- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
hasbünallahü ve nimel vekil ?Gece 03:00 nerede olduğumu hangi şartlarda olduğumu bilmeden saçmalamışsınız.
la havle vela kuvvet
kubey nolmuş nolmuş????????? ay ben kaçırdım bi dk. yazar mısın bana biIhbar üzerine kiza dayak atılırken polis kapıyı çilingir yardımıyla açıp aldılar biri hastaneye biri karakola gitti ve ardından kız şikâyetçi olmadi.. darp var ama şikâyetçi değilim, tecavüz yok dedi ikisi de aynı evde şu an tabi pislik kiza bisey yapmadiysa
Yani diycek pek bisey de kalmıyor...kadin şaka gibi sikayetci değil...uyuşturucu etkisi falan demeyin,uyelik alip konu acip derdini anlatıyor gayetben dünden beri takip ettin inanın sabaha kdar gözüme uyku girmedi böyle snuçlanacagını sanmazdım en azından bi şikayetçi olur diye düşünüyordum
neden tecavüzü söylememiş???
gülüm nolmuş bana da yazar mısın ben anlamadım sabah karşı uyumuşum yeni uyandım sersem gibiyim daha yüzümü yıkamadımhasbünallahü ve nimel vekil ?
Aile Bakanlığında çalışıyorum arkadaşlar. 183 ile geldiyse mutlaka kadın sığınma evi bilgilendirmesi yapılmıştır. Şikayetçi olmasa bile korkuyorum gidecek bir yerim yok demesi sığınma evine alınması için yeterli 6284 sayılı kanuna göre. Ve eğer şu an İlk Kabul ve Müdahale Birimi ya da Kadın Konuk Evinde ise telefonunu ondan almışlardır ve güvendedir. Pazartesi konukevi sosyal çalışma görevlileri onunla görüşür hem rehabilitesi başlar hem de kamu kanalıyla şikâyetçi olurlar. Son olarak hayatı tehlikesi var diye Çorlu'da kalmaz.
en azından son sayfaları okuyamayanlar boş konuşmasın.
dün burda hamileler dokuz doğurdu, kalp hastaları kendine zor geldi.
hala laf salatası yapablar var. valla sabaha kadar yüreğimiz ağzımızda bekledik. laf söyletmeyiz.
muzurtilki anlatıym sana kuzu ben
bu garibim polise gitmiyceksin diye de korkutulunca dertleşmek için buraya geliyo. sonra kazen banladı kendi numarasını yazdı. fake değilsen ara da görelim mantığıyla. kız kazeni arıyo. kazen de 183ü arıyo. polis gitti kapısına. bu pislik de o esnada geliyo. polisin geldiğini anlayınca eve sızıp kızı darp etmete başlıyor kapıyı da arkadan kilitlemiş. apartman ayağa kalkıyor çilingir geliyo kızı 112 alıyo pisliği de 155 alıyo.
durum bu. sabaha kadar uyuyamadık çok fena bi geceydi. bi ara kızın sesi kesilince eyvah dedik. telefonlar açılmadı. sonra kazene haber geldi işte. böyle muzurım.
Kuzum şikâyetçi olmamış tecavüz yok denmiş öyle bir bulguda yok diye geveledi memur ve ikiside serbest ve aynı evde şu ankubey nolmuş nolmuş????????? ay ben kaçırdım bi dk. yazar mısın bana bi
"bişey çıkmazcı"lar vardır cesaret edememiştir. ya da darp ettiği sırada seni bulurum diye iyice korkutmuştur.ben boşa avukat demedim. ne diyeyim ki.Söylememiş anlayamıyorum karakola gidip bilgi aldım.. kız hicbir şekild e şikayet etmemiş...karakoldaki memurlar kızın psikolojisi ıyi değil belli ama yazılı bir şikayette bulunmadığı için bisey yapamadık dediler ve üstelik ikiside bırakılmış az önce okudum yukarıda bir üye demiş kadinsiginmaya gitmiştir diye öyle bişey yok malesef
ben bagımlılıgından sikytci olmamıstır diye düşünüyorum ama bilemeyiz tabi başka sakladıgı birşey varmıYani diycek pek bisey de kalmıyor...kadin şaka gibi sikayetci değil...uyuşturucu etkisi falan demeyin,uyelik alip konu acip derdini anlatıyor gayet
hiç mi bir kemiği çatlamamış onca dayağa ki "şikayetr bağlı" olmaktan çıksa darp. bence var ya aile üstünü örtmek için korkuttu.Kuzum şikâyetçi olmamış tecavüz yok denmiş öyle bir bulguda yok diye geveledi memur ve ikiside serbest ve aynı evde şu andarp var sadece şikâyetçi değilim demis
gülüm nolmuş bana da yazar mısın ben anlamadım sabah karşı uyumuşum yeni uyandım sersem gibiyim daha yüzümü yıkamadım
Dunden beri takip ediyorum bende konuyu merak etme gece burdaydim bu senin icin onemliyse...hamilelerin haline de sahit oldum ama boşaymış bak...simde istedigin kadar laf soyletme...boş isteen azından son sayfaları okuyamayanlar boş konuşmasın.
hala laf salatası yapablar var. valla sabaha kadar yüreğimiz ağzımızda bekledik. laf söyletmeyiz.
bu garibim polise gitmiyceksin diye de korkutulunca dertleşmek için buraya geliyo. sonra kazen banladı kendi numarasını yazdı. fake değilsen ara da görelim mantığıyla. kız kazeni arıyo. kazen de 183ü arıyo. polis gitti kapısına. bu pislik de o esnada geliyo. polisin geldiğini anlayınca eve sızıp kızı darp etmete başlıyor kapıyı da arkadan kilitlemiş. apartman ayağa kalkıyor çilingir geliyo kızı 112 alıyo pisliği de 155 alıyo.
durum bu. sabaha kadar uyuyamadık çok fena bi geceydi. bi ara kızın sesi kesilince eyvah dedik. telefonlar açılmadı. sonra kazene haber geldi işte. böyle muzurım.
hiç mi bir kemiği çatlamamış onca dayağa ki "şikayetr bağlı" olmaktan çıksa darp. bence var ya aile üstünü örtmek için korkuttu.
hay allahım. avukat avukat diye boşa yırtınmadım.
Inanmiyorum neler olmus...resmen kk polis gibi calismis. E kiz şimdi iyi miymis? Almislar mi korumaya falan?en azından son sayfaları okuyamayanlar boş konuşmasın.
Eksi sözlük bu durumu sosyal medyada daha fazla duyurabilen bir kitlesiniz siz.
Şuan sizi de okuyorum.
Bu durumda yapilabilecek şey neyse el ele verip tüm kadın erkek temalı, birbirimize bol sallamali entrylerden siyrilarak birlikte en azından bağıralim.
Gerekli yerlere yazalım.
Bu kiz gerçekten zor durumdaysa kabullenip ''ama şikayetçi olmamiski " demeyelim.
Ben Müge Anli'ya yazacağım bu konuyu.
Başka neler yapabiliriz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?