstelik ikiside bırakılmış az önce okudum yukarıda bir üye demiş kadinsiginmaya gitmiştir diye öyle bişey yok malesef

Bütün süreç 183 ile başladı. Onlara da sordum başka yapmamız gereken bir işlem var mı diye hayır sizin göreviniz burada bitti dediler.

Polisin beni arama sebebi ise hatayla kızın numarası diye benim numaram verilmiş. Yoksa polis beni değil evin önüne gelince kızı aradığını sanmış.

Burada çok biliyorlar şu olurdu bu olurdu. Olmuyor işte ....

hay Allah ya
çok üzücü
korkudan konuşamadı kız demek ki
aslında Müge Anlı falan duysa hemen çözerler olayı

"bişey çıkmazcı"lar vardır cesaret edememiştir. ya da darp ettiği sırada seni bulurum diye iyice korkutmuştur.ben boşa avukat demedim. ne diyeyim ki.

Yani diycek pek bisey de kalmıyor...kadin şaka gibi sikayetci değil...uyuşturucu etkisi falan demeyin,uyelik alip konu acip derdini anlatıyor gayet
ben bagımlılıgından sikytci olmamıstır diye düşünüyorum ama bilemeyiz tabi başka sakladıgı birşey varmı

Eksi sözlük bu durumu sosyal medyada daha fazla duyurabilen bir kitlesiniz siz.
Şuan sizi de okuyorum.

Bu durumda yapilabilecek şey neyse el ele verip tüm kadın erkek temalı, birbirimize bol sallamali entrylerden siyrilarak birlikte en azından bağıralim.

Gerekli yerlere yazalım.

Bu kiz gerçekten zor durumdaysa kabullenip ''ama şikayetçi olmamiski " demeyelim.

Ben Müge Anli'ya yazacağım bu konuyu.

Başka neler yapabiliriz ?

Kuzum şikâyetçi olmamış tecavüz yok denmiş öyle bir bulguda yok diye geveledi memur ve ikiside serbest ve aynı evde şu an darp var sadece şikâyetçi değilim demis
hiç mi bir kemiği çatlamamış onca dayağa ki "şikayetr bağlı" olmaktan çıksa darp. bence var ya aile üstünü örtmek için korkuttu.

hay allahım. avukat avukat diye boşa yırtınmadım.

Dunden beri takip ediyorum bende konuyu merak etme gece burdaydim bu senin icin onemliyse...hamilelerin haline de sahit oldum ama boşaymış bak...simde istedigin kadar laf soyletme...boş iste

hiç mi bir kemiği çatlamamış onca dayağa ki "şikayetr bağlı" olmaktan çıksa darp. bence var ya aile üstünü örtmek için korkuttu.

hay allahım. avukat avukat diye boşa yırtınmadım.

aynen oyle

Inanmiyorum neler olmus...resmen kk polis gibi calismis. E kiz şimdi iyi miymis? Almislar mi korumaya falan?

Konuyu sadece sonundan yeni okudum yapabilecegim bir sey varsa ben de yapmak isterim.

Ilk once kizin guvenligi saglanmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…