Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

183'ü aramam ile kızın kapısına polisin gitmesi arasındaki süre 11 dakika....

183 benden 2-3 dakika tüm bilgilerimi aldı konuyu izah ettim vs vs vs

Yani koordinasyonları süper ve tahminimce kızı aldılar evden.

Kazenn git bi hava al, su ic bi sakinlesip sevdigin bi muzik dinle,sen elinden geleni yaptin Allah senden bin defa razi olsun,inş yanliz degilsindir, git uzan uyumaya calis.

Anladim sorun degil..bir panikle sizi aradim cunku irtibat kurabileceğim yetkili ve etkin kisiler vardi..neyse polis gitmis zaten.yarin o kişilere ulasir bir sekilde faydali olabilirim insallah..
Karakol yeterli degil su anda..

ben şu aşamada hiç bir şey yapamam : (

Kişinin ifşa edileceği şekilde değil de en azından kızın ihbar edildiği Platform olarak en azından kızımız ne durumda kurtuldu mu diye de mi bilgi vermezler. Bi tek ben değil hepimiz iyi bi haber bekliyoruz.

Belki kötü niyetli bir insansınız, belki tecavüzcünün yakınısınız. Kim nereden bilsin bunu? Dolayısıyla iyiliği/kötülüğü, orada olup olmadığı hakkında bilgi verilemez. Yakınlarına bile bilgi verilmiyor. Sığınma evlerini arayan kaç tane koca varmış geçen açıkladılar az buz değil. Biz de endişeliyiz ama bu şekilde bilgi alamayız maalesef.

Süpersin Kazen abi. İnşallah almışlardır kizimizi o pisligin elinden.

Aynen öyle.
Beklemekten başka bir çare yok şu an...

183'ün bu kadar iyi çalıştığını birinci ağızdan duymak beni çok memnun etti. Binlerce teşekkür size, ne kadar büyük bir iş başardınız. Bir genç kızın hayatını kurtardınız belki.

Geçmiş olsun. Sırtınıza birkaç yastık koyup ayaklarınızı uzatarak uzun oturmanızı tavsiye edeceğim. Çift doz ilaç çok olmamış mı? Rabb'im şifa versin.

Evet doğru diyorsun. İnşallah yarın çok güzel haberler alacağız.

Aynen, hayat kurtardin admin, iste bu adammm adammm diyip alnindan öpesim geldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…