Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Sabah olsun ilk isim gitmek olacak karakoldan ulaşırım
haber beklicez senden.. allah senden de diğer bütüün herkesten de razı olsun.

bu gece ekşiyle kk birlik oldu ya, bu da bizim "kimse yoksa biz varız"ımızmış..

birlikten ne güzel kuvvetler doğdu..

Aynen katılıyorum
Toplum bağlarımız bu kadar mı koptu yahu
Tek başına bir genç kız var komşun insan hiç mi gidip bir nasılsın demez

Çorluda olan varsa devlet hastanesinden kız hakkında bilgi alabilir. Kızın telefonunu çok üzgünüm ama paylaşamam....

Ömrüm boyunca unutmayacağım 2. ses te bu kızın sesi oldu.....

benden bu kadar

Abi yüzlerce kadin kiz çocuk bu durumu yasiyor ve yasamaya devam ediyor. Sen bu gece 1 tanesini kurtardin. O pislikler bitmeyecek belki ama seninn gibi bizim gibi veya diğer bütün duyarlı insanlar gibi vicdanlı olduğumuz surece bu sayı bugün 1 ken yarın 1000 ler olacak inşallah..

Sinirlerim boşaldı ciddi ciddi ağlıyorum. İstesek ne kadar güzel kenetleniyoruz, yardım etmek için canımızı dişimize takıyoruz. Burayı daha sonra okur musun bilmiyorum ama H Hogatha mutluluk yakanı bırakmasın. Bundan sonra dilerim hayatın çok güzel olur. Seni seviyorum. Seni seviyoruz.

Asil zorlu surec bundan sonra basliyor! Umarim toparlar carcabuk ve kadin orgutleri davada mudahil olurlar da,"iyi halden", "zaten bakire degildiden", "rizasi vardidan" yirtmaz zanli! Ek olarak sulalenin de karabasan gibi cokme ihtimali var, psikolojik baski uygulayacaklardir:S

Bu manyak akrabaligi cok yanlis anlamis.
Icler acisi olan ne biliyor musunuz? Ben kocasiyim ben bilmem nesiyim diyen serefsizler, gercekten her halti yapabileceklerini dusunuyorlar. Bu nasil bir cahilliktir nasil bir barbarliktir anlayamiyorum. Yani ne saniyorlar? Ben akrabasiyim deyince " Ha tamam o zaman kusura bakma, al istedigin gibi öldür" mu diyecek polis? Sizin kafanizi sikeyim ben. Bu nasil kafa.

Arkadaslar gelisme kismi cok kotu. Darp edilmis ama sahitler var, suc ustu yapilmis artik.
O yaratik cezasini bulacak. Yeter artik tecavuzculerin ellerini kollarini sallaya sallaya gezmesinden USANDIK. YETER.
Kim bilir kac kizimiz daha ciglik atiyor, yardim istiyor. Susmamaliyiz kapattirmamaliyiz. O yaratik ve onun gibi binlercesi cezasini cekmeden bu konulari kapattirmamaliyiz !!!

Aynen katılıyorum
Toplum bağlarımız bu kadar mı koptu yahu
Tek başına bir genç kız var komşun insan hiç mi gidip bir nasılsın demez
Bazen gerçekten insanım demeye utanıyorum
Çok ama çok kötü.
Ne kadar korkmuştur kim bilir ne kadar çaresiz hissetmiş ne kadar yalnız ki burada sanal bir platformda hiç tanımadığı insanlardan yardım istemek zorunda kaldı...
Empati bile yapamıyor insan

Hepinizi çok seviyorum. İyi niyetinizi, yardımseverliğinizi hiç kaybetmeyin.

@Hogatha bak kaç kişiyiz. Sen yalnız değilsin. Artık her şey daha güzel olacak. Umudumuzu kaybetmeyelim yeter ki. İyi ki yazdın, iyi ki gördük. Hayatta olduğun için çok mutluyuz. Seni seviyoruz.

H Hogatha bu sana mesajim olsun.

Hayatin bitmedi.
Sen bir suc islemedin.
Sen cinsel bir saldiriya maruz kaldin ama bu dunyanin sonu degil, kendini lanetli, bitmis tukenmis biri gibi dusunme!
Kirli degilsin.
Eksik degilsin.

en onemlisi YALNIZ DEGILSIN, milyonlarca kadin var yaninda olan, milyonlarca erkek var yaninda olan! Dunya sadece kotulerden olusmuyor, bizler de variz asla ama asla unutma!

haber beklicez senden.. allah senden de diğer bütüün herkesten de razı olsun.

bu gece ekşiyle kk birlik oldu ya, bu da bizim "kimse yoksa biz varız"ımızmış..

birlikten ne güzel kuvvetler doğdu..
Mutlaka haber edicem devlet hastanesinde şuan doktorun odasındaymış bağladılar acilmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…