- 7 Mayıs 2017
- 626
- 1.074
- 33
haber beklicez senden.. allah senden de diğer bütüün herkesten de razı olsun.Sabah olsun ilk isim gitmek olacak karakoldan ulaşırım
Severler dimi icerdesevecekler senı amca oglu ıcerde sevecekler
akrabalıgın ınsanlıgın adamlıgın ne oldugunu ogretecekler sana icerde.
hayatın gozunun onunden fılm serıdı gıbı gececek
yatacak yerın yok senın pislık herıf
O kadar zaman kız eziyet çekerken o komşuların aklı nerdeymiş acaba. Kimse mi çalmamış kapısını bu güne kadar
Müstakil uzakta bir ev gelmişti hep gözümün önüne... Bir apartman dairesinde belki de yanı başımızda ne cehennem hayatlar var dünyadan haberimiz yok. Yazıklar olsun...
Çorluda olan varsa devlet hastanesinden kız hakkında bilgi alabilir. Kızın telefonunu çok üzgünüm ama paylaşamam....
Ömrüm boyunca unutmayacağım 2. ses te bu kızın sesi oldu.....
benden bu kadar
Allah sizden binlerce kez razı olsun ve tüm kk ya sevgiler iyiki varsınızKızın durumu iyi hiç merak etmeyin doktor kontrolüne götürülüyor. Fakat baya darp edilmiş.
Şerefsiz biz akrabayız amca oğluyum diyormuş hala.....
Hemde nasıl severler. Hele ki bide bu olay basina yayılır da haber yapılırsa. O pisligin resmini de verdiler mi tamamdır sevme kısmı.Severler dimi icerde
Ahhh icim rahatlarHemde nasıl severler. Hele ki bide bu olay basina yayılır da haber yapılırsa. O pisligin resmini de verdiler mi tamamdır sevme kısmı.
oohoo hemde nasıl severlerSeverler dimi icerde
Hemde nasıl severler. Hele ki bide bu olay basina yayılır da haber yapılırsa. O pisligin resmini de verdiler mi tamamdır sevme kısmı.
Ayyinsallahhhh insallah :)oohoo hemde nasıl severler
Icler acisi olan ne biliyor musunuz? Ben kocasiyim ben bilmem nesiyim diyen serefsizler, gercekten her halti yapabileceklerini dusunuyorlar. Bu nasil bir cahilliktir nasil bir barbarliktir anlayamiyorum. Yani ne saniyorlar? Ben akrabasiyim deyince " Ha tamam o zaman kusura bakma, al istedigin gibi öldür" mu diyecek polis? Sizin kafanizi sikeyim ben. Bu nasil kafa.Bu manyak akrabaligi cok yanlis anlamis.
Bazen gerçekten insanım demeye utanıyorumAynen katılıyorum
Toplum bağlarımız bu kadar mı koptu yahu
Tek başına bir genç kız var komşun insan hiç mi gidip bir nasılsın demez
Mutlaka haber edicem devlet hastanesinde şuan doktorun odasındaymış bağladılar acilmadihaber beklicez senden.. allah senden de diğer bütüün herkesten de razı olsun.
bu gece ekşiyle kk birlik oldu ya, bu da bizim "kimse yoksa biz varız"ımızmış..
birlikten ne güzel kuvvetler doğdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?